مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 446

باعث خوشحالی و سرور هست که سبد آقای رستمی برنده شد چون واقعا یک سبد بود و بهترین سهام از گروه های متفاوت با حداقل همبستگی رو انتخاب کردند. باید بدونیم که بعضی سبدها با داشتن چندین سهام سبد نبودند محرزترین اونها وقتی هست سه سهم صدرا و فاراک و فاذر در یک سبد باشه این سه در واقع یک سهم هستند و همبستگی شدیدی با هم دارند و یا باهم بالا میرن یا با هم پایین میان و باعث میشه تنها سبدی باشه که روز دوشنبه همه سهامش منفی میشه! که از این مورد که چند سهم پیمانکاری باهم میان زیاد هست. یا سهامی مثل رپارس و رپارسح که در یک روز هر دو سهم نزدیک 4.5% منفی می شن! در هر صورت از این سهام با همبستگی بالا زیاد داریم اگرچه در سبدهای زیادی این مورد رعایت شده، اینو گفتم که خودم یادم بمونه و درس بگیرم.

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

سلام
      ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
      سبد پیشنهادی من برای این هفته:
      وسدید
      پسهند
      ختراک
      موفق و پر سود باشید
      یا حق

3- سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/20, 09:01.
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• emperor
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 94

بازدهی سبد سایت بورسی

خصدرا(صنعتی دریایی):این سهم را به اعضاء سیستم پیامک در قیمت 2200 ریال و در سایت در قیمت 2250 ریال(قیمت ابتدای ماه) معرفی نمودیم.قیمت فعلی 2709 ریال می باشد.در صورتی که با پیشنهادات خرید ما پیش می روید 23% سود کرده اید.

وبوعلی(سرمایه گذاری بوعلی):این سهم را در 690 ریال(قیمت ابتدای ماه) به شما معرفی نمودیم.قیمت فعلی سهم 728 ریال است و 70 ریال نیز بابت سود تقسیمی مجمع تقسیم شده.در صورتی که با این پیشنهاد اقدام به خرید کرده اید در حال حاضر 16% سود کرده اید.

شبریز(پالایشگاه تبریز):این سهم را در 1900 ریال معرفی نمودیم(قیمت روز اول ماه).این سهم هم اکنون 2383 ریال ارزش دارد.در صورتی که با پیشنهاد ما خرید کرده اید در حال حاضر 26% سود کرده اید و سهم شما با صف خرید به هفته بورسی خود پایان داده است.

خگستر(گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو):این سهم را در قیمت 1340 ریال(قیمت ابتدای ماه) معرفی نمودیم.قیمت فعلی 2089 ریال می باشد.در صورتی که بنا به پیشنهاد ما خرید کرده اید 55% سود کرده اید و سهم شما با صف خرید همراه است

خبهمن(گروه بهمن):این سهم را در قیمت 1990 ریال(قیمت ابتدای ماه) به شما معرفی نمودیم.قیمت فعلی این سهم 2608 می باشد.در صورتیکه همراه با ما خرید کرده باشید از 31% سود خود لذت ببرید.

خزامیا(زامیاد):این سهم را در قیمت 1700 ریال(قیمت ابتدای ماه) معرفی نمودیم.قیمت فعلی 2597 ریال می باشد.در صورت خرید در ابتدای ماه 53% درصد سود کرده اید.

میانگین سود ماه دی در سایت بورسی 34% بوده است.
        از دیگر سهام های معرفی شده در سیستم پیامک میتوان به وبانک و وتوشه و خاور و ولغدر و ... اشاره کرد که همگی از افزایش قیمتی برخوردار بوده اند

نظر

• اقلیدس
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 219

سبد پیشنهادی من.
          1. تراکح
          2. کاما
          3.پارسیان

4- سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/20, 10:31.
          وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
          در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            سلام جناب رستمی،
            موفق باشید، دومین ستاره سایت هم نصیب شما شد. پیشنهاد میکنم، تاپیکی با نام ستاره داران بورسی ایجاد بشه و دوستان بهترینهای سهام رو در طی هفته هم بررسی و معرفی کنند. و این تاپیک فقط برای این دوستان قابل نوشتن باشه. و دیگران استفاده کنند. گاها بین ستاره ها هم شاید اختلاف نظر پیش بیاد، در اونجا میشه دوستان نوشته های هم رو هم نقد کنند. به این صورت محیطی کاملا فنی خواهیم داشت.
            همه پر سود باشید.
            من كه 1 ستاره بيشتر نگرفتم
            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• analyst
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 446

فکر کردم بهترین کار اعمال نظر جمع هست ولی من شخصا با حذف نمادهای بسته مخالفم از این جهت که اگر سهم خوبی باشه روزهای اول هفته مثبت خورده و بودنش غنیمت هست و اگر سهم بدی باشه همینکه قیمت تغییر نکنه و ضرر نکنیم مزیت هست.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                من كه 1 ستاره بيشتر نگرفتم
                سلام

جناب آنالیست قبل از شما ستاره هفته اول رو گرفتند.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/20, 10:41.
                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

سلام مهدی جان
                  همه اساتید یک روز دانشجو بودند، اکنون که شما در این توانایی هستی که بهترین سبدهای هفته رو معرفی میکنی، امیدوارم تجدد نظر کنی، و مشارکت داشته باشی. البته من در جایی از زبان جان مورفی خوندم، در تکنیکال هیچ کس استاد نیست. اما شما شاگرد ممتاز که هستی.
                  موفق باشی.

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                    ......
                    .....
                    موفق باشید، دومین ستاره سایت هم نصیب شما شد......
                    استنباط من از اين جمله به خاطر كلمه "هم" اين بود كه من دو ستاره شدم.
                    نكته بين شدما!!!
                    البته مثل اين جمله است "بخشش لازم نيست اعدامش كنيد" كه دو جور ميشه خوند . يكبار ويرگول را بعد از بخشش بزاريد معني ميده كه ببخشيدش. يكبار هم ويرگول را بعد از نيست بگذاريد يعني اعدامش كنيد
                    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• analyst
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 446

توضیح در مورد نظر سنجی: سهم با 16% مثبت حذف می شود یعنی اگر نماد در 4 روز اول هر روز 4% مثبت و در مجموع 16% بخورد و چهارشنبه بسته شود و باز نشود باز هم از سبد حذف خواهد شد.

نظر

• soroush
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 561

من معذرت می خوام میشه به طور خلاصه بهترین ها برای خرید این ماه رو بگید
                        شاید ما هم استفاده کردیم
                        با تشکر
                        احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                          من معذرت می خوام میشه به طور خلاصه بهترین ها برای خرید این ماه رو بگید
                          شاید ما هم استفاده کردیم
                          با تشکر
                          دوستانی که این سوال رو دارند.
                          این مسابقه به صورت هفتگی برگزار میشه، سیگنالهایی که داده میشه ممکنه خیلی کوتاه مدت باشه، شاید فقط شامل موج b الیوت بشه، که در میانه روند نزولی کوتاه مدت ایجاد میشه. نمیتوان برداشت کوتاه مدت از این سهام داشت. شاید بنده خودم سهامی رو معرفی کردم که در پایان موج پنجم بوده، میدونم بر اساس تعیین هدفم تا یک هفته دیگه بیشتر رشد نمیکنه و بعد بیش از نصف قیمت میریزه؛ اگر از این سبدها سیگنال کوتاه مدت حتی بگیرید ممکنه ضرر سنگینی رو متحمل بشید. این سبدها در این مسابقه برای معاملات یک هفته معرفی میشوند. سبدهای کوتاه مدت حتی یک ماهه در سایتهای دیگه معرفی میشوند. و معرفی سبد بلند مدت تر برای تکنیکالیستها ساده تر هست. شما سیگنالهای ماهانه، سه ماهه و ... را در تاپیکهای دیگه توی همین سایت میتونید بگیرید.
                          پر سود باشید.

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه
                            سبد بنده،
                            1-ودی
                            2-سفارود
                            3-تپکو
                            4-دکوثر

سبد پنجم

نظر

• Amo Hoseian
                              عضو عادی
                              • Oct 2010
                              • 212

سلام . عمو حسین هستم.
                              از این هفته من هم سبد پیشنهادی خودم را میذارم.
                              خلاقیت باحالی بود. من هم سعی میکنم تا جایی که به عقلم میرسه کمک کنم.
                              [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• mohseni1353
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1010

اساتید با عنایت به اینکه در سایت کدال تعدادی از گزارشها درج شده بهتر نیست ابتدا بررسی پوششی از 9 ماهه سهام با توجه به اطلاعات درج شده در کدال انجام بشه بعد سبد پیشنهاد بدهند تا سبد دوستان پر سود تر باشه ارادت

نظر

در حال کار...
                                X