در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postحالا که کار رسید به اینجا هر دو طرف قیمت رو پیام خصوصی بزنن، اما اگه دیدین هر دو سبد تایید شده تعجب نکنید:d، ضمنا حجت همیشه بیداره. اگر هم خواب باشم مخبر زیاد داریم.b-)
شبا که ما میخوابیم آقا حجته بیداره:d
راستی آقا حجت سفارود امروز حرکتش و حجمش جالب بود چون میدونم دستی تو این سهم داری یه نگاه بهش میندازی؟
نظر
-
با سلام به دوستان گرامی
اینم نتایج روز یکی مونده به آخر، تا الان که سبد 19 با صدرای صف خرید، شانس اول گرفتن ستاره این هفته هست.
نظر
-
این هفته طبق روال قبل از عید میخوام چراغ اول رو خودم روشن کنم.
2 هفته پیش حق تقدم فسرب را تو سبدم اوردم که تقریبا از اخر اول شدم . هفته پیش نبودم وگرنه باز همون حق فسرب را معرفی میکردم .
چون هنوز برنده مسابقه معلوم نیست پیشاپیش به دوست عزیزی که این هفته اول میشوند تبریک میگم.
و اما سبد هفته اینده من:
1- حق تقدم ایران ترانسفو (بترانسح) :این سهم امروز به صف فروش هم رسید اما امار معاملات این سهم و البته خود سهم ایران ترانسفو فوق العاده است . در 2 روز گذشته(غیر از امروز) با این حجم کم بازار تقریبا بیش از 12-13 درصد کل ارزش بازار به بترانس و حق تقدمش اختصاص داشته. در چند روز اینده نیز شاهد حضور ایران تراسفو ری در فرابورس خواهیم بود که از زیرمجموعه های بترانس است که همین باعث افزایش ارزش پورتفوی بورسی بترانس خواهد بود . زمزمه هایی مبنی بر دریافت طلب این شرکت از دولت به گوش میرسه که در صورت تحقق(و یا حتی مصاحبه در خصوص دریافت ان) بازار را به شدت به سمت اسن سهم سوق خواهد داد. قیمت حق تقدم با خود سهم تقریبا به بیش از 140 تومان رسیده که فاصله زیادی ایجاد کرده که این نیز بر پتانسیل سهم برای صعود اضافه میکنه . دو تا فروشنده بیشتر نداره که اونها هم کمتر از 8/5 میلیون سهم دارند(خود سهم را عرض میکنم) که این تعداد سهام نیز به زودی توسط بازار ازشون خریده میشه(بهتره بگم بلعیده میشه) . امروز هم خبر داشتم که خریدارهای بسیاری منتظر صف فروش شدن سهم بودند تا بخرنش که این عمل هم اتفاق افتاد . (من به شخصه خودم تو این چند روز خریدارش بودم .البته حق تقدم را خریدم چون 8 درصدیه).
2-حق تقدم سرب و روی(فسربح) : این سهم هم در چند روز گذشته امار معاملات جالبی داشته . اختلاف قیمتی سهم با حق تقدم پتانسیل رشد قیمتی حق تقدم را افزایش میده . با توجه به اینکه قیمتهای جهانی بالاتر از بودجه شرکت هستند پس انتظار تعدیل سود از این محل را در بلند مدت داریم. افزایش نرخ دلار حال حاضر با دلار پیش بینی شده در بودجه یکی دیگر از پتانسیلهای سهم برای تعذیل عایدی است . ضمن اینکه معمولا در شرکتهای معدنی روند سالیان گذشته بر این منوال است که در ابتدا سود را بسیار محتاطانه پیش بینی کرده و سپس طی گزارشهای 3-6-9 ماهه تعذیل میکنند . ضمن اینکه باز طبق روال گذشته بودجه تولید را پایین در نظر میگیرند و سپس در گزارشهای معمولا پایان سال با افزایش تولید مواجه و از این نظر نیز تعدیل عایدی دارند..
1-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/23, 12:25.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
اقا مصطفی داشتیم
باشه بازم خوبه زیر سایه شما بودنم افتخاره برای ما
منم این همفته فسرب ح را انتخاب میکنم(خداییش فکر کنم براش حق اب و گل دارم)
اما دلیل
سهم فسرب داره دست به کار بزرگی میزنه و اونم شکست مقاومتشه از طرفی اختلاف قیمت سهم و حق هم جذابیت را بالا برده امروز هم فروشنده خاصی رو پایین نداشت
قشهد(سهمی که خودم خریدم)با توجه به اصلاح قیمتی این سهم و پایان سال مالی و پوشش 140 درصدی سود در 9 ماهه و احتمال شدید بستن برای تعدیل در 12 ماهه و جو مثبت شدید بر روی گروه قندی
2-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/23, 12:28.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا مصطفی داشتیم
باشه بازم خوبه زیر سایه شما بودنم افتخاره برای ما
منم این همفته فسرب ح را انتخاب میکنم(خداییش فکر کنم براش حق اب و گل دارم)
اما دلیل
سهم فسرب داره دست به کار بزرگی میزنه و اونم شکست مقاومتشه از طرفی اختلاف قیمت سهم و حق هم جذابیت را بالا برده امروز هم فروشنده خاصی رو پایین نداشت
قشهد(سهمی که خودم خریدم)با توجه به اصلاح قیمتی این سهم و پایان سال مالی و پوشش 140 درصدی سود در 9 ماهه و احتمال شدید بستن برای تعدیل در 12 ماهه و جو مثبت شدید بر روی گروه قندیخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
با سلام
سبداین هفته
فسربح (تمدید مهلت استفاده از حق تقدم و رشد سهم فسرب و اختلاف بیش از 150 تومنی باخود سهم)
وایران (سهم افت قیمت زیادی داشته و مناسب برای نوسانگیری است)
4-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/23, 13:56.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط سیروان پست شده است View Postمن کل برقی ها رو پیشنهاد می کنم.
1- بترانس
2- بنیرو
3- بسویچ
4- .......
ضمن خوشامد گویی خدمت شما
باید عرض کنم که قوانین مسابقه لطفا ملاحظه فرمایید.
من یکی دو تا از قوانین را خدمتتون عرض میکنم.
سهم انتخابی شما در پایان معاملات امروز(4شنبه) نبایستی دارای صف خرید باشد . ضمنا بایستی در خصوص سهم های انتخاب شده چند دلیل تکنیکال و یا فاندامنتال بیاورید تا جنبه اموزشی برای سایر دوستان نیز داشته باشد. فکر میکنم یکی دو تا از سهم های انتخاب شده توسط شما دارای صف خرید هستند و نمیتونید انتخابشون کنید.
ممنونم
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
نظر