مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • danaisp
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 111

فاذر : شکست ترند لاین نزولی وتثبیت در بالای 250
    وپست:شناور بسیار کم قرار گرفتن سهم روی خط حمایت

8-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 16:35.

نظر

• vet
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1504

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
      سلام جناب صفا
      عجب پیشنهاد عالیه، بنده موافقم. فقط استاد به نظر 10 درصد کمی زیاده، البته بهتره شرایط بازار رو هم در نظر بگیریم، شاید برای بازار کنونی 5 درصد هم زیاد باشه، من 7 درصد بازدهی رو برای دریافت ستاره پیشنهاد میکنم. دوستان طی هفته نظرشون رو اعلام کنن.
      من هم معتقد هستم ستاره دوستان قبلی رو بگیرید (البته به شرطی که به من بدید؛شوخی کردم) و از این به بعد ستاره رو به دوستانی که درصد بالای 10 مثبت
      می رسند بدید تا ارزش ستاره بالا تر بره و قابلیت اتکا به عزیزانی که ستاره می گیرند چند برابر بشه.
      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• mehran89
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 190

در اصل توسط (حجت) پست شده است
        :(fight) قوانین مسابقه :

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
        2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
        3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
        4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
        تبصره ماده 4:
        الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
        6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
        7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
        8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
        9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
        10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
        11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.

:-Bاز اهداف مسابقه:
        1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
        2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
        1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تاییدش (احتمالا؛ کمه کم نیم ساعت باشه)، اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نثر قانون مشکل داره.)
        2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
        با سلام.منم ميتونم تو مسابقتون شركت كنم.لطفا مي شه واسم توضيح بدين؟
        [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

شما یکسری نماد معرفی میکنید، مطابق شرایط قانون مسابقه، همین.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سبد این هفته بنده:
            1- وپارس:

حمایت روی میانگین 200 روزه، حجم خرید سنگین، حمایت روی خط پایین چنگال، سیگنال در استوکاستیک

2-وساپا:
            شکست روند کوتاه مدت، روند صعودی mfi ، سیگنال در استوکاستیک و تایید در مکدی، شکست روند در آر اس آی کوتاه مدت

فاذر:

شکست روند آر اس آی، واگرایی در کف، شکست روند در قیمت، سیگنال در مکدی، صعود شاخص نقدینگی

9-سبد نهم

نظر

• mehran89
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 190

فاذر به خاطر شكست ترند لاين
              كگل به خاطر شكست ترند لاين
              كچاد روند تكرار تاريخ

10-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 17:51.
              [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                سلام جناب صفا
                عجب پیشنهاد عالیه، بنده موافقم. فقط استاد به نظر 10 درصد کمی زیاده، البته بهتره شرایط بازار رو هم در نظر بگیریم، شاید برای بازار کنونی 5 درصد هم زیاد باشه، من 7 درصد بازدهی رو برای دریافت ستاره پیشنهاد میکنم. دوستان طی هفته نظرشون رو اعلام کنن.
                ممنونم حجت عزیز
                من خودم کوتاه مدت کم کار کردم اما خب 1 هفته نیز برای ارزیابی سبد زمان خیلی کمی است من میگم مسابقات در فاصله 2 هفته انجام بشه و درصدهای نسبت به جو بازار تعیین شوند اما کمتر 7 درصد جالب نیست به این شکل باشه سهام بنیادی و تکنیکی و بهتر خودشان را نشان میدهند

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

سلام جناب صفا
                  متاسفانه بازه بلند مدت تر رو قبلا تست کردیم، استقبال نشد.

نظر

• سقراط
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 159

بعد از مدتی باز مزاحم دوستان بزرگوار این تاپیک می شوم.

بنظرم این هفته شاهد بازده مناسبی برای سبدهای پیشنهادی باشیم(البته اگر ریسک سیستماتیک جدیدی از آسمان سقوط نکند)

دل را به دریا میزنم و این هفته کلا روی تجهیزاتی ها مانور می دهم.

1) حفاری شمال: در ارزنده بودن این سهم هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد چون من تو سبد حقیقی ام دارم!!!! :d

اولین دلیل انتخاب تجهیزاتی بودن و به اعتقادم بهترین تجهیزاتی هست( هرچند آنچنان با این گروه همخوانی ندارد) و این هفته هفته تجهیزاتی ها است بدلیل مجمع صدرا که با خود جو و هیجان را ایجاد کرده.

دومین دلیل تکنیکالی هست.سهم روی 2500ريال در هفته گذشته مقاومت خوبی را نشان داد. علاوه بر آن از جانب اندیکاتورهای macdو rsiوstk سیگنالهای خرید صادر شده.

برای دو سهم دیگر هم دلایلی تقریبا مشابه با دلایل حفاری دارم و از جناب گنجعلی خواهش دارم برای طولانی نشدن پست ارسالی این سبد را بدون ذکر دلایل قبول کنند.

2) فاراک

3) فاذر

البته سهامی که زیان انباشته دارند و مشمول ماده141 قانون تجارت شده اند هم بنظر این هفته هیجانی معامله بشوند. اما چون با گروه خونی بنده سازگار نیستند از انتخابشان عاجزم!!!!!

11-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 18:00.
                    <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
                    << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
                    روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
                      فاذر به خاطر شكست ترند لاين
                      كگل به خاطر شكست ترند لاين
                      كچاد روند تكرار تاريخ

10-سبد شما مورد تایید است.
                      سلام مهران خان
                      توضیحات شما کاملا قانع کننده نبود، امیدوارم توضیحات بیشتر شما رو در پستهای بعدی ببینیم.

نظر

• چشمه
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 41

با سلام به دوستان و تبریک به نفرات برتر هفته قبل. سبد پیشنهادی:
                        1- غپینو - در پیش بودن مجمع و ارزنده بودن سهم بخاطر افزایش سرمایه - واگرایی درrsi
                        2- فاذر - واگرایی درrsi , macd و بسته بودن صدرا که مانع مسلم رشد سهم در هفته های گذشته بود.
                        3- وپترو - برخورد rsi به 30 و اصلاح مناسب.

12-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 21:33.

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

با سلام خدمت دوستان عزیز
                          اینم از سبد بنده
                          1- رتکو (برگشت سهم از محدوده 330 تومن و تمایل سهم برا صعود)
                          2- و پترو (اصلاح زیاد قیمت که احتمال برگشت سهم رو بیشتر میکنه)

13-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 21:44.

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

ضمن تبریک دوباره به اقای رستمی
                            سبد این هفته ی من
                            حق تقدم ملی مس و فاسمین
                            فملی ح به خاطر روند مناسب و مثبت قیمتهای جهانی و همین طور به خاطراستقبال مناسب از این حق تقدم در اولین روزهای حضورش که نوید روزهایی خوب و خوش را برای سهم دارد
                            فاسمین به خاطر در پیش بودن گزارشات 3 ماهه که با این جهانیها قطعا توام با تعدیل مثبت خواهد بود.

14-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 22:02.
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• h_gonabadi
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 38

سلام به دوستان عزیز : اینهم سبد بنده
                              سرمايه گذاري غدير(هلدينگ) وغدير(
                              مشاهده یک کانال که میتوان به عنوان یک پرچم در نظر گرفت شکست در اسیلاتور rsi می تواند تاییدی بر صعود سهم باشد و همچنین تعدیل مثبت
                              سرمايه گذاري سايپا) وساپا(
                              شکست روند کوتاه مدت، سیگنال در استوکاستیک و تایید در مکدی، شکست روند در آر اس آی کوتاه مدت تعدیل مثبت از محل فروش رنا

15-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 22:05.
                              [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
                              [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

با سلام و تبریک به نفرات برتر هفته پیش
                                سبد این هفته من=
                                فاذر=به دلیل صحبتهایی در مجمع صدرا در مورد حمایت از سهم بعد از بازشدن و نیز اینکه این هفته در پایان معاملات روز دوشنبه فاراک هم متوقف میشود که در صورت باز نشدن صدرا فقط فاذر باقی خواهد ماند که میتواند توجه به این سهم را بیشتر کند.
                                زامیاد=به دلیل اصلاح قیمتی قابل توجه و نیز اینکه در مرز پی بر ای 3 قرار دارد که بعید است به زیر 3 بیاد
                                حق تقدم فملی=به دلیل وضعیت خوب قیمت های جهانی و نیز در پیش بودن گزارش 3ماهه فملی که انتظار میره پوشش خوبی بده
                                وتوصا=پوشش نسبتا مناسب و نیز صدور مجوز افزایش سرمایه سهم
                                لپارس=اصلاح قیمتی مناسب و قرارداشتن در کمترین قیمت 1سال اخیر و نیز جمع آوری صف فروش آن در روز چهارشنبه توسط 2حقوقی این سهم.
                                آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2011/07/15, 20:03.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X