کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ناظر مسابقات: نماد حخزر متوقف است. ///////////////////////////////////////////////////////////////////
سلام
اطمینان دارم که نماد در زمان انتخاب متوقف نبوده است.
به هر روی، در صورت امکان لطفا نماد "صندوق داریوش" جایگزین شود.
سپاس
26.تایید شد(گنگین، داریوش)
ناظر مسابقات: طبق بررسی انجام شده در زمان ارسال سبد توسط شما نماد مجاز بوده است ولی باتوجه به اینکه در عصر روز 29 شهریور افشا اطلاعات در کدال قرار گرفته، صفحه tse نماد را ممنوع-متوقف کرده است و در هنگام تایید سبدها ملاک این صفحه است.
با اینحال نظر به اینکه در لحظه انتخاب نماد مجاز بوده و هنگام تایید متوقف و شما قبل از شروع بازار نماد جایگزین را انتخاب کرده اید، بنا به اختیارات حاصل از بند 15 مقررات مسابقه هفتگی سبد شما با دو نماد گنگین و داریوش تایید شد.
آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2023/09/23, 14:01.
صفحه مسابقه هفتگی بسته است
به علت مسافرت چند روزه اینجا نتایج را اعلام میکنم
صفحه که باز شد دوستان منتقل کنند
در ضمن سهام انتخابی مسابقه هفتگی را هم اینجا میگذارم
هلو زکشت قدیس ثالوند فلوله شلعاب اصلاح و شاخص شاخصسازان سوپر هایپرسونیک فتاح وحاج قاسم
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
نظر