کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2024/06/22, 01:37.
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
درخصوص انتخاب نمادهای "اختیار خرید/فروش و یا اوراق تسهیلات مسکن مانند تسه و تملی و سایر موارد مشابه رویه بر عدم تایید برای شرکت در مسابقات بوده و از ابتدا نیز بنا بر امکان شرکت این نمادها نداشته ایم.
با اینحال در هفته های اخیر به اشتباه برخی از سبدها که چنین نمادهایی را انتخاب کرده اند مورد تایید قرار گرفته که بنا به مقررات مسابقات که اشعار میدارد"چنانکه در هر مرحله از مراحل مسابقه (تا قبل از اعلام نتایج پایانی )مشخص شود سبدی که به تائید رسیده فاقد شرایط شرکت در مسابقه بوده است، حذف خواهد شد. پس از اعلام نتایج تنها امکان اصلاح اشتباه محاسباتی در نتیجه ممکن است" این موضوع تاثیری در مسابقات قبل ندارد ولی از این پس سبدهایی که چنین نمادهایی را انتخاب کنند تایید نخواهد شد.
درمورد سبدهای مسابقه فعلی نیز کاربرانی که این نمادها را در سبد خود معرفی داشته اند فرصت اصلاح تا قبل از شروع بازار این هفته را دارند.
این مقرره شامل کلیه مسابقات سایت می شود.
با در نظر گرفتن مسابقات این هفته، دوست عزیز Bikhabar در 4 هفته نفر اول مسابقات شدن، اما هیچ ستاره ای به ایشون تعلق نگرفته؟
فکر کنم 4 ستاره از مسابقات هفتگی گذشته طلبکار است.
درود
همانگونه که قبلا هم عنوان شده بروز رسانی ستاره ها هر چند هفته یکبار انجام میشود و در مواردی باتوجه به کمبود زمان این موضوع با فاصله زمانی بیشتر صورت می گیرد. لذا نیازی به پیگیری این موضوع نیست و بزودی انجام میشود مگر پس از بروز رسانی اشتباهی رخ داده باشد.
11.تایید شد(بجز صکسرا. تنها نمادهای سهام و حق تقدم و صندوق ها مجاز هستند و اوراق اعم از تسهیلات مسکن و یا اوراق بدهی و... و همچنین اختیارهای خرید/فروش مجاز به انتخاب نیست)
آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2024/06/23, 10:34.
نظر