مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran89
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 190

سلام .منتظر بودم ببینم کی سبدشو می ذاره دیدم کسی تمایل نداره.سبد این هفته من
    1.آرین:با نزدیک شدن به زمان عرضه حق تقدم استفاده نشده شاهد تحولاتی مثبت در این سهم هستیم.که به توجه به این موضوع انتظار رشد از این سهم در این هفته را داریم.
    2.شبریز:با برخورد به خط حمایت واکنش نشان داده و حجم بالای معاملات می تونه باعث برگشت مهم از این محدوده بشه.

3- سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 19:33.
    [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• hiva
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 94

جناب باربد تبریک <:-p =D>=D>
      ستاره طلایی مبارک باشه >:D<
      واقعا این ستاره ها برازنده شماست امیدوارم ستاره های آسمان زندگیتون همیشه درخشان باشه. >:D<
      @};- @};- @};-

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سلام به همه
        جناب باربد باز هم تبریک میگم، با احترام خاصی که برای باربد خان قائل هستیم، دوستان ستاره طلایی برای کسی هست که رکورد بازدهی رو شکسته، شما هم تلاش کنید، شاید یک روزی ستاره طلایی به نام شما ثبت بشه.
        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• Mousavi
          عضو عادی
          • May 2011
          • 196

سبد این هفته

1) سامان گستر اصفهان : به دلیل کف قیمتی تکنیکال ( نزدیک بودن به خط روند بلند مدت )
          2)مرقام : اطلاعیه در خصوص افزایش سرمایه
          3)مپنا :واگرایی آر اس آی و جو روانی مثبت نسبت به سهم

4-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 19:41.

نظر

• اقلیدس
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 219

باربد جان . مو هم به شما تبریک میگم.
            وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
            در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
              ممنون از همه دوستان
              اما به واقع من از چیزی که بیشتر خوشحالم اینه که سبد بچه های گروهم هم رشد عالی داشته که این منو خیلی خوشحال میکنه
              به دوست خوب و صمیمی خودم امپراطور 7 هم تبریک میگم واقعا پتانسیل های بالایی در ایشان هست
              جناب وحید خان هم که اصلا نیازی نیست من چیزی بگم
              بهتون تبریک میگم .من یکی رو حتما حتما در خوشحالی خودتون شریک بدونید(از طرف گروه ;) )
              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

باربد جان تبریک
                روی همه ما رو سفید کردی
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بابای دارا
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 768

سلام و با احترام
                  سبد این هفته _

1- شاراک _ : با توجه به ادامه روند سهم همان تحلیل سبد هفته گذشته
                  2-خزامیاد _ :با توجه به ادامه روند سهم همان تحلیل سبد هفته گذشته
                  3- خبهمن _ : مشابه تحلیل خزامیاد

اگه لازم شد بفرمایید دوباره تحلیل ها رو بذارم;)
                  مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

سلام بنده نیز به جناب باربد عزیز کسب دومین ستاره پیاپی رو تبریک عرض میکنم و همچنین به جناب امپراور عزیز و جناب وحید 20 عزیز تبریک عرض میکنم .
                    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

حجت خان همونطوری که شما روز اول ایجاد تاپیک عنوان کردین هدف اصلی از این مسابقه اعلام سهامهایی است که بیشترین بازده رو داشته باشه ولی بعضی سهامهایی که اعلام میشه در واقعیت امکان خرید نداره یکی از این موارد سهامهایی با حجم مبنای خیلی کمه که در عمل امکان خرید خیلی محدوده داره رشد اینگونه سهامها بیشتر از اینکه بخاطر پتانسیل و ارزش ذاتی باشه بخاطر اینه که چند نفر تصمیم میگیرن رو سهم فعال بشن و سهام رو صعودی کنن و بعد در نقطه مورد نظر بعد از اینکه صف خرید خوبی داشت یه مرتبه خالی میکنن . مشکل دیگه اینگونه سهامها معمولا نقد شوندگی ضعیفه . به نظر من بهتره یه حداقل حجم مبنا اعلام بشه مثلا حداقل حجم 20000 باشه البته در مورد فرابورس که و حق تقدم که حجم نداره فعلا نمیشه اجرا کرد ولی حداقل در مورد سهامهای بورسی میشه این قانون رو عمل کرد . لطفا دوستان دیگه هم نظرشون رو اعلام کنن و در نهایت بهترین تصمیم گرفته بشه .
                      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/05/24, 21:45.

نظر

• tiktak
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 54

باربد جان منم به شما ، جناب امپراطور و وحید 20 تبریک میگم

نظر

• بابای دارا
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 768

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                          حجت خان همونطوری که شما روز اول ایجاد تاپیک عنوان کردین هدف اصلی از این مسابقه اعلام سهامهایی است که بیشترین بازده رو داشته باشه ولی بعضی سهامهایی که اعلام میشه در واقعیت امکان خرید نداره یکی از این موارد سهامهایی با حجم مبنای خیلی کمه که در عمل امکان خرید خیلی محدوده داره رشد اینگونه سهامها بیشتر از اینکه بخاطر پتانسیل و ارزش ذاتی باشه بخاطر اینه که چند نفر تصمیم میگیرن رو سهم فعال بشن و سهام رو صعودی کنن و بعد در نقطه مورد نظر بعد از اینکه صف خرید خوبی داشت یه مرتبه خالی میکنن . مشکل دیگه اینگونه سهامها معمولا نقد شوندگی ضعیفه . به نظر من بهتره یه حداقل حجم مبنا اعلام بشه مثلا حداقل حجم 20000 باشه البته در مورد فرابورس که و حق تقدم که حجم نداره فعلا نمیشه اجرا کرد ولی حداقل در مورد سهامهای بورسی میشه این قانون رو عمل کرد . لطفا دوستان دیگه هم نظرشون رو اعلام کنن و در نهایت بهترین تصمیم گرفته بشه .
                          من با نظر شما موافقم اما نکته ای که هست اینه که افزایش سرمایه های زیادی انجام شده و حجم 20000 خیلی کمه . و در مورد فرابورس و حق تقدم هم نمی شه کاری کرد چون واقعیتیه که وجود داره .

بخاطر توجه شما به بهبود قوانین مسابقه و تلاش برای رشد فروم ازتون تشکر می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• محاد
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 601

بنده هم موافقم
                            البته قوانین نیاز به اصلاحات زیادی داره

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post

من با نظر شما موافقم اما نکته ای که هست اینه که افزایش سرمایه های زیادی انجام شده و حجم 20000 خیلی کمه . و در مورد فرابورس و حق تقدم هم نمی شه کاری کرد چون واقعیتیه که وجود داره .

بخاطر توجه شما به بهبود قوانین مسابقه و تلاش برای رشد فروم ازتون تشکر می کنم
                              بابای عزیز ممنون از لطف شما در مورد فرابورس هم میشه به جای حجم مبنا تعداد سهام شرکت رو ملاک قرار داد مثلا سهام شرکتهایی پذیرفته بشه که حداقل تعداد کل سهامش 30 میلیون باشه .
                              در مورد حق تقدم هم میشه به اصل سهم رجوع کرد اگه اصل سهام قابل انتخاب باشه خوب حق اون هم پذیرفته بشه .
                              فقط یه ایراد داره که قوانین مسابقه رو کمی پیچیده میکنه .

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

بابای عزیز ممنون از لطف شما در مورد فرابورس هم میشه به جای حجم مبنا تعداد سهام شرکت رو ملاک قرار داد مثلا سهام شرکتهایی پذیرفته بشه که حداقل تعداد کل سهامش 30 میلیون باشه .
                                در مورد حق تقدم هم میشه به اصل سهم رجوع کرد اگه اصل سهام قابل انتخاب باشه خوب حق اون هم پذیرفته بشه .
                                فقط یه ایراد داره که قوانین مسابقه رو کمی پیچیده میکنه .
                                داستان اینجاست که مسابقه قراره واقعی باشه. یعنی فرض بر اینه که شما با همین سبد سهام اول هفته خرید کنی و آخر هفته بفروشی پس می بینیم که هیچ محدودیتی شما برای خرید و فروش سهام در بورس و فرابورس و حق تقدم ها در شرایط عادی نداری.
                                گمان می کنم که سبد های معرفی شده توسط عزیزان سیگنال های خوبی برای بررسی در خرید های واقعی هستش و میشه روش حساب کرد لذا در عمل نمیشه محدودیتی قرار داد
                                هرچند من خودم طرفدار اینجور سهم ها نیستم چون خیلی ارزش وقت گذاشتن رو نداره:)

نظر

در حال کار...
                                X