مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

با سلام خدمت دوستان و شركت كنندگان گرامي
    با توجه به اينكه اين هفته فرصت نكردم نتايج را ثبت و جدول مربوطه را ايجاد كنم، پيشنهاد من اين است كه نتايج بصورت خود اظهاري باشد. يعني هر كس در پايان هفته، بازده سبد خود را اعلام نمايد و بيشترين بازده ستاره اين هفته را خواهد برد.
    با تشكر

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • Jul 2025
      • 1050

با درود
      من به دلیل علاقمندی به این تاپیک و بدون اجازه! از مسئولین امر، نتایج این هفته تا به امروز را آماده کردم.
      1- امیدوارم برای مسئولین سوء تفاهم پیش نیاید. غرض من فقط کمک به برقرار ماندن مسابقه است. گمان کنم خوداظهاری! اختلاف نظر ایجاد کند.
      2- من نتایج را امروز وارد کردم و درصد مربوط به روز شنبه را با ماشین حساب محاسبه کردم. احتمال اشتباه وجود دارد، لطفاً اطلاع دهید تا اصلاح کنم.
      باسپاس

لینک مستقیم:http://irupload.ir/images/8881d24b022k8mc0x8d.jpg

هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

دوستانی که مثل من صدرا تو سبد این هفتشونه پاشید جمع کنیم بریم خونمون!!
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

نتایج تا روز دوشنبه:

لینک مستقیم:

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

با درود
            نتایج تا روز سه شنبه و رقابت پایاپای نفرات اول و دوم. قرار گرفتن نام آقای وحید20 در رتبه های پایین مانند شکست 6-1 منچستر یونایتد غیر منتظره است!

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Jul 2025
              • 1050

با درود
              همانگونه که مستحضرید ادامه تاپیک مسابقه با تیم مدیریت قبلی در هاله ای از ابهام قرار دارد. با توجه به علاقمندی شخصی به تداوم فعالیت این تاپیک، داوطلب می شوم این هفته نیز مسئولیت اعلام نتایج را بر عهده گیرم. در بخش تایید سبدها نیز به روال سابق عمل خواهد شد و در مواردی که از نظر مطابقت انتخاب برخی سهام با قوانین مسابقه، شبهه ای وجود داشته باشد با مشورت اعضای محترم ستاره دار نسبت به تایید یا عدم تایید هر سبد اقدام خواهد شد لذا اعضای ستاره دار را در این مجال به یاری می طلبم.
              با سپاس

نظر

• ناشناس
                کاربر ویژه بورسی
                • Jul 2025
                • 1050

با توجه به تایید دوستان ستاره دار پیشنهاد من به شرح زیر است:
                تیمی سه نفره متشکل از آقایان محمدی، باربد و وحید به سرپرستی آقای محمدی برای بررسی سبدها تشکیل گردد. هر یک از اعضای این تیم 3 نفره مجازند در پایان معاملات روز شنبه سبدی را که با قوانین مسابقه مطابقت ندارد حذف نمایند، در موارد اختلاف نظر داخلی نیز تصمیم نهایی با سرپرست تیم خواهد بود. قطعاً دقت نظر شرکت کنندگان گرامی که همواره در مورد انتخاب سهم های مغایر با قوانین مسابقه، تذکر لازم را می دهند راهگشا خواهد بود. منتظر پیشنهادات اعضای محترم هستم.
                باسپاس

نظر

• sirwan
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 330

جناب ناشناس خیلی ممنون برای کوشش در جهت ادامه فعالیت تاپیک "مسابقه " که مرجعی برای ما معامله گران تاره کار می باشد .ونکات اموزنده جالبی دارد امیدوارم این حرکت دوام داشته باشد
                  گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• عبدالله محمدی
                    ستاره‌دار(26)
                    • Mar 2011
                    • 1166

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                    تیمی سه نفره متشکل از آقایان محمدی، باربد و وحید به سرپرستی آقای محمدی برای بررسی سبدها تشکیل گردد. هر یک از اعضای این تیم 3 نفره مجازند در پایان معاملات روز شنبه سبدی را که با قوانین مسابقه مطابقت ندارد حذف نمایند، در موارد اختلاف نظر داخلی نیز تصمیم نهایی با سرپرست تیم خواهد بود. قطعاً دقت نظر شرکت کنندگان گرامی که همواره در مورد انتخاب سهم های مغایر با قوانین مسابقه، تذکر لازم را می دهند راهگشا خواهد بود. منتظر پیشنهادات اعضای محترم هستم.
                    باسپاس
                    سلام
                    دوست عزیز با تشکر از زحمتی که متقبل شدید وکمک نمودید
                    مدیریت محترم هفته ای که گذشت رو فرصت نداشتند به نظرم این هفته ومن بعد بتوانند مثل گذشته کمک کنند
                    اما اگر نتوانستند شما ودوستان گلم وحید20 وبارید عزیز زحمت ادامه مسابقه را بکشید وما را معاف بفرمایید واقعا فرصت ندارم
                    تودو جبهه جنگیدن واقعا مشکل است وبنده حدود سه هفته است در بازار ف ا رک س به طور جدی تلاش میکنم
                    ودر حال ازمون وبررسی توانایی خود هستم که اگر موفق شوم با 30% سرمایه درانجا فعال خواهم شد
                    از لطفی که به بنده داشتید سپاسگذارم
                    وبه دوست گلم مجید 20 هم که ستاره این هفته را دریافت نمودند تبریک میگم
                    موفق وپیروز باشید

نظر

• مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

باسپاس
                      درود بر شما

بنده با انتخاب جناب باربد مخالفم

پیشنهادم اینست که هر هفته تایید سبدها بعهده برنده مسابقه در مرحله قبلی باشد.

بدین ترتیب اکثر دوستان هم دراجرای مسابقه مشارکت نموده و زحمت اینکار همیشه بر عهده شخص خاصی نیست.

با تشکر
                      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• مهراز
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 207

با درود
                        همانگونه که مستحضرید ادامه تاپیک مسابقه با تیم مدیریت قبلی در هاله ای از ابهام قرار دارد. با توجه به علاقمندی شخصی به تداوم فعالیت این تاپیک، داوطلب می شوم این هفته نیز مسئولیت اعلام نتایج را بر عهده گیرم. در بخش تایید سبدها نیز به روال سابق عمل خواهد شد و در مواردی که از نظر مطابقت انتخاب برخی سهام با قوانین مسابقه، شبهه ای وجود داشته باشد با مشورت اعضای محترم ستاره دار نسبت به تایید یا عدم تایید هر سبد اقدام خواهد شد لذا اعضای ستاره دار را در این مجال به یاری می طلبم.
                        با سپاس
                        سلام و سپاس از زحماتتون.
                        بنده پیشتهاد میکنم جناب ناشناس با توجه به علاقه و توانایی که دارند مسولیت ابن کار رو به عهده بگیرند و بقیه دوستان هم چنانچه ایرادی در تایید سبدها دیدند در پیام خصوصی راهنمایی کنند.
                        کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
                          درود بر شما

بنده با انتخاب جناب باربد مخالفم

پیشنهادم اینست که هر هفته تایید سبدها بعهده برنده مسابقه در مرحله قبلی باشد.

بدین ترتیب اکثر دوستان هم دراجرای مسابقه مشارکت نموده و زحمت اینکار همیشه بر عهده شخص خاصی نیست.

با تشکر
                          ضمن تبريك به جناب مجيد 20 كه برنده اول اين هفته شدند بايد عرض كنم با اين پيشنهاد من اميدوارم هيچ موقع برنده نشم .دوست عزيزمون جناب ناشناس با توجه به اشرافي كه به اين موضوع دارند اگر لطف كنند زحمتشو بعهده بگيرند من بشخصه نهايت تشكر را از ايشان دارم

نظر

• fallah
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 692

1.شفن:بدلیل تعدیل مثبت از 1005 به 1455 (بالای 40 درصد تعدیل)
                            2.خعتبار:1.گزراش شش ماهه مناسب 2.همچنین حمایت دانایان پارس از سهم 3.سوختن تعدیل سهم بدلیل بازگشایی در بازار منفی و پایین تر باز شدن قیمت سهم
                            3.فولای:1.پوشش مناسب در شش ماهه(از 109 ریال به 180 ریال) 2.نزدیکی به اعلام پیش بینی جدید که قطعا با تعدیل همراه خواهد بود. 3.جمع آوری سهم در محدوده 240تا 245
                            4.چافست:1.پوشش مناسب در شش ماهه (از 257 ریال به 303 ریال) 2.افت زیاد سهم(از 380 تا 310)

نظر

• analyst
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 446

با درود
                              با سپاس
                              دوست گرامي نتايج روز چهارشنبه را اعلام نكرديد!
                              من متعجبم. اول شما بايد برادريت رو ثابت كني بعد ادعاي در دست گيري تاپيك را بكني، و تيم معرفي كني:-/

نظر

• afm
                                عضو جدید
                                • Sep 2011
                                • 7

با سلام
                                اگه تو این هفته مسابقه ای در کار بود
                                بکام و حفاری سطح مقاومت معتبر در نمودار
                                آرزومند آن مباش که چيزی غير از آنچه هستی باشی، بکوش که کمال آنچه هستی باشی.

نظر

در حال کار...
                                X