در اصل توسط مازیار* پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
///
-
سبد من :
وساپا >>>> پوشش 6 ماهه عالی - اصلاح خوب
کدما >>>>اصلاح زیاد - حجم مبنای و شناور کم
--------------------------------------------------------
پیشنهاد :
پیشنهاد می کنم در مسابقه علاوه بر سبد پربازده
سبدی هم بعنوان سبد منفی یا سهمهای پر ریسک و خطرناک هم انتخاب بشه
تا کاربران مبتدی هم با استفاده از آن از خرید سهام پررسیک خودداری کنن
3_ سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 19:05.
نظر
-
بنده هم بااینکه هفته اولم بود در شرکت در مسابقه ولی به نظرم هم مسابقه جالب و جذابی بود و هم اینکه تجربیاتی خوب گیرم اومد و از نتیجه خودم هم زیاد ناراحت نشدم ( 18 )
و دلم میخواد که هر چه سریعتر در مسابقه اینهفته هم شرکت کنمدستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
تبریک به دوستان برنده
راستی اگر کهمدای هفته ی گذشته ما هم پذیرفته میشد !.......:((
بهرحال سبد پیشنهادی این هفته من :
1- وشمال ، بعلت اصلاح زیاد
2- خفناور ، کف باند بولینگر رو سوراخ کرده
4_ سبد تائید شد .
لطفا در آینده دلایل کاملتری ارائه کنید .ممنون .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 19:09.
نظر
-
منم تبریک میگم اقا باربد واقعا گل کاشتی
بابی جان خوب شد شانس اوردم شرکت نکردم وگرنه رقابت سختی داشتیم
واسه این هفته:
کبافق: سهم رو خوب جمع کردند .اصلاح زیاد داشته..احتمال برگشتتش بالاست
شصفها: قیمتش بعد تعدیل بالا نرفت و الان قیمتش با بالا رفتن دلار بالا خواهد رفت..و با پیشنهادش تو مسابقه اخر نمیشم!
5_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 19:13.
نظر
-
درود بر همگی
مسابقه بر وزن مفاعله و از ریشه سبق، به معنای سبقت گرفتن از یکدیگر است و ما شرکت کنندگان نیز رقیب هم. اما فراموش نکنیم تنها هدف، سبقت گرفتن نیست بلکه مطابق مرامنامه مسابقه، هدف ارتقاء سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال است و آنکه بیاموزیم برای خرید یک سهم دلایل منطقی داشته باشیم. از کلیه شرکت کنندگان گرامی و علی الخصوص کاربران شناخته شده سایت تقاضا می کنم حداقل دو دلیل(هر دو تکنیکال، هر دو فاندامنتال، یکی تکنیکال و یکی فاندامنتال) برای انتخاب سهم ذکر بفرمایند تا جنبه آموزشی این مسابقه فدای بعد رقابتی آن نگردد.
با سپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
با تبریک به جناب بارید و بازدهی خیره کنندش و همچنین نفرات دوم و سوم :
1- فسپا : pe پایین در این گروه و ارزندگی سهم (البته شاید مانند بقیه سهم ها پس از تعدیل و با اندکی رشد روندش چند روز نزولی بشه ولی با این پی به ای بعید میدونم افت کنه-افت هم کنه بر میگرده رو به بالا دوباره به نظرم)
2-تپمپی : حجم معاملات در این سهم بالا رفته بنده خودم خریدار هستم تو این قیمت ها شاید خبر افزایش سرمایش به زودی بیاد (افزایش سرمایه 60 درصد از انباشته)
3-خاور: افت قیمت + اینکه تعدیل مثبت داره این سهم شاید به زودی بسته بشه
6_ سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 19:15.///
نظر
-
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postدرود بر همگی
مسابقه بر وزن مفاعله و از ریشه سبق، به معنای سبقت گرفتن از یکدیگر است و ما شرکت کنندگان نیز رقیب هم. اما فراموش نکنیم تنها هدف، سبقت گرفتن نیست بلکه مطابق مرامنامه مسابقه، هدف ارتقاء سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال است و آنکه بیاموزیم برای خرید یک سهم دلایل منطقی داشته باشیم. از کلیه شرکت کنندگان گرامی و علی الخصوص کاربران شناخته شده سایت تقاضا می کنم حداقل دو دلیل(هر دو تکنیکال، هر دو فاندامنتال، یکی تکنیکال و یکی فاندامنتال) برای انتخاب سهم ذکر بفرمایند تا جنبه آموزشی این مسابقه فدای بعد رقابتی آن نگردد.
با سپاس
نظر
-
و اما سبد پیشنهادی من : 1- پسهند با توجه به تفاوت حق وسهم و افت قابل توجه این هفته و سابقه سفته بازی روی این سهم
2- پارسیان با توجه به eps مناسب و حجم قابل توجه معاملات دو روز پایانی و تاثیر پذیری منفی کمتر از شرایط سیاسی و بازار های جهانی
3- قپیرا با توجه به خرید مناسب روی منفی در چهارشنبه و پیش بینی جو مناسب قندی ها در هفته آتی
9_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 22:23.به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
باسلام و تبریک به نفرات برتر.
ما هم کم مونده بود جزو نفرات برتر بشیم ولی قسمت نبود و چهارم شدیم.به نظر خودم دوبار شرکت کردن و در بار دوم چهارم شدن بازم از هیچی بهتره اما سبد پیشنهادی این هفته:
1.کبافق: دلیل 1:رسیدن به قیمتی که رشد خودشو از اونجا شروع کرد(1170) 2.افت قیمتی بسیار زیاد 3.پرحجم معامله شدن در روز چهارشنبه
2.پسهند: 1.افت قیمت(از 140 تا 128) 2.قیمت جذاب برای نوسانگیران
موفق باشید
10_ سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 22:25.
نظر
-
نظر