در اصل توسط محمود خان پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط (Ø?جت) پست شده است View Postسلام به همه
دوستاÙ?? برای معرÙÛŒ سبد عجله Ù??Ú©Ù??ید. تا تکلی٠قواÙ??ÛŒÙ?? روشÙ?? بشه.
من سبدم هیچ عرضه ای برای کسرا و کچینی نداشت دارن میرن تو گره. اونوقت می تونیم بگیم سبد خوبی نبوده و رتبه اش 17 ام هستش. می تونم هفته بعد هم معرفیش کنم؟ الان صف خریدن.
سبد شماره 23. ممنون میشم پاسختون رو بشنوم. بنظر میاد این نکته هم باید ل?اظ بشه.
متشکر
شاد باشید
نظر
-
-
شیشه قزوین.( کقزوی )
به علت اینکه امروز حسابی حجم معاملاتش نسبت به روزهای قبل بالا بود. ( نظریه داو، الگوی نوسان ناموفق)
سرمایه گذاری ملت. ( وملت )
به علت اینکه کف دوقلو رو عدد 40 تومان زده.
سرمایه گذاری پارس توشه. ( وتوشه )
فقط بخاطر عرضه بانک پاسارگاد.
3-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/26, 23:43.وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postسلام اقا �جت
من سبدم هیچ عرضه ای برای کسرا و کچینی نداشت دارن میرن تو گره. اونوقت می تونیم بگیم سبد خوبی نبوده و رتبه اش 17 ام هستش. می تونم هفته بعد هم معرفیش کنم؟ الان صف خریدن.
سبد شماره 23. ممنون میشم پاسختون رو بشنوم. بنظر میاد این نکته هم باید ل�اظ بشه.
متشکر
شاد باشیدلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سبد من هم تو اين هفته:
1- خعتبار (با توجه به اينكه يكي دو روز منفي خورد و همچنان بهش اعتقاد دارم و به نظرم تا 3 ماه اينده 300 رو به راحتي ميبينه. با توجه به پورتفوي خوبي كه داره)
2- ودي ( بيمه اي ها براي نوسانگيري كوتاه مدت بد نيستند.شنيدم كه بيمه دي را تا 240 ميارنش بالا. حالا كدام هفته خدا ميدونه)
3- وسينا(تو بانكي ها به نظرم از بقيه بهتره. چون وقتي بانكي ها ميان بالا اين هم مياد بالا و هم زماني كه مخابرات بالا مياد. يعني از دو طرف منتفع ميشه)
از همه دوستاني كه تو اين تاپيك زحمت ميكشند هم تشكر ميكنم.
4-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/27, 09:08.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
سلام به همه
این شعر رو برای تنوع تاپیک میزارم، امیدوارم بخونید و لذت ببرید.
از باغ میبرند چراغانی ات کنند
تا کاج جشنهای زمستانی ات کنند
پوشانده اند «صبح» تو را «ابرهای تار»
تنها به این بهانه که بارانی ات کنند
یوسف! به این رها شدن از چاه دل مبند
این بار میبرند که زندانی ات کنند
ای گل گمان مکن به شب جشن میروی
شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند
یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست
از نقطه ای بترس که شیطانی ات کنند
آب طلب نکرده همیشه مراد نیست
گاهی بهانه ای است که قربانی ات کنند
شاعر : فاضل نظریلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
-
در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Postسبد من براي اين هفته
1-كسرا
2-فسرب
3-وساخت
به نظرم اين 3 تا ميتونن بازدهي خوبي در يك هفته بدهند.
سلام دوست گرامی
اول اینکه به سایت بورسی خوش آمدید، دوست عزیز برای اینکه دوستان در یک شرایط مساوی با هم رقابت کنند، شرایط و قوانینی گذاشته شده، که برای همه شرکت کنندگان یکسان هست. یکی از این قوانین این هست که نماد انتخابی نمیتونه در آخرین روز معاملات در بیشترین قیمت صف خرید باشه. ممنون که قابل دونستید و مشارکت کردید، بعد از مطالعه قوانین محبت بفرمایید سبد جدید ارائه کنید. متاسفانه سبد شما پذیرفته نشد، منتظر سبد جدیدتون هستیم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
قوانین مسابقه
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
7- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند ولی درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
اختیاری
بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
با توجه به قوانين شما سبد جديد را به صورت زير عرض مي نمايم:
1-بيمه پارسيان
2-وبانك
3-خبهمن
4-وبملت
5-ونيكي
بيمه پارسيان با توجه به در كف بودن و ونيكي با توجه به پرتفوي خوب و بانك ملت هم به خاطر گزارش خوبش
هيچكدام از اين سهم ها صف نيستند و براحتي در شنبه قابل خريد هستند.
با تشكر
5- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/27, 13:03.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام دوست گرامی
اول اینکه به سایت بورسی خوش آمدید، دوست عزیز برای اینکه دوستان در یک شرایط مساوی با هم رقابت کنند، شرایط و قوانینی گذاشته شده، که برای همه شرکت کنندگان یکسان هست. یکی از این قوانین این هست که نماد انتخابی نمیتونه در آخرین روز معاملات در بیشترین قیمت صف خرید باشه. ممنون که قابل دونستید و مشارکت کردید، بعد از مطالعه قوانین محبت بفرمایید سبد جدید ارائه کنید. متاسفانه سبد شما پذیرفته نشد، منتظر سبد جدیدتون هستیم.
باشه حتما
ميگم اين عكس خودتونه دوست عزيز. راستي جايزه ها از طرف چه كسي داده مي شه.؟تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postشیشه قزوین.( کقزوی )
به علت اینکه امروز حسابی حجم معاملاتش نسبت به روزهای قبل بالا بود. ( نظریه داو، الگوی نوسان ناموفق)
سرمایه گذاری ملت. ( وملت )
به علت اینکه کف دوقلو رو عدد 40 تومان زده.
سرمایه گذاری پارس توشه. ( وتوشه )
فقط بخاطر عرضه بانک پاسارگاد.
3-سبد شما مورد تایید است.
بدلیل اینکه نیت کرده ام جایزه 100 هزارتومانی ان را به اقای منصوری عزیز هدیه دهم.
وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Postسلام حجت جان
باشه حتما
ميگم اين عكس خودتونه دوست عزيز. راستي جايزه ها از طرف چه كسي داده مي شه.؟
سلام
بله؛ آوتار، تصویر این حقیره. اگر مشکلی داره شما به بزرگواریتون ببخشید.
جایزه رو یکی از کاربران با هماهنگی مدیر سایت برای نفرات اول تا پنج هفته ارسال میکنند. ضمنا تا جایی که من در جریان هستم غیر نقدی هست به ارزش یک میلیون ریال.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/27, 13:54.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر