مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 144

با عرض سلام و تبریک به نفرات برتر اینم سبد این هفته من
    1- کهمدا به دلیل قرار گرفتن در نقطه حمایتی خودکه بارها ازاین نقطه شروع به رشد کرده است.
    2- فسرب به دلیل جو مثبت گروه و حمایت سهامدار عمده .

17_ سبد تائید شد .
    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 16:29.

نظر

• terrykim
      عضو جدید
      • May 2011
      • 11

با سلام
      من خیلی این مسابقات را بررسی می کنم و واقعا سایت خوبی هست
      سبد من:
      1-خنصیر : قرار گرفتن در کف حمایت و عدم وجود فروشنده
      2-تمحرکه : معامله عمده بر روی این سهم در قیمت پایین
      3-ولیز: معامله عمده بعد از افت سنگین سهم

18_ سبد تائید شد .
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 16:30.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

با سلام و تبریک به نفرات برتر هفته قبل

غگرجی=
        ابتدا این سهم را نمیخواستم معرفی کنم چرا که قصد داشتم در این هفته در صورت اصلاح در قیمتهای منفی مجدد سهم های فروخته شده خود را بخرم و در بررسی این سهم را با توجه به شرایط صادراتی ان با چند نفر از دوستان در حال مشورت بودم تا شرایط انرا به صورت کامل بررسی نماییم ولی از اونجا که باربد جان این سهم را معرفی نمودند و احتمالا توجهات به ان بیشتر خواهد شد و نیز احتمالا جو گروه مواد غذایی خوب باشد نظرم عوض شد و من نیز این سهم را در سبد قرار میدهم و احتمالا در هفته پیش رو خود نیز با توجه به شرایط شاید بخرم.

چند هفته پیش که این سهم 190 تومان بود به عنوان یکی از سهم های سبد این سهم را اوردم با وجود رشد بیش از 20 درصدی ولی همچنان این سهم را مستعد رشد میدانم.
        این سهم با تعدیل منفی که داده بود پیشبینی سود خود را از مبلغ 400ریال به 315ریال کاهش داده بود که در گزارش حسابرسی نشده تنها 16ریال را پوشش داده بود. ولی اخیرا در گزارش حسابرسی شده پیشبینی سود خود را از مبلغ 315 ریال به 386ریال افزایش داد و جالب اینکه پوشش 6ماهه خود را به مبلغ 316ریال رساند که به عبارتی 82 درصد را در 6ماهه پوشش داده است. البته در این گزارش سود محقق شده سال 89 را به زیان تبدیل کرده که بنظر سال فعلی برای بازار مهم باشد.همچنین در گزارش به برخی مشکلات اشاره شده که برای توضیحات بیشتر به گزارش کدال مراجعه نمایید.

در گزارش شرکت در 6ماهه نخست 50 درصد صادرات داشته است با نرخ دلار 10627ریال این در حالیست که مواد اولیه شرکت 100درصد داخلیست.
        به نظر میرسد شرکت نرخ مرجع دلار را مد نظر داشته که در صورت رشد ان (که الان حدود 1100 تومان است)و یا تسعیر در بازار آزاد با توجه به سرمایه کم شرکت سود شرکت به صورت قابل ملاحضه ای افزایش پیدا میکند که بعدا در فرصت مناسب به تاثیرات ان میپردازم.

غمهرا
        =
        از اوجایی که این سهم نیز در گروه مواد غذایی قرار دارد و احتمال مثبت بودن این گروه دور از دهن نیست و در دو روز پایانی هفته حدود 1میلیون از سهم جابجا شده است که برای این سهم رقم قابل توجهی محسوب میشود و معامله حدود 1میلیون سهم بالای 240 و 250 به نوعی کف در این قیمتها برای سهم ایجاد کرده است.
        توضیح اینکه حجم معامله 743هزار سهمی روز سشنبه دومین حجم زیاد تاریخ سهم بود که اولین حجم در سال 1380 بوده است. پی بر ای سهم نیز تقریبا پایین است.

حق تقدم کالسیمین= وضعیت بنیادی مناسب و افزایش قیمت جهانی و دلار و نیز صف خرید خود سهم
        با تشکر

19_ سبد تائید شد .
        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 16:33.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• baradaran
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 545

قوانین مسابقه
          1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
          2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
          3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
          4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
          تبصره ماده 4:
          ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی احتمالا دارای صف خرید خواهد شد جلوگیری نماید

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
          6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
          7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه و تنها از طریق پیام خصوصی با اینجانب قابل تغییراست .
          8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.)
          9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
          10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
          11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
          12_ سبدهایی که تائید شود با هر شرایطی که در طول هفته معامله شود مورد قبول است و تائید مشروط نداریم .
          13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
          14_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
          از اهداف مسابقه:
          1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
          2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
          1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تایید اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم.
          2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
          3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت اکثر شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
            سلام
            در ابتدا جا داره به جناب محمدی بابت ستاره پنجم تبریک بگم و برای عزیز در بستر بیماری ایشان از صمیم قلب دعای بهبودی داشته باشم

بعدا ضمن تشکر از جناب برداران و جناب ناشناس باید عرض کنم
            جناب ناشناس
            یکی از مشوقان بنده برای فعالیت بیشتر خود شما بودید و کمرنگ شدن حضورتان برای من نوعی محسوس و ناراحت کننده است
            امیدوارم شما را چون پیش تر فعال ببینم و ....

برای این هفته
            در حالی که هنوز نمی توان بازار را با ثبات کامل دانست

اما گروههایی را می توان پیشرو دانست
            که در این بین
            گروه مواد غذایی یکی از این دسته است که هفته گذشته را در بر برخی سهمها بدون پر شدن حجم مبناو با صف خرید بالا ودر بر خی دیگر با رشد و عرضه به سر برد

جالبه تا به الان هنوز هیچ عزیزی از این گروه در سبد قرار نداده

غگرجی

این شرکت در گزارش 6 ماهه خود در یک فعل و انفعال بالاخره سود 386 ریالی خود را با پوشش خوب به بازار اعلام کرد و رشدی را اغاز نمود
            البته این شرکت با اطلاعیه ای بر روی کدال اعلام نموده که قصد دارد در مجمعی در خصوص تقسیم سود انباشته تصمیم گیری کند
            که اگر برابر پیش بینی ها پیش رود ما شاهد تقسیم بخشی از سود انباشته در بین سهامداران خواهیم بود

از طرفی این شرکت 50 درصد صادرات محصولات خود را با دلار 1062 در صورتهای مالی دیده که این موضوع را باید در کنار کشورهای طرف قرار داد کاملتر بررسی کرد

این سهم فعلا در محدوده مقاومتی 240 قرار دارد که اگر تحت تاثیر گروه موفق به عبور شود شاید بتواند تارگتهای بالاتر را نیز تا زمان بر گزاری مجمع فوق العاده به خود ببیند

غشصفها

این شرکت در روندی بسیار مطلوب نسبت به سال پیش قرار دارد و با بررسی کلی میبینیم باتولید و فروش به مراتب کمتر از سال گذشته در دوره مشابه 6 ماهه(در برخی اقلام)و با کمک از افزایش نرخ محصولات توانسته سودی بیشتر از گزارش مشابه پارسال را بسازد
            این در حالی است که این شرکت در 6 ماهه پارسال 224 ریال سود را ساخت و در پایان توانست سود 616 را محقق کند
            و امسال در 6 ماهه 240 ریال را ساخته که با توجه به این افزایش نرخ محصولاتو بهبود عملکرد شرکت می تواند سود حداقلی 650 تا 700 ریالی را بسازد

البته شرکت اعلام نموده طرح esl تولید خامه این شرکت تا بهمن امسال به بهره برداری میرسد
            که اگر این امر محقق شود
            رقمی معادل 59 ریال سود شرکت را تحت تاثیر قرار خواهد داد

از دید قیمتی این سهم با برخورد به محدوده مقاومتی 320 فعلا معاملات متعادلی را دارد و فروشندگان اصلا تمایل به فروش در منفی را ندارند و با پی بر ای 5.6 این سهم
            انتظار دارم در صورت عبور از این محدوده تارگتهای بالاتر را ببیند

ناظر مسابقه : جناب باربد مطابق با بند 14 قوانین مسابقه نمیتونیم غشصفها رو قبول کنیم لطفا سبدتون رو اصلاح و مجددا ارسال کنید . ممنون
            ضمن احترام به نظر مدیریت
            برای جابجایی سهم

حق تقدم کالسمین

با توجه به بهبود نسبی یا به نوعی فعلی بازار های جهانی و نیاز حمایت این سهم برای حمایت از شاخص کل و با توجه به صف خرید بودن سهم اصلی
            انتظار دارم این حق بتواند در کنار خود سهم نوسانات مثبتی را داشته باشد

البته باید متذکر شوم
            این نوع معاملات با حجم بالا صورت خواهد گرفت و این موضوع میتونه در اواسط هفته باعث تغییر رویه سهم و حقش هم بشه

پس سبد اصلاحی با توضیحات

غگرجی
            فالسمینح

20_ سبد تائید شد .

نظر

• ناظم
              عضو فعال
              • May 2011
              • 508

1_پتروشیمی فن آوران به علت بالارفتن شدید قیمت متانول و2 _معادن روی که تقریبادر کف قیمتی قرار دارد ومثبت بودن کالسیمین نیزروی معادن روی بی تاثیر نیست

21_ سبد تائید شد .
              لطفا در آینده نام نماد رو اعلام کنید .
              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 19:10.

نظر

• Hossein4000
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 109

سلام بر دوستان اگر اجازه بدید من هم شرکت کنم (میدونم که اخر میشم اما دیدن اسم همه شما بهم روحیه میذه)
                1-خساپا با توجه به افت دلار و افتی که سهم تا الان داشته
                2-وبیمه با توجه نزدیکی مجمع سود خوبی که ساخته

22_ سبد تائید شد .
                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 19:08.

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

با سلام خدمت دوستان عزیز و تبریک به نفرات برتر
                  سبد من:
                  وپست: حمایت های دانایان پارس در این نماد همچنان ادامه دارد تا جاییکه روز چهارشنبه با خرید 400000 سهم دیگه به دومین سهامدار عمده وپست تبدیل شد. همچین احتمال رسیدن خبرهای خوب از مجلس در مورد این نماد وجود داره. خرید در قیمتهای 400 تا 420 با پذیرش ریسک بسته شدن طولانی مدت نماد احتمالا بازدهی مناسبی داشته باشد.
                  وپاسار: سهم از نظر بنیادی مشکل خاصی نداره و چهارشنبه در پایین ترین قیمتهای عمر کوتاه مدت بورسی خودش قرار داره، انتظار رسیدن قیمت به بالای 200 در کوتاه مدت چندان دور از ذهن نیست.
                  تمحرکه: سهمی که در گزارش عجیبی eps خود را از 169 به 20 ریال کاهش داده و با p/e بالای 46 معامله میشه، خرید آن طبعا توجیه فاندمنتال نداره ولی حجم بالای معاملات روز چهارشنبه (که 50 تاشم خودم برداشتم ) نوید رشد سهم در کوتاه مدت را میدهد.

23_ سبد تائید شد .
                  مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• محاد
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 601

تبریک خدمت جناب محمدی -باربد-و برادران
                    و دعا میکنم برای شفای بیمار جناب محمدی عزیز.

سبد من:
                    1-وبملت:
                    شکست روند نزولی و پولبک و الگوی شمعی piercing line احتمالا

2-وپست:
                    قرارگیری قیمت روی فیبو 161.8 ونیز 78.6 از بالاترین قیمت تا پایینترین.و عبور خط حمایتی قوی از این ناحیه

3-وپاسار:
                    برخورد به خط حمایت و عکس العمل با الگوی شمعی همر احتمالا.
                    و احتمالا یک الگوی AB=CD78.6 نیز داریم.

24_ سبد تائید شد .
                    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 19:32.

نظر

• parham 82
                      Banned
                      • Sep 2011
                      • 259

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
                      غشهد :
                      استارت گروه غذایی حمایت خوب از سهم
                      فاسمین :
                      افزایش نرخ دلار - حجم معاملات بالا (ورود ساتا به سهم)
                      وضعیت مطلوب شرکت علی رغم افت قیمتهای جهانی

ناظر مسابقه : فاسمین صف خرید داره و نمیتونید انتخاب کنید لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .
                      باتشکر از ناظر محترم
                      گرچه یقیناً به راحتی فردا میشه فاسمین خرید
                      من سبدم رو به فاسمینح و غشهد اصلاح می کنم

25_ سبد تائید شد.
                      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 21:15.

نظر

• nour547
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 88

1- فاسمینح -حق تقدم فاسمین بدلیل افزایش قیمت دلار و تغییر سود اوری و حمایت سهامدار عمده
                        2- فسرب بدلیل بازیگرانش و شایعات پیرامون سهم
                        3- وبصادر -بانک صادرات افزایش سرمایه و کف قیمتی سهم و احتمال حمایت سهامدار عمده

26_ سبد تائید شد .
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 21:16.

نظر

• fiona
                          کاربر فعال
                          • Apr 2011
                          • 405

با سلام وضمن تبريك به نفرات برتر هفته قبل
                          دی: قیمت مناسب سهم ونبود فروشنده زیر 125 تومان
                          وغدیر: فروش حق تقدمهای استفاده نشده با قیمت مناسب

27_ سبد تائید شد .
                          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 21:17.

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

سلام

بعد از مدتها دوری از مسابقه به خاطر دلایل متعدد ، تصمیم به شرکت دوباره گرفتم البته با اجازه ی بزرگان
                            من برای هفته ی پیش رو قثابت و قشرین رو انتخاب میکنم
                            اول به خاطر اینکه جمع اوری مناسبی در این دو سهم در اخرین روز از هفته ی که گذشت انجام شد بطوری که بیش از 7درصد از سهام کل شرکت قشرین و 8 درصد از سهام قثابت جابجا شد (که در چنین محدوده هایی لازم بود)
                            و بعد بعلت روند مثبت قیمتهای جهانی شکر ..
                            البته دلیل سوم و مهمتری هم هست و اون اینکه به احتمال زیاد بازار فردا و کلا بازار هفته ی پیش رو چنگی به دل نخواهد زد و به خودی خود قندیها را در راس توجه بازار قرار خواهد داد.

موفق باشید . :x

ناظر مسابقه : دوستان تذکر درستی دادن جناب حامد با توجه با اینکه سبد شما با شماره 12 یکی است و مغایر با بند یک است لطفا سبدتون رو اصلاح کنید . ممنون
                            آقا حامد خوش آمدین امیدوارم حضورتون تداوم داشته باشه
                            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 22:31.
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• راد
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 178

با عرض سلام خدمت دوستان و عرض تبریک به نفرات برتر هفته قبل
                              سبد من :
                              1 ) خفناور : با توجه به رسیدن قیمت به محدوده حمایتی 320 تومان و حالت نوسانی این سهم در هفته های اخیر در این محدوده
                              2 ) کطبس : معاملات پر حجم و تعدیل مثبت همراه با اقبال بازار ، به نظر پس از استراحت کوتاه مدت چند روزه مجددا به رشد خود ادامه خواهد داد
                              3 ) کحافظ ح : با توجه به رشد گروه کاشی و سرامیک و حتی پشت سر گذاشتن موفقیت آمیز رفع گره چند سهم این گروه با بازگشایی کچینی این گروه همچنان به رشد خود ادامه خواهد داد .

29_ سبد تائید شد .
                              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/23, 22:42.

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

ممنون اقای برادران
                                یاشاسین @};-
                                یل یاتار ، طوفان یاتار
                                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

در حال کار...
                                X