مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

1- بکاب شکست روند نزولی وکف محکم روی 450

2-ثشرق حمایت خوب در محدوده180 وضیعتبنیادین مناسب

22_ سبد تائید شد .

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

با سلام حضور دوستان و عرض تبریک خدمت نفرات برتر هفته گذشته
      1- بالاس
      به دلیل در پیش بودن معامله بلوکی و شرایط بنیادی خوب سهم
      2-مرقام
      به دلیل مجمع عمومی پیش رو و اصلاح مناسب قیمت
      3- شسینا
      اصلاح مناسب قیمت و مثبت بودن جو گروه شیمیایی

ناظر مسابقه : شسینا به دلیل مغایرت با بند 14 قوانین مسابقه قابل قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 20:38.

نظر

• water
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 27

سلام به بچه های بورسی
        انشاا... همیشه سلامت و پیروز باشید.

کهرام: اصلاح مناسب.حجم معاملات بالا. حالت یه حرکت مثبت رو داره(حس خوب).

شمواد: به دلیل اصلاح خوب سهم و بنیادی قوی. و روی کف قیمتی در حال معامله می باشه.(حس خوب)

23_ سبد تائید شد .
        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 20:39.

نظر

• parham 82
          Banned
          • Sep 2011
          • 259

با سلام
          جناب برادران
          لطف می کنین در مورد نحوه محاسبه سبد بنده
          در هفته ای که گذشت توضیح بدین ؟
          ممنون

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

با سلام و عرض ادب دوستان سهامهای خوبی معرفی کردن بنده نیز دو سهم دیگه رو معرفی میکنم .

1_ فاراک : این سهم همچنان در محدوده حمایتی 150 قرار داره و معتقدم با دید تا پایان سال خرید در قیمتهای کنونی کم ریسک هست البته تا قیمت 166 چند مقاومت داره و اگه بالای این مقاومت تثبیت بشه جای رشد خوبی خواهد داشت و نقطه ضعف این سهم وابستگی به صدرا است البته قیمت صدرا هم تقریبا در کف قرار داره .

2_ تمحرکه : این سهم در طول دو ماه گذشته بعد از تعدیل منفی که داد افت زیادی داشته شرکت پیش بینی سود سال جاری رو خیلی کم و 20 ریال اعلام کرده که به نظر خیلی محافظه کارانه در نظر گرفته واحتمال تعدیل زیاده از نظر تکنیکال هم جای رشد حوبی داره اولین مقاومت در قیمت 95 تومان قرار داره .

24_ سبد تائید شد .
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
              با سلام
              جناب برادران
              لطف می کنین در مورد نحوه محاسبه سبد بنده
              در هفته ای که گذشت توضیح بدین ؟
              ممنون
              محاسبه بازدهی سبدها رو جناب ناشناس انجام میدن ولی نحوه محاسبه تفاوت قیمت پایانی چهارشنبه گذشته با قیمت پایانی این هفته بوده .
              شما تکنو داشتین که فقط شنبه باز بوده و منفی 2.7 بوده و آکنتور داشتین که مثبت 8.57 بازدهی داشته .
              این دو عدد با هم جمع و عدد 5.87 بدست میاد و چون دو سهم داشتین تقسیم به دو میشه و نتیجه معدل سبد شما 2.94 میشه .

نظر

• 664
                عضو فعال
                • May 2011
                • 424

1.خگستر : با توجه به اینکه در کف قیمتی در نمودارش قرار دارد و صف خرید بودن بانک پارسیان وسهامدار عمده بودن این بانک .
                2. ح . بانكپارسيان : با توجه به جو مثبت در بانکی ها
                3. بانكپارسيان : با توجه به جو مثبت در بانکی ها و همچنین در کف قیمتی در نمودارش قرار دارد .

ناظر مسابقه : وپارسح به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .
                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 22:00.
                حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• parham 82
                  Banned
                  • Sep 2011
                  • 259

برای این هفته من
                  کحافظح رو می پسندم
                  اصلاح قیمتی خود سهم
                  عدم وجود فروشنده حق تقدم ها

ناظر مسابقه : حداقل دو سهم باید در سبد داشته باشید لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .
                  آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 22:02.

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1197

کپشیر. دوباره به عدد 192 تومان نزدیک شده و خط روند صعودی را لمس کرده.( سری قبل عدد 192 تومان ایستگاه اول حرکت سهم بود )
                    کمباین. بعلت معامله شدن در کمترین قیمت تاریخ سهم! ( عدد 46 تومان میتونه نقطه شلیک سهم باشه.)

25_ سبد تائید شد .
                    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 22:04.

نظر

• عبدالله محمدی
                      ستاره‌دار(26)
                      • Mar 2011
                      • 1166

سلام
                      تبریک به دوستان برتر هفته گذشته و تشکر از همه شرکت کنندگان محترم وبرگزار کنندگان عزیز
                      سبد این هفته

1=بالاس شکست ترند نزولی و در پیش بودن معامله بلوکی

2=کچینی شکست 420 بعداز 7 سال وپولبک به سمت ان واصلاح 38% فیبو

3=کساوه شکست 370بعداز 7 سال وپولبک به سمت ان

وگزارش حسابرسی شده 6ماهه وپوشش 69% ان در 6ماهه

26_ سبد تائید شد .
                      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 22:05.

نظر

• sohrab142
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 83

ضمن تبریک به نفرات برتر هفته قبل آقایان رادی ، ناظم ، وموسوی و همچنین آقای برادران و ناشناس که قبول زحمت می فرمایند سبد این هفته بشرح ذیل میباشد:
                        1-فاسمین ح:فاسیمین با توجه به رشد دلار و اینکه روی تقریبا 1000تومان بسته شده تعدیل پیاپی واقبال مجدد بازار و حمایت حقوقی ها را در پی خواهد داشت
                        2-شمواد: با توجه در پیش بودن مجمع در26 دیماه وبخاطر سود واقعی امسال که بر اساس گزارش کدال 1279درصد افزایش داشته ضمن اینکه زیان خودشو پوشش داده مبلغ 262ریال سود برای امسال ساخته هنوز بازار به این سهم توجهی نکرده

27_ سبد تائید شد .
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 22:09.

نظر

• ناشناس
                          کاربر ویژه بورسی
                          • Jul 2025
                          • 1050

با درود

خگستر
                          سهم در یک کانال نزولی قرار دارد و پس از برخورد با کف کانال در 223 که نقطه حمایت 78.6% فیبوناچی نیز می باشد پولبک نموده است در نمودارهای روزانه RSI و MACD نیز واگرایی مثبت مشاهده می شود سهم در حال حاضر در محدوده حمایتی معتبر 235 معامله می شود و با توجه به آنکه خگستر سهامدار 10% بانک پارسیان است و به دلیل خبر غیرموثق افزایش نرخ سود جو روی گروه بانکی مثبت است لذا سهم شانس صعود در هفته آتی را دارد دلیل آخر نیز خرید دانایان پارس(سهامدار عمده خگستر) است.

کفرا
                          سهم یک رشد شارپ تا 431 را داشت و در فاز استراحت حدود دو هفته است که وارد یک پرچم مستطیلی شده است. کندل دوجی روز چهارشنبه نشان دهنده سردرگمی بازار روی این سهم است و با توجه به اینکه قیمت یک بار سقف کانال که مماس با سطح حمایت 61.8% فیبو است را لمس کرده گمان می کنم هفته آینده باز هم به سطح مذکور حمله کند و در صورت شکست سطح مذکور انتظار رشد سهم وجود دارد.

با سپاس از جناب برادران

28_ سبد تائید شد .
                          بنده نیز از شما تشکر میکنم .
                          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 22:11.
                          هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

وپارس : به دلیل حرکت و رشد گروه بانکی .
                            خاور: به دلیل اصلاح مناسب و احتمال تعدیل مثبت
                            البته اگه قبول کنید چ.ن فرصت کم بود

29_ سبد تائید شد .
                            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/06, 22:32.
                            ///

نظر

• 664
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 424

1.خگستر : با توجه به اینکه در کف قیمتی در نمودارش قرار دارد و صف خرید بودن بانک پارسیان وسهامدار عمده بودن این بانک .
                              2. ح . بانكپارسيان : با توجه به جو مثبت در بانکی ها
                              3. بانك پارسيان : با توجه به جو مثبت در بانکی ها و همچنین در کف قیمتی در نمودارش قرار دارد .

ناظر مسابقه : وپارسح به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .

من فکر کردم که وپارسح
                              مشمول این قانونی که گذاشتین باشد و برای معرفی در سبد مشکلی نداشته باشد .

با توجه به اینکه این هفته تعداد سهامهای صف خرید زیاد هست برای اینکه دامنه انتخاب محدوده نباشه برای این هفته علاه بر قوانین قبلی انتخاب سهامهای صف خرید با شرایط ذیل بلامانع است .

1_ اختلاف قیمت آخرین معامله با قیمت پایانی کمتر از یک درصد باشد .

سبد اصلاح شده :

2. بانك پارسيان : با توجه به جو مثبت در بانکی ها و همچنین در کف قیمتی در نمودارش قرار دارد .

30_ سبد تائید شد .
                              حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

با تشکر از مشارکت تمامی دوستان عزیز زمان مسابقه به پایان رسیده و در صورت ارسال سبد جدید تائید نخواهد شد البته سبد جناب میثم هم با تاخیر رسید و با اجازه دوستان تائید کردم ولی اگر هر یک از شرکت کنندگان اعتراض داشته باشن سبد ایشون تائید نخواهد شد .
                                دوستانی که سبدشون تائید نشده تا ساعت 24 امشب فرصت دارن سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنند .
                                چنانچه هر مطلبی در مورد این تاپیک دارین لطفا از فردا تا چهارشنبه مطرح کنید .
                                برای همه هفته ای توام با سلامتی و موفقیت آرزو میکنم و با مطلب آزاد مسابقه این هفته رو به پایان میبریم . شب بخیر .

کالین ویلسن که امروز نویسنده مشهوری است، وسوسه خودکشی را که در شانزده سالگی به او دست داده بود، چنین تعریف می کند:

وارد آزمایشگاه شیمی مدرسه شدم و شیشه اسید را برداشتم. اسید را در لیوان پیش رویم خالی کردم. غرق تماشایش شدم. رنگش را نگاه کردم و مزه احتمالیش را در ذهنم تصور کردم. سپس لیوان را بدست گرفتم و آن را به بینیم نزدیک کردم و بویش به مشامم خورد ...

در این لحظه ناگهان جرقه ای از آینده در ذهنم نقش بست ... توانستم سوزش اسید را در گلویم احساس کنم ... و سوراخ ایجادشده در درون معده ام را ببینم .... احساس آسیب آن زهر چنان حقیقی بود که گویی براستی آن زهر را نوشیده بودم

سپس مطمئن شدم که اینکار را نکرده ام. در طول چند لحظه ای که آن لیوان را در دست گرفته بودم و امکان مرگ را مزه مزه می کردم، با خود فکر کردم :

اگر شجاعت کشتن خودم را دارم،

پس شجاعت ادامه دادن زندگی ام را هم دارم

نظر

در حال کار...
                                X