مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط fmoradi پست شده است View Post
    اقا برادران
    داداش اشكالي نداره حذف شدم اما وساپا و ولساپا انتخاب كردم اينا بانكي نبودن
    چه شانسی داشتی شما باز:d
    ///

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      دوستان حجم سبدها بالاست و منم تازه کار!:p
      اگه هر ایرادی میبینید بفرمایید تا اصلاح کنم
      با سلام و احترام و خسته نباشید و تشکر از بابت زحمتی که کشیدید

لطفا" نسبت به بررسی مجدد سبد جناب آقای وحید 20 اقدام فرمایید

بازده سبد به اشتباه 1/48 ذکر شده و بازده غگرجی به اشتباه در قسمت کمرجان و در قسمت کمرجان هم صفر منظور شده

غگرجی 2.95 همانند سبد اینجانب
      کمرجان 094- همانند سبد آقای ata007

------------------
      بازده سبد به اشتباه 1.48 منظور شده

با تشکر
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• محاد
        عضو فعال
        • May 2011
        • 601

عرض سلام و ارادت خدمت دوستان عزیز
        مهمترین و اصلی ترین هدف این مسابقه معرفی سهامهای پربازده ای هست که ممکنه از دید ما دور مونده باشن
        و به شخصه تا اینجا خیلی از این تاپیک استفاده کردم
        بودن سهمهایی که توسط دوستان در هفته های گذشته معرفی شدن و با اینکه اون دوستان در رتبه های پایینی هم قرار میگرفتن.منتها سهمهایی بودن با پتانسیل بالا و در کف که با صرف کمترین زمان و به لطف این تاپیک به راحتی در دسترس بودن.
        و اول شدن و ستاره گرفتن دراولویت بعدی قرار میگیره.
        ---------------------------------------------------------------------------
        یه پیشنهاد:
        بین دوستان حذف شده که کم هم نیستن مسابقه ادامه پیدا کنه و به نفر اول یک عدد ستاره حلبی تقدیم بشه :d

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

قانوني كه جناب برادران گذاشتن براي اين هفته واقعا درست بوده چرا كه قصد اين مسابقه معرفي سهمي هست كه بشه خريد خب اگر اين قانون نبود خود من بانك دي رو انتخاب ميكردم حالا ايا امروز كسي تونسته بانك دي بخره خود جناب برادران چندين بار هشدار دادن كه مواظب باشيد
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

دوستان یه مرتبه دیگه دلیل اضافه کردن متمم این هفته رو توضیح میدم امیدوارم دیگه موردی نباشه .
            کلا تجربه بیش از یکسال گذشته نشان داده روال بورس به گونه ای است که هر قانونی گذاشته شود باز هم ممکن است با مورد جدیدی روبرو شویم ولی از زمان ایجاد تاپیک سعی شده به مرور قوانین به گونه ای اصلاح شود که هم جذابیت مسابقه حفظ شود و درعین حالی که قدرت انتخاب محدود نشود هدف اصلی که معرفی سهامهایی است که امکان خرید داشته باشد فراموش نشود .
            ابتدا قوانین مسابقه کاملا ثابت بود ولی در عمل کارائی لازم را نداشت و بارها هم مورد اعتراض قرار میگرفت به همین دلیل در سری جدید تصمیم گرفته شد برخی قوانین با توجه به شرایط بازار متغییر باشد . برای همین بعضی هفته ها انتخاب سهامهای صف خرید با شرایطی مجاز اعلام شد .
            یکی از قوانین ثابت که قبلا بود همین قانون این هفته ما بود که سبدهایی که سهامهای صف داشتند کل سبد حذف میشد و تائید مشروط بود که بعدا از قوانین ثابت حذف شد .
            این هفته چهارشنبه که اعلام شدافزایش سود سپرده های بانکی اجرا خواهد شد ما دو راه پیش رو داشتیم .
            یک راه اینکه انتخاب سهامهای بانکی را ممنوع اعلام کنیم که با توجه به اینکه هنوز خبر کاملا قطعی نبود و ممکن بود مانند دفعه قبل شود منصرف شدیم .
            گزینه دیگر اینکه اعلام کنیم سهامهای صف خریدشنبه قابل قبول نیست و منظور هم کاملا سهامهای بانکی بود و من دیروز هم با دیدن سبد ها احتمال حذف سبدها را اعلام کردم و حتی پیشنهاد دادم دوستانی که سهام بانکی دارند سهام دیگر هم اضافه کنند تا کل سبد حذف نشود .
            بنابراین دوستانی که ریسک کردند و سهام بانکی انتخاب کردند نباید گلایه ای داشته باشند چون اولا اگر این قانون نبود حتما بیشتر سبدها سهام بانکی میشد و بقیه با توجه به این قانون از انتخاب سهامهای بانکی منصرف شدند و در ثانی این قانون از قبل چندین مرتبه اعلام شده بود و در ضمن آیا واقعا کسی امروز می توانست سهام بانکی بخرد ؟
            ولی در مورد دوستانی که سهامهای سایپا و وساپا داشتند قبول دارم کسی از قبل احتمال اینکه این دو سهم کاملا صف خرید باشند را نمی داد و در واقع مشمول قانونی شدند که فقط این هفته به خاطر سهامهای بانکی وضع شده بود .
            تمام هدف ما ایجاد محیط دوستانه با رقابت سالم است که در نهایت منجر به معرفی سهام قابل خرید مناسب شود و تمام قوانین هم در همین راستاست .
            البته همانطور که قبلا عرض کردم به زودی قوانین بازنگری و به دو بخش ثابت و متغیر تقسیم خواهد شد .
            نکته آخر اینکه تا کسی وارد گود نشود مسئولیت و سختی کار را احساس نخواهد کرد و شاید جناب شریعت که به تازگی افتخار همکاری با ایشان را داریم طی همین دو روز آن را احساس کرده باشد و با توجه به نظرات متفاوت اینکه همه راضی باشند تقریبا غیر ممکن است ولی مهم رضایت اکثریت است که امیدوارم حاصل شده باشد .
            نکته آخر چنانچه دوستان موردی را به نظرشون میرسد که به قوانین اضافه و یا کم کنیم مطرح کنند تا با نظر جمع تصمیم گیری کنیم .
            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/28, 22:00.
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

مشکل اینکه ما فقط روز شنبه رو میبینیم
              اگر فردا اکثریت سهمهای بانکی متعادل شدند (که احتمالش هم وجود داره ، چرا که تاثیر هر خبری معمولا بیشتر از دو روز نیست ) اون وقت چی
              سهمهای گروه بانکی معمولا از پر عرضه ترین سهمهای بازار سرمایه هستند و اگر بخواهیم بطور میانگین حساب کنیم صف خریدشون در مثبترین روزاهشونم بیشتر از دو روز دوم نیاورده
              از اول هم نباید این بندی که موجب دلخوری شده به قوانین اضافه میشد حساب بانکی ها با دیگر سهمها جداست ، قند ، کاشی و .... نیستند که بتونن با یک خبر مثبت چندین روز صف خرید بمونن
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• baradaran
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 545

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                مشکل اینکه ما فقط روز شنبه رو میبینیم
                اگر فردا اکثریت سهمهای بانکی متعادل شدند (که احتمالش هم وجود داره ، چرا که تاثیر هر خبری معمولا بیشتر از دو روز نیست ) اون وقت چی
                سهمهای گروه بانکی معمولا از پر عرضه ترین سهمهای بازار سرمایه هستند و اگر بخواهیم بطور میانگین حساب کنیم صف خریدشون در مثبترین روزاهشونم بیشتر از دو روز دوم نیاورده
                از اول هم نباید این بندی که موجب دلخوری شده به قوانین اضافه میشد حساب بانکی ها با دیگر سهمها جداست ، قند ، کاشی و .... نیستند که بتونن با یک خبر مثبت چندین روز صف خرید بمونن
                جناب حامد ضمن احترام به نظر شما اگر این بند اضافه نمیشد تمام سبدها میشد سهام بانکی که علاوه اینکه در عمل امکان خرید این گروه امروز وجود نداشت از بقیه سهامهای مناسب بازار نیز دور میشدیم ضمن اینکه این یه مورد استثنا بود که برای بازار اتفاق افتاد و اعلام هم شد این قانون با توجه به وضعیت خاص فقط برای این هفته است و علاوه بر تمام این موارد نکته مهم اینه که شرایط برای همه یکسان بود و از قبل اعلام شده بود .

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

با عرض سلام، پیرو استقبال دوستان از مسابقه ماهانه ( جهت تقویت دید کمی بلند مدت ) چند پیشنهاد برای اجرای آن داشتم:

1 – تعداد انتخابی سهام بین 5 – 8 شرکت باشد.

2 – نتایج مسابقه بصورت هفتگی اعلام شود.

3 – علامت ماه جهت مشخس نمودن برنده ماهانه ( بجای ستاره ) به کاربر برنده اعطا گردد.

4 – جهت عدم تاثیرپذیری نوسانات بازارنسبت به تسویه حسابهای آخر ماه، زمان شروع و اتمام مسابقه در میانه هر ماه باشد.

5- سایر شروط مسابقه هفتگی همچون عدم صف خرید و معاملات روان و متعادل برای تعیین شرکتها بر قوت خود باقیست.

6- نام مسابقه ماهانه میباشد ولی عملا 4 هفته ( 28 روز ) است و فرصت اعلام سبد و نتایج مانند مسابقات هفتگی است.

7– با توجه به مصادف بودن آخر هفته جاری با میانه ماه میتوان اولین سری جدید این مسابقه را از همین هفته آغاز نمود.

ضمنا برای جذابیت بیشتر میتوان این گزینه را هم در نظر گرفت که هر شرکت کننده قبل از معرفی سبد مبلغ ده هزارتومان به جناب آقای جمالی بعنوان معتمد ( ضمن ادای احترام به یکایک دوستان ) بپردازد و مبلغ کل بصورت پاداش به برنده مسابقه اهدا گردد.

توجه فرمایید که پیشنهادات فوق فقط و فقط نظرات شخصی اینجانب بوده و مسلما خوشحال خواهم شد تا سایر دوستان ایرادات بنده را تصحیح نموده و نیز نظرات و پیشنهادات خود را در جهت رد یا تکمیل موارد فوق در ادامه همین تاپیک ارائه نمایند تا هر چه زودتر به جمع بندی کامل رسیده و شاهد اجرایی شدن این رقابت سازنده باشیم.

در پایان تشکر ویژه ای دارم از تمام کسانیکه تا به امروز زحمات زیادی را جهت ادامه روند مسابقات هفتگی متقبل شده اند خصوصا عزیزان، جناب آقای برادران و جناب آقای شریعت که در حال حاضر عهده دار بی منت این مسئولیت طاقت فرسا هستند.
                  یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                    جناب حامد ضمن احترام به نظر شما اگر این بند اضافه نمیشد تمام سبدها میشد سهام بانکی که علاوه اینکه در عمل امکان خرید این گروه امروز وجود نداشت از بقیه سهامهای مناسب بازار نیز دور میشدیم ضمن اینکه این یه مورد استثنا بود که برای بازار اتفاق افتاد و اعلام هم شد این قانون با توجه به وضعیت خاص فقط برای این هفته است و علاوه بر تمام این موارد نکته مهم اینه که شرایط برای همه یکسان بود و از قبل اعلام شده بود
                    .
                    چون می بینم مرتب به سهام بانکی استنادمی شه مطرح میکنم... حداقل دوستانی که به دلیل صف بودن خساپاووساپاواحیاناسهم
                    غیربانکی دیگه حذف شدن به مسابقه برگردونده بشن...البته اگه جمع مخالف باشن به نظراکثریت احترام میذارم...

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

اون بند 5 رو هم اگه بشه برا ماهانه حذف کرد خوب میشه دیگه به شرطی که سهم وارد گره نره یا همچین چیزی
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/28, 23:23.
                      ///

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 545

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                        چون می بینم مرتب به سهام بانکی استنادمی شه مطرح میکنم... حداقل دوستانی که به دلیل صف بودن خساپاووساپاواحیاناسهم
                        غیربانکی دیگه حذف شدن به مسابقه برگردونده بشن...البته اگه جمع مخالف باشن به نظراکثریت احترام میذارم...
                        در مورد سهامهای غیر بانکی قبول دارم که از قبل مشخص نبود و سبدهایی که این سهامها رو داشتند ضرر کردند و ظاهرا دو سبد با این سهامها حذف شدند ولی دوستان با تبصره برای باقی ماندن این گروه موافقت نکردند .

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

در مورد مسابقه ماهانه ضمن تشکر از جناب مجید 20 که یادآوری کردند با توجه به نظر سنجی که هفته گذشته داشتیم با مدیرت سایت مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.
                          ولی باز هم معتقدم باید حساب شده جلو رفت فعلا جناب مجید 20 نظرشون رو در مورد قوانین پیشنهادی مطرح کردند سایر دوستان هم نظراتشون رو در مورد قوانین مورد نظر و نحوه عمل و هر موردی که به نظرشون میرسه مطرح کنند تا بعد از کامل شدن نظرات بتونیم جمع بندی مناسبی داشته باشیم .

نظر

• داش مهدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 595

با تشکر از زحماتی که شما و سایر دوستان می کشید؛
                            منم جهت جذاب شدن مسابقه ماهانه یه پیشنهاد دارم:(البته اگه برای محاسبات و داوری مشکل ایجاد نمیکنه)

امکان گذاشتن هدف قیمتی برای خرید و فروش ایجاد بشه.

با تشکر
                            مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

اینم از سهام بانکی که گفتن هیشکی نمیتونه بخره؟!
                              هر کی میخواد کامیون بیاره ببره!
                              فقط 1 روز نمیشد خرید

نظر

• مسافر تنها
                                عضو جدید
                                • Dec 2011
                                • 17

دوستان گرامی من امروز و روی مثبت خوبی ثشرق و آ س پ رو فروختم رفتن دوباره تو اصلاح.نگید نگفتی:-)

فردا نگاه من به حتاید هست.حتایدی که در گزارش چند روز پیشش سودش از 53 به 76 افزایش پیدا کرده یعنی 43 درصد افزایش و پی بر ایش 4 و خورده ایه.واقعا بازار ازش غافله.امروز باید صف خرید می شد.
                                دیروز از یه خریدی حیرت کردم.خرید وآذر!!! نمی دونم دوستانی که این سهم رو خریدن به چی فکر کردن!سهمی که 50 درصد در یک روز افزایش قیمت بده و آدم بخرش دیگه چیش می مونه.شیرش و تا ته مکیدن دیگه چه سودی قراره از این بکنیم ما!
                                در مورد مسابقه هم من خودم به روز و ماه اعتقاد ندارم.باید یه سهم و وقتی بهترین وقت خریدش شد خرید و وقتی زمان اصلاحش رسید فروخت.حالا گاهی می شه بیست روز با یه سهم بمونی گاهی دو روز فقط.یا حتی گاهی همون روز می فهمی خریدت اشتباه بوده و باید بفروشیش.من خودم وتجارت رو روی 275 خریدم و بعد که صف ریخت دوباره رو 275 فروختم.ضررمم شد دستمزد کارگزار.
                                موفق باشید انشاالله
                                آخرین ویرایش توسط مسافر تنها؛ 2012/01/29, 12:37.

نظر

در حال کار...
                                X