کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و تشکر از کلیه زحمتکشان سایت و بخصوص بخش مسابقه و تبریک به نفرات برتر
من فاسمین , فسرب را بدلیل انتظار بهبود وضعیت بازارهای جهانی و امکان تعدیل سود انتخاب می کنم
وتوشه. بخاطر تحرکاتی که تو گروه تجهیزات دیده میشه و کف قیمتی. ذوب اهن. ایا میشه این نماد تازه وارد را هم تو لیست مسابقه اورد؟ واذر. به خاطر جو ساختمانیها و کف قیمتی.
ناظر مسابقه : ذوب آهن و وآذر قابل پذیرش نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
با سلام به همه دوستان برای اولین بار در این مسابقه شرکت میکنم امیدوارم مارا پذیرا باشید.
تمام انتخابهای من در نمودار 4ساعته براساس روند بازار و خلاف روندطبق تکنیکال (استفاده از فیبوناچی و موینگ اوریج و مکدی) انتخاب شده است.
خبهن
فملی
خعتبار
مداران
افرا
موفق باشید.
ناظر مسابقه : لطفا برای هر سهم دلیل جداگانه ارائه کنید ضمن اینکه افرا به دلیل مغایرت با بند 12 قابل قبول نیست لطفا مجددا سبد اصلاح شده را ارسال کنید
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
قنیشا هم اضافه کنم..بخاطر افزایش قیمته شکر از 870 به 1175 تومن که باعث تعدیل خیلی از قندی ها میتونه باشه و هم چنین احتمال وروده یه حقوقی قوی به این سهم با توجه به گفته سهامداران عمده این سهم..
وتوشه. بخاطر تحرکاتی که تو گروه تجهیزات دیده میشه و کف قیمتی. ذوب اهن. ایا میشه این نماد تازه وارد را هم تو لیست مسابقه اورد؟ واذر. به خاطر جو ساختمانیها و کف قیمتی.
ناظر مسابقه : ذوب آهن و وآذر قابل پذیرش نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
واذر چرا قابل پذیرش نیست؟ نماد باز است و صف خرید هم نیست.
ناظر : وآذر هم اکنون 2800 دستور خریددر بالاترین قیمت دارد .
باسلام
بار اوله که تو مسابقه بزرگان شرکت میکنم از این جهت از همه عذر میخوام سبد من :
1- وبیمه: اصلاح زیاد و درصد زیاد ساختمانی در سبد
2- وآتی: احتمال باز شدن نماد شیران بزودی
3- ثشرق: جو مثبت گروه و قیمت مناسب
ناظر مسابقه : واتی و تشرق به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده را مجددا ارسال کنید .
سبد مسابقه این هفته من(در حال حاضر هیچ کدام از سهم های زیر رو خودم در سبدم ندارم)=
حق تقدم فاسمین(فاسمینح)= به دلیل تمدید مهلت حق تقدم و اصلاح قیمتی قابل توجه سهم.
کمرجان=به دلیل پی بر ای پایین و خبر افتتاح ازمایشی طرح توسعه تولید تیغه دیواری که طبق اعلام سایت شرکت در اسفند ماه به بهره برداری میرسد.http://www.marjankar.com/%D8%A7%D8%A...A9%D8%A7%D8%B1
البته فکر کنم قبلا در پیشبینی سود خود این طرح هارو ارورده. ولی از لحاظ روانی موثر است.
خفناور= اصلاح قیمتی قابل توجه و نبود فروشنده خاصی در قیمت فعلی و احتمال رشد موقت گروه خودرویی به دلیل اصلاح قابل توجه
با تشکر
باعرض تبريك خدمت اساتيدمحترم ميثم عزيزووجناب تنها
منم با اجازه بزرگان پيشنهاد يه سبدروميدم اميدوارم مقبول افتد
کبافق : به خاطر افت بسیار دريه ماه گذشته و8 درصدي هفته قبل ، رسیدن به محدوده حمایتی و تثیبت قیمتهای جهانی روی
وصدرا : نزدیک حمایت واعلام گزارش نه ماهه و برگشت از 160 تومان
با سلام خدمت تمامی دوستان
تبریک به میثم خان و دیگر نفرات برتر و با تشکر از جناب شریعت و برادران
این هفته من
1- کسعدی رو گزارش فروش زمین های مازادش و احتمال برگشتن گروه کاشی و
2- قمرو را به خاطر جو خوب قندی ها و امکان خرید این سهم از صف فروش انتخاب می کنم.
البته شاید قیمت مصوب شکر بعضی ها رو نگران کرده باشه ولی ......
سلام به دوستان عزیز
تبریک به نفرات اول هفته قبل
بالاس : شاید از روی تعصب که سهامدارشم ..... از لحاظ تکنیکال به نقطه حمایت و هم RSI و MACD سیگنال خرید را تایید میکنند
کمرجان : با توجه به زوند سود سازی مناسب شرکت و گزارش های همراه با تعدیل و اینکه p/e سهم پایین میباشد بنظرم مورد توجه بازار قرار بگیرد
با سلام و عرض تبريک به نفرات برتر
سبد بنده همانند هفته هاي گذشته همچنان
1- کسعدي: با توجه به نامه که در کدال آمده مبني بر فروش املاک مازاد و نيز بنيادي مناسب مي توان روند مثبن=تي را براي اين سهم در نظر گرفت
2- کساوه:
3- کهرام :
اميد به حرکت گروه کاشي در اين هفته و نيز داشتن پتانسيل رشد براي هر دو سهم با توجه به حرکت گروه
4- قمرو : با توجه به توافقي که بين کارخانه ها و دولت صورت گرفته در مورد قيمت شکر 1175 توماني ونيز جو مناسبي که روي اين گروه ميباشد و اصلاح قيمتي که در هفته گذشته بعد از بازگشايي داشته و نيز بالا آمدن حقوقي نور همدانيان که مي تواند از نظر رواني تاثير مثبتي روي سهامداران هيجاني داشته باشد ،و بنيادي مناسب و در مقابل تحريم هايي که روز به روز کار واردات را با مشکل روبرو مي کنند ، همه و همه باعث مي شود ، اين هفته به نظر روند مثبتي را بايد طي بنمايد
نظر