کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
با سلام
1- پلوله:
پایان یک 5 موجی نزولی که صعود میان مدت سهم رو تضمین میکنه ، شکست خط روند نزولی ، حرکت در چنگال بلند مدت با اعتبار بالا:
2- پسهند:
صادر شدن سیگنال خرید در SAR , RSI , Momentum, OSCV هفتگی و نیز آرایش صعودی میانگین های متحرک (4 ، 9 ، 18 ) در تمام تایم فریمها(در نمودار تعدیل شده با سود نقدی و افزایش سرمایه)
با سلام و عرض تبریک به نفرات اول. در مورد این هفته باید عرض کنم با توجه به خروج تدریجی پول از بازار بدلیل نزدیک شدن به پایان سال بجز چند سهم خاص که تو فاز صعود قرار دارن و همچنین سهام کوچکتر خرید مابقی سهام رو مناسب نمیدونم. علم ناقص بنده گواه صعود گروه روی و بعضی سهام ساختمان رو برا این هفته میده . واسه همین سبد من :
1 - آ.س.پ : عکس العمل مثبت به حمایت 417
2 - کاما : منفی روز شنبه میتونه اخرین اصلاح سهم در کوتاه مدت باشه . معاملات پرحجم روز شنبه میتونه سیگنال خرید باشه
3 - شاراک : این سهم در 2 ماه اتی بازدهی خوبی به سهامداراش میده . اما علت اینکه برای این هفته انتخاب کردم اینه که این روزا خبرایی در مورد تخفیف 10 15 درصدی نرخ خوراک چندتا از پتروشیمیها تو سایتها و جاهای دیگه شنیده میشه . فکر کنم با توجه به این که روزهای پایانی سال روزهای پر کار دولته این مساله تصویب و به بورس اعلام بشه. نهایتا اینکه اونایی که خبر رانتی دارن و خودیهای بورس نسبت به جمع اوری سهام مربوط اقدام و شاهد معاملات مثبت رو سهم قبل از بسته شدن باشیم.
با سلام و خسته نباشيد به همه عزيزاني كه اين مسابقه را ساپورت مي كنند. و تبريك به همه دوستان ستاره دار انشاالله بي ستاره ها هم ستاره دار بشن . بنده براي اولين بار است كه در اين فروم مي نويسم .اميدوارم دشت اول ستاره اين هفته نصيب ما بشه.
1- فاذر : بنيادي خوب سهم و حمايت حقوقي و حقيقي ها از سهم و احتمال آمدن گزارش افزايش سرمايه
2- پلوله : حمايت سنگين روي 41 تومان و adx روند صعودي سهم را تائيد مي كند.
نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست
لاجرم آنکس که بالاتر نشست استخوانش سختتر خواهد شکست
................................................................................................
1-پلوله : خروج ونوین از جمع یک درصدی ها ، حمایت سنگین در قیمت فعلی و شکست خط روند
2-پمپ سازی: پول بک مناسب به 325 و برگشت یکروزه مجدد به قیمت 350، حجم معاملات مناسب در درصدهای مثبت. ارسال صورتهای مالی بانک سامان که نشان از نزدیک بودن عرضه آن دارد.
3- واتی: استراحت سه روزه پس از رشد سریع و عرضه صف خرید. شایعات در مورد معامله بلوکی و معاملات 2 میلیونی در مثبت کامل روز چهارشنبه
با سلام خسته نباشید به گردانندگان زحمت کش فروم وتبریک به نفرات برتر
سبد بنده:
1-ثاباد:گزارش مناسب 91 و احتمال برگشت مجدد ساختمانی ها
2-باما:اصلاح مناسب سهم و رسیدن به کف قیمتی 1000
3-کطبس:نزدیک شدن قیمت به حمایت 540 و جمع کردن چند باره ی صف فروش در آخرین روز کاری
4-شمواد:حجم مناسب معامله در قیمت 100 و تشکیل حمایت مجدد قوی در این قیمت
در آخر از همه ی دوستان میخوام برای شادی روح زامبروتا دعا کنن
با سلام و سپاس ،
1) قنیشا: بازگشایی در قیمت معقول و اصلاح نسبی روند صعودی سهم را با حمایت حقوقی در هفته آتی تضمین می کند .
2) کفرا : قرار داشتن درکف حمایتی و بویژه منفی سهم در روز پایانی هفته با احتمال قوی نشانه شروع روند صعودی سهم است.
با سلام و تبریک به نفرات برتر مخصوصا وحید 20 عزیز
سبد پیشنهادی این هفته:
1.کساوه:جو مناسب گروه و خریدهای بیمه کوثر
2.قنیشا:اصلاح مناسب و گزارش های خوب کل قندیها
ناظر مسابقه : کساوه به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده را مجددا ارسال کنید .
نظر