مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

مجید جان تبریک میگم
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمد ساده
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 934

واقعا برام لذت بخش و جالب بود مسابقه و سبدهای دوستان و نظرهای هم وطن هایی که در کمال آرامش و صمیمیت به تبادل نظرو اعلام سبد هاشون می پرداختن.... از طرف خودم و دوستانم دست همه زحمت کشان مسابقه رو(جناب برادران...شریعت و دیگر دوستان...)را می فشارم و بهشون تبریک میگم....و آرزوی موفقیت روز افزون برای این عزیزان را دارم.همچنین تقاضای مستمر بودن این حرکت خوب و مفید و دارم...
      به جناب مجید عزیزم هم تبریک میگم...
      سال خوب و پر باری و برای همه دوستان بورسی آرزومندم(و امیدوارم تلخی ضررهای سال قبلی با شیرنی زود هنگام سود سال بعد...بسرعت فراموش شه و همه خوشحال از بازار سرمایه به فعالیت خودمون ادامه بدیم)...
      موفق و موید باشید...

نظر

• mokhlas
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 301

من هم به نوبه خود به دوستان عزیز سال جدید را پیشاپیش تبریک عرض میکنم
        موید وموفق باشید
        هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• sohrab329
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 53

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب برادران وجناب شریعت که زحمت برگزاری این مسابقه را بر عهده می گیرند امیدوارم سال نو برای این دو عزیز و تمامی اعضای این تالار سالی سرشار از سود و خیر و برکت باشه

نظر

• VARIA
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 70

با سلام
            اقا هفته بعد مسابقه نیست ؟

نظر

• قاتل بروسلی
              كاربر فعال
              • Feb 2012
              • 684

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و تشکر ویژه از جناب برادران و جناب یاسر شریعت که واقعا زحمت میکشند.تبریک به جناب مجید20 که در این هفته که بازار منفی بود ولی سبد ایشان بازدهی خوبی رو داشت.پیشاپیش سال نو رو خدمت همه دوستان تبریک عرض میکنم و امیدورام همه سالی پربار و سرشار از موفقیت را در پیش داشته باشند.
              کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
              ندایی آمد که :
              او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

خدمت جناب مجيد 20 تبريك عرض ميكنم مقام اولي رو اميدوارم تو تمام مراحل زندگي همچنان نفر اول باشند
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

با عرض سلام و تشکر از لطف دوستان خوبم لازمست که با زبان الکنم از دو عزیز بزگوار جناب آقای برادران و جناب آقای شریعت بابت زحماتی که متقبل میشوند قدردانی کنم مسلما مدیریت و تسلط خوبشان بر موضوع جذابیت این رقابت را دوچندان نموده و معرفی 50 سبد توسط شرکت کنندگان محترم خود گویای صحت این مطلب است.

برنده شدن در این رقابت با وجود اساتید شرکت کننده برای بنده مایه افتخار است که خود این اتفاق را مرهون شانس و اقبال میدانم و اگر از باب علم و تجربه بنگریم در بین شما رتبه آخرم.

پیشاپیش فرا رسیدن نوروز 91 را تبریک عرض میکنم و امیدوارم که از تعطیلات لذت برده و همواره در پناه حضرت حق باشید.
                  یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

با سلام و عرض ادب

با تشکر از جناب شریعت تبریک عرض میکنم خدمت دوست عزیزم مجید آقا در هفته ای که رکورد بیشترین شرکت کننده رو داشتیم مقام اول رو کسب کرد و آخرین ستاره سال 90 رو تصاحب کرد<:-p>:D<>:D<<:-p و همچنین تبریک به جناب سهراب و جناب ساده که رتبه های دوم و سوم رو بدست آوردند .<:-p>:D<
                    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

با سلام
                      من هم به مجید عزیز دوست خوبم تبریک میگم همچنین به سهراب عزیز و محمد عزیز بابت کسب رتبه های دوم و سوم تبریک میگم.
                      از زحمایت جناب شریعت و جناب برادران هم کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 545

با سلام و عرض ادب

سال 90 با تمام خاطرات خوب و بد به واپسین روزها رسیده ، هرآنچه که بود؛ برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خواهدخورد و تا چند روز دیگر برگ دیگری از درخت زمان بر زمین خواهدافتاد و هر سال رستاخیزی دیگر را تجربه می کنیم و چه زیباتر رستاخیز انسان در این عصر آهن وتباهی.
                        یک سال در کنار هم بودیم گاه از وضعیت بازار خرسند و گاه ناامید و اینک در اخرین روزهای سال جا دارد تشکر خالصانه داشته باشیم از شما عزیزان که با حضور سبزتان به مسابقه بورسی رونق دادید .
                        یادی داشته باشیم از جناب حجت عزیز و همچنین جناب انالیست که بنیانگذار مسابقه بورسی بودند و زحمات بسیاری برای این تاپیک محتمل شدند و همچنان منتظر بازگشت این عزیزان هستیم تا چون گذشته مسابقه را مدیریت کنند .
                        همچنین مدتی در خدمت جناب ناشناس بودیم و زحمات ایشان نیز جای تقدیر دارد و امیدوارم باز هم شاهد حضورشون باشیم .
                        همچنین جناب سید یاسر شریعت که در چند ماه اخیر توفیق داشتیم درخدمت ایشون باشیم و فکر میکنم دیگه نیازی به توضیح نیست و دوستان به خوبی با تلاشهای سید یاسر عزیز آشنا هستند برای ایشون سلامت و موفقیت آرزومندم .
                        در مسابقه ماهانه نیز شاهد تلاشهای جناب محاد و وحید آقا بودیم که به خوبی مسابقه ماهانه رو برگزار کردند برای این دوستان نیز توفیق روز افزون آرزو مندیم .
                        در پایان جا داره یه تشکر ویژه از مدیریت محترم سایت بورسی و به خصوص جناب جمالی عزیز داشته باشیم که همکاری بسیار خوبی با تاپیک داشتند و دست ما را برای برگزاری مسابقه کاملا باز گذاشتند و ما همیشه از حمایتهای ایشان برخوردار بودیم .
                        مجددا از تک تک شما دوستان خوب تشکر میکنیم و فرارسیدن عید سعید باستانی نوروز را پیشاپیش تبریک عرض میکنیم .
                        ضمنا اولین مسابقه هفتگی در سال جدید از چهارشنبه 16 فروردین آغاز خواهد شد .
                        @};-@};-@};-
                        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• nasernet
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 42

دوستان سلام
                          عید نوروز و سال 91 را پیشاپیش به همه شما تبریک می گم و از خداوند منان برای همه شما آرزو سلامتی، موفقیت و بهروزی می کنم.
                          شاید این آخرین پیام من در سال 90 باشه برای همین این رو تو تاپیکی که بیشترین استفاده و بازدید رو از اون داشتم قرار می دهم.
                          از مدیران و اساتید این سایت کمال تشکر رو دارم و از همه حلالیت می طلبم.

نظر

• mokhlas
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 301

سلام علیکم
                            هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• rezi
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 205

با سلام خدمت همه دوستان بویژه آقای برادران.
                              مثل اینکه من یکم زود دست به کار شدم.
                              سبد پینهادی من واسه هفته آینده دو تا سهمه
                              1-قنیشا:بخاطر حجم بالای معامله امروز و کم شدن فشارها بر روی این گروه
                              2-کروی:بحث کاهش تعرفه 30 درصدی عوارض صادرات و همچنین حمایت حقوقی

1_ سبد تائيد شد .
                              اولين سبد سال 91 براي شما ثبت شد .
                              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/04/04, 12:43.

نظر

• sohrab142
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 83

با سلام خدمت تمامی دوستان و تبریک سال نو سبد هفتگی بنده بشرح ذیل است:
                                قثابت :بعلت حجم بالای معاملات روز چهارشنبه و اصلاح قیمتی
                                قپیرا:کاهش فشار فروش و اصلاح قیمتی و افزایش حجم معاملات روز چهارشنبه

ناظر مسابقه : قپيرا مغاير با بند 12 قوانين است لطفا سبدتون رو اصلاح كنيد .
                                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/04/04, 12:45.

نظر

در حال کار...
                                X