مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

چون كه احتمال داره اين يكي دو روز نباشم بنابراين چراغ اول هفته بعد رو خودم روشن ميكنم.
    اولين سبد رو معرفي ميكنم به اميد اينكه اول بشمو

1- خعتبار
    2- كاما
    3-فخوز
    (ميتونستم رو خعتبار تك سهم بشم و مطمئنم كه اول ميشدم ولي گفتم لااقل به نوشته خودم پايبند باشم). ضمن اينكه سبدم شامل گروههاي مختلفه و معني سبد رو داره.

بسم الله الرحمن الرحیم

1-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/01, 23:42.
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط pani پست شده است View Post
      کاش این هفته تک سهم همون تکمبا رو انتخاب کرده بودم اونوقت بجای پنجم اول شده بودم
      اقا تکبای ما با 11.55 بازدهی اولین سهم شد.
      اولین نفری که تکمبا رو انتخاب کرد واسه سبد من بودم
      سلام
      ریسک بخشی از نوسانگیری هست. شما اگر مطمئن بودید، که 11.5 درصد سود میده، حتما انتخابش میکردی.
      توصیه اکید میکنم. بنده دوستانی دارم که برخی سهمها مانند آزمایش و .... تک سهم شدند و اکنون سالهاست، صاحب اول و آخر سهم خودشونن. بهترین روش در بورس سبد گردانی هست.
      این رو اساتید تکنیکالی توصیه میکنند؛ که بارها در بورس ورشکست شدند.
      بهترین روش تخصیص 20 تا 30 درصد از کل سرمایه به هر سهم هست. امکان داره یک اشتباه در این خصوص آخرین اشتباه باشه.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• analyst
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 446

پیشنهاد جناب آقای رستمی قابل تامل است. احتمال اول شدن هم از اول هم از آخر برای تک سهم و سهام همگروه زیاد است. مشکل اینجاست که ما ضرر دهی بالا برایمان مهم نیست . ولی در هر صورت بنظرم نمیشه اجبار کرد که حداقل مثلا 3 سهم داشته باشید.
        میشه گفت هرکس با سهام یک گروه یا تک سهم منفی شد جایزه نفر اول روبده ...!!!!!!!!!!! بالاخره هرچی باشه ماهور جایزه 5 دوره رو تقبل کرده که ازشون تشکر می کنیم.

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
          اخ جون چهارم شدم.
          من يك پيشنهادي دارم. فكر ميكنم كه بياييم و قانون بزاريم كه سبدمون حداقل بايد 3 تا سهم داشته باشه. با احترام به دوست خوبمون يوسف عزيز به نظر من اگر قراره سبد معرفي كنيم نميتونيم 1 سهم را انتخاب كنيم. ضمن اينكه اگر تو اين چند هفته گذشته دقت كرده باشيد من سعي كردم از صنايع مختلف سهم را انتخاب كنم تا معني واقعي سبد را داشته باشه. به نظرم بايد اين قانون را هم بگذاريم كه از سهم هاي همگروه نميتونيم انتخاب كنيم. مثلا در يك سبد گل و چادر يا فاذر و فاراك و صدرا و ....همزمان وجود نداشته باشه.
          البته اينها همشون پيشنهاده براي جذابتر شدن مسابقه.
          مجددا به يوسف عزيز تبريك ميگم.از دوستاني هم كه زحمت كشيدند و سبد معرفي كردند تشكر ميكنم.
          سلام آقا مصطفی
          ممنون از پیشنهادت. سبد برای چی هست؟ برای اینکه ریسک سرمایه گذاری بیاد پایین. اگر من نوعی بخوام بیشترین ریسک رو در بازار سرمایه متحمل بشم و کل پولم رو در یک نماد سرمایه گذاری کنم؛ شما مخالفی؟؟!!!! مسلما نه.
          کسی که به نظر من یک نماد برای سبدش معرفی میکنه. بالاترین ریسک رو میپذیره. شاید اونم داره با 25 درصد دارائیش خرید میکنه. ما نمیدونیم، شاید سهم بهتری توی بورس پیدا نکرده؟؟؟!!! شایدم خبر رانتی داره.
          بنده تابع جمع هستم. اگر بیش نصف تعداد اعلام کنندگان سبد در هفته گذشته پست بدهند و با نظر شما موافقت کنند. قانون حتما تغییر خواهد کرد.
          در مجموع بنده حقیر با نظر شما، مخالفم.

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

دوستان گرامی
            در هفته قبل پیشنهاد شد، عزیزان تاپیک بررسی سبدهای مسابقه رو تشکیل بدهند. بررسی یا صحبت در مورد سبد دیگران در این تاپیک عواقبی داره که تاپیک رو از مسیر خودش خارج میکنه. از همه کاربران خواهش میکنم؛ در خصوص سبدهای معرفی شده دیگران در این تاپیک صحبت نکنید. در این صورت مجبوریم پست ها رو حذف کنیم.
            ممنون از همه بزرگواران که کمک میکنند تا مسابقه سالمی برگزار بشه.

نظر

• JAK8
              عضو جدید
              • Jan 2011
              • 3

ُسلام
              مي خواستم بدونم طوري نيست كه بشه از سبد هاي برتر براي هفته اينده خودمون استفاده كنيم
              يا مثلا شخصي كه رتبه بالاتري داره مشخص باشه . تا از سبد پيشنهاديشون براي خريد هم بتونيم استفاده كنيم
              الان نفر برتر چه كسي هست ؟

پست اول هم ويرايش ميشد نفرات برتر تا الان مشخص ميشدن در مجوع بهتر بود . بعد هر هفته پست اول رو آپديت مي كرديد

هدف من اينه كه بشه از نظرات استفاده مفيد تري كرد

نظر

• مصطفي رستمي
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                سلام آقا مصطفی
                ممنون از پیشنهادت. سبد برای چی هست؟ برای اینکه ریسک سرمایه گذاری بیاد پایین. اگر من نوعی بخوام بیشترین ریسک رو در بازار سرمایه متحمل بشم و کل پولم رو در یک نماد سرمایه گذاری کنم؛ شما مخالفی؟؟!!!! مسلما نه.
                کسی که به نظر من یک نماد برای سبدش معرفی میکنه. بالاترین ریسک رو میپذیره. شاید اونم داره با 25 درصد دارائیش خرید میکنه. ما نمیدونیم، شاید سهم بهتری توی بورس پیدا نکرده؟؟؟!!! شایدم خبر رانتی داره.
                بنده تابع جمع هستم. اگر بیش نصف تعداد اعلام کنندگان سبد در هفته گذشته پست بدهند و با نظر شما موافقت کنند. قانون حتما تغییر خواهد کرد.
                در مجموع بنده حقیر با نظر شما، مخالفم.
                تو بازار مثبت حرف شما منطقيه. براي اينكه روند بازار به بالاست شايد تك سهم شدن زياد بد نباشه(هر چند ريسكش هميشه بالاست). ولي اگر بازار روندش منفي بود و شما تك سهم بودي و هر روز منفي ميخورد و صف فروش هم بود چه ميكرديد؟؟ ايا اون زمان نميگفتيد بهتر بود چند تا سهم داشتيد كه لااقل يكي دو تاش مثبت بود و اثر منفي را كمرنگ ميكرد؟؟ در هر صورت به نظرم همه اساتيد ميگويند كه سبد سهام تشكيل دهيد(توكتابها هم همين را نوشتند).
                ميخواهيم اينجا تمرين كنيم و ببينيم كه چگونه در بازار خريد و فروش كنيم تا هم سود بيشتري داشته باشيم و هم ريسكمون پايين باشه.
                نبايد اين چند روز بازار را در نظر بگيريم كه الحمدلله خوبه (اميدوارم هميشه خوب باشه). و بايستي روش صحيح سرمايه گذاري را ياد بگيريم.
                معلومه كه كسي كه رانت داره از سهم خاصي خوب سود بهتري هم نصيبش ميشه ولي ايا همه افراد اين رانت را دارند؟؟
                در هر صورت نظر من اينه كه تو بازار در شرايط عادي انتخاب سبد بهتره.
                نظر شما هم البته محترمه حجت جان.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

عزیزم، من که خودم گفتم سبد بهتره. منظورم اینه که کسی رو مجبور به کاری نکنیم. کسی که خبر رانتی از یک نماد داره همیشه برنده نیست.

و یک پیشنهاد دیگه:
                  عزیزان میتونند امروز رو در خصوص تغییر احتمالی قوانین به بحث بشینند. و امشب جناب آنالیست آخرین تغییرات احتمالی قوانین رو اعلام کنند. و از اون زمان استارت هفته بعد رو بزنیم؟؟!

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

عزیزم، من که خودم گفتم سبد بهتره. منظورم اینه که کسی رو مجبور به کاری نکنیم. کسی که خبر رانتی از یک نماد داره همیشه برنده نیست.

و یک پیشنهاد دیگه:
                    عزیزان میتونند امروز رو در خصوص تغییر احتمالی قوانین به بحث بشینند. و امشب جناب آنالیست آخرین تغییرات احتمالی قوانین رو اعلام کنند. و از اون زمان استارت هفته بعد رو بزنیم؟؟!
                    حجت جان پيشنهاد من به اين خاطر بود كه بتونيم به اين روش بازار رو بهتر بشناسيم و بهتر خريد و فروش كنيم.

نظر

• analyst
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 446

با سلام، جناب اراک بورس و سایر دوستان می تونن در تاپیک "بررسی سهام تاپیک مسابقه" به بررسی سهام این تاپیک بپردازند.
                      با تشکر

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

در اصل توسط JAK8 پست شده است View Post
                        ُسلام
                        مي خواستم بدونم طوري نيست كه بشه از سبد هاي برتر براي هفته اينده خودمون استفاده كنيم
                        يا مثلا شخصي كه رتبه بالاتري داره مشخص باشه . تا از سبد پيشنهاديشون براي خريد هم بتونيم استفاده كنيم
                        الان نفر برتر چه كسي هست ؟

پست اول هم ويرايش ميشد نفرات برتر تا الان مشخص ميشدن در مجوع بهتر بود . بعد هر هفته پست اول رو آپديت مي كرديد

هدف من اينه كه بشه از نظرات استفاده مفيد تري كرد
                        سلام ممنون از پیشنهادتون
                        با توجه به اینکه هدف از این مسابقه این هست، که بتونیم واقعی یک سبد رو اول هفته بخریم و روز آخر هفته بفروشیم. و بازدهی مناسبی کسب کنیم. این نظر شما با اصل قانون مسابقه مشکل داره.
                        ضمن اینکه هدف این نیست که سهمی تبلیغ بشه. برای همین با این روش هر هفته تکنیکالیستها مجبورن یک سبد جدید اعلام کنن.
                        قرار نیست در سایت ما به افراد نگاه کنیم، که چه میکنند. (انسان جایز الخطاست.) ما هم همان کار رو انجام بدیم. برای همین در مسابقه از شخصیت محوری حمایت نمیکنیم. همانطور که شاید مطالعه کرده باشید، هیچکدام از برندگان هفته های قبل دوبار برنده ستاره سایت نشدند. اما از بهترینها هستند. جالا شما اگر بعد از یکی از هفته های گذشته به تبعیت از یکی از عزیزان سبدشون رو خریده بودیدو شاید سود چندانی نمیکردید. پیشنهاد بنده این هست. ببینید چطور بهترین نمادها رو انتخاب کردند. (دیدگاه تکنیکالی اگر داشتند چی بوده؟)

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

سلام
                          ریسک بخشی از نوسانگیری هست. شما اگر مطمئن بودید، که 11.5 درصد سود میده، حتما انتخابش میکردی.
                          توصیه اکید میکنم. بنده دوستانی دارم که برخی سهمها مانند آزمایش و .... تک سهم شدند و اکنون سالهاست، صاحب اول و آخر سهم خودشونن. بهترین روش در بورس سبد گردانی هست.
                          این رو اساتید تکنیکالی توصیه میکنند؛ که بارها در بورس ورشکست شدند.
                          بهترین روش تخصیص 20 تا 30 درصد از کل سرمایه به هر سهم هست. امکان داره یک اشتباه در این خصوص آخرین اشتباه باشه.
                          ممنون اقای گنجعلی از توضیح کاملی که دادید منظورم تک سهم شدن در این سبد مجازی بود
                          من و تک سهم شدن؟!
                          تا به حال نشده کمتر از شش سهم تو سبدم داشته باشم
                          تک سهم شدن خودکشی بورسیه

نظر

• analyst
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 446

شرکت کنندگان گرامی در مسابقه ، جهت اطلاع مهلت اعلام سبد به ساعت 20:59 جمعه تغییر یافت.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

با تشکر از جناب آنالیست عزیز و تشکر بابت تمام زحماتی که میکشند.
                              آخرین تغییرات قوانین مسابقه تا این لحظه:

قوانین مسابقه

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                              2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
                              3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                              4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                              5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
                              6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                              7- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند ولی درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.

اختیاری
                              بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.

نظر

• soroush
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 561

سبد من:
                                بیمه پارسیان( 390تعدیل مثبت انشاا... این هفته خبرش بیاد کلا گروه پارسیان صعود احتمالی)
                                مپنا ( هدف قیمتی 430 شایعات بازار)
                                بانک سینا (هدف قیمتی 400 همراه اول)
                                وتوسم(170
                                باما( جو روانی مثبت روی این گروه)

2-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/01, 23:50.
                                احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

در حال کار...
                                X