مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Anssa
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 63

شركت كنندگان عزيز توجه كردين كه اين دو روز بيشتر از 80% شركت هاي بورس دچار سقوط شدن و حتي 20% صف فروشن !
    چه مسابقه اي بشه اين... به نظر من هر كسي ميانگين اش منفي نشه واقعا برنده است :))

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج امروز

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

عرض سلام و احترام

امروز رکورد تازه ای توسط آقا بهنام عزیز به جهت سرعت در اعلام نتایج مسابقات به ثبت رسید.

لازم دونستم از ایشون تشکر کنم چون در جریان تلاشهای بسیار زیادشون برای انجام اینکار بودم.

همینطور از دوست خوبم جناب آقای ادیبی که کمک زیادی در این ارتباط به بنده نمودند.

از آقا یاسر عزیز هم ممنونم که زحمات زیادی را تا به حال در این بخش متحمل شدند.

امیدوارم که اعلام نتایج روزانه بتواند جذابیت بیشتری به این رقابتها ببخشد

و رضایت خاطر دوستان و شرکت کنندگان عزیز را فراهم آورد.

با تشکر
        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
          عرض سلام و احترام

امروز رکورد تازه ای توسط آقا بهنام عزیز به جهت سرعت در اعلام نتایج مسابقات به ثبت رسید.

لازم دونستم از ایشون تشکر کنم چون در جریان تلاشهای بسیار زیادشون برای انجام اینکار بودم.

همینطور از دوست خوبم جناب آقای ادیبی که کمک زیادی در این ارتباط به بنده نمودند.

از آقا یاسر عزیز هم ممنونم که زحمات زیادی را تا به حال در این بخش متحمل شدند.

امیدوارم که اعلام نتایج روزانه بتواند جذابیت بیشتری به این رقابتها ببخشد

و رضایت خاطر دوستان و شرکت کنندگان عزیز را فراهم آورد.

با تشکر
          با سلام خدمت مجید خان عزیز
          از لطفی که به بنده دارید،بینهایت سپاسگزارم
          شاد و سلامت باشید
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج روز سوم (دوشنبه)

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج روز چهارم (سه شنبه)

(کوروش بزرگ)

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

بازدهی سبد ها چه در مسابقه ماهانه و چه در مسابقه هفتگی از اوضاع نابسامان بورس در این ماه حکایت دارد
                ///

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

با عرض سلام و تبریک به برنده مسابقه هفته جناب آقای hasa عزیز

نفر دوم آرش عزیز

نفر سوم وحید20 عزیز

خودم هم پارتی بازی کردم و نفر اول شدم از آخر

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• emadhuge
                    عضو جدید
                    • Feb 2012
                    • 10

سلام به دوستان و تبریک به hasa ،آرش، و وحید 20 عزیز
                    آقا چرا رنگ من و دو تای دیگه از دوستان اینجوریه؟ تقلب کردیم ؟ ;)

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

با سلام
                      من هم به جناب hasa و ارش تبریک میگم انشالله همیشه موفق و سلامت باشند.
                      آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/16, 20:46.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آرش و نوید
                        ستاره دار(16)
                        • Oct 2011
                        • 778

تبریک به hasaی عزیز و وحید20 گل که از دیدارشون در نمایشگاه خیلی خوشحال شدم>:D<

البته که مقام دومی اونهم بین اساتیدی از خیل 40نفر شرکت کننده خیلی ارزشمنده

به نوبه خود این مقامو تقدیم میکنم به ((عموحسین)) عزیز که با شرکت در کارگاه ایشون و الهام از مطالب ایشون این مقامو بدست آوردم
                        دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

باسلام و تبریک به نفر اول جناب hasa
                          هفته قبل بدون بررسی دقیق چنتا سهم معرفی کردم که ستاره از دست دادم واقعا تحلیل و بررسی تاثیر داره این هفته و هفته قبل واقعا نفس گیر بود ! درود بر نفرات اول
                          گرچه سبد اکثر دوستان خوب و ارزنده بود ولی جو بازار خراب بود واقعا !
                          موفق و پر سود باشید!

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

با سلام و عرض ادب
                            کسب ستاره رو به جناب hasa تبریک عرض میکنم و امیدوارم آسمان زندگیشون ستاره باران باشه همچنین به جناب آرش و دوست عزیزم وحید آقا رتبه های دوم و سوم رو تبریک عرض میکنم و از جناب مجید 20 و جناب بهنام که در این هفته مسئولیت مسابقه رو بر عهده داشتند تشکر میکنم .
                            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

قوانین مسابقه هفته ای سایت بورسی

1_کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                              2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21.30 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
                              3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                              4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                              5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                              6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                              7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست .
                              8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
                              9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                              10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در انتهای جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از انتهای جدول خلع ستاره می شود)
                              11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
                              12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
                              اهداف مسابقه:
                              1-شناسایی سهامهای برتر
                              2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
                              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Jul 2025
                                • 536

ضمن تبریک به جنابhasa
                                -قثابت در 365 به مقاومت بر خورد مکدی در حال عبور از سیگنال به سمت بالاست سهم با احتمال افزایش سرمایه همراه است در گزارش قند شیرین که سهام قند ثابت دارد سود 37.2 تومان اعلام کرده خود ثابت 13 ریال
                                2- شمواد به نظر میاید در موج 3 سهم هستیم عبور مکدی از سیگنال ومقاومت قوی در 100 ایجاد کرده است سهم از ضرر به سود برای سال جاری رسیده و انتظار میرود به سودی حدود 45 برای امسال دست یابد

1_سبد تائید شد.
                                آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 00:03.

نظر

در حال کار...
                                X