کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1 - ولساپاح: روند صعودی سهم - پی بر ای پایین سهم
2-وپترو:ادامه روند صعودی
دوست عزیز،مهلت معرفی سبدها برای شرکت در مسابقه تا ساعت 21:30 دقیقه جمعه هست
متاسفانه امکان شرکت دادن شما در مسابقه این هفته وجود نداره
به امید دیدن شما در هفته های آینده
موفق باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
این هفته انتخاب سبد سخته با این حال ریسک میکنم و دو سهم از گروه قندی رو انتخاب میکنم هرچند تا بحال ریسک در مسابقه بامن خوب نبوده و 3بار ستاره از دست دادم تا کنون;)
1.قشکر=اصلاح قیمتی بسیار قابل توجه علارغم تعدیل مثبت و کمترین ارزش بازار در بین قندی ها و احتمال برگشت این گروه به خاطر جو روانی رشد دلار هرچند که شکر با دلار مرجع وارد میشود.
2.قثابت=به دلیل احتمال برگشت گروه قندی و همچنین ثابت ماندن قیمت ان در این چند وقته اخیر که نشان از داشتن حامی است
36_سبد تائید شد.
دمت گرم بااين انتخابت
تازه همراه باريسك هم بوده ايول
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
روند شکل گیری مسابقه بورسی بدین صورت بود که ابتدا تاپیکی ایجاد شد و قرار شد هر کس سهم مناسبی به نظرش میرسید در تاپیک فوق بررسی و تحلیل کند و هفته بعد روند سهم بررسی میشد به تدریج برای اینکه انگیزه برای مشارکت بیشتر شود پیشنهاد شد همین سهامها در قالب مسابقه انجام شود تا هم انگیزه برای معرفی سهم افزایش یابد و هم جذابیت بیشتری داشته باشد این بود که موضوع با مدیریت سایت مطرح و با موافقت صورت گرفته رسما تاپیک مسابقه بورسی آغاز به کار کرد البته به تدریج در طول برگزاری قوانین اصلاح و تدوین شد تا به مرحله کنونی رسید که پیشنهاد میکنم دوستان برای آشنایی بیشتر باروند مسابقه از صفحه اول مطالعه داشته باشند .
از ابتدا نیز هدف اصلی مسابقه معرفی سهامهای برتر بود که بعدا افزایش دانش فاندامنتال و تکنیکال نیز در دستور کار قرار گرفت .
بعداز برگزاری موفق مسابقه هفتگی به پیشنهاد تعدادی از دوستان مسابقه ماهانه را نیز شروع کردیم و بدین ترتیب سایت بورسی به عنوان اولین و تنها پایگاه مسابقات بورسی معرفی شد .
بنده از ابتدا با روند مسابقات همراه بودم و از لحظه لحظه آن خاطره دارم و به همین دلیل جدائی از این مسابقات و جمع دوستان عزیز برایم بسیار دشوار است ولی بر خلاف میل باطنی همانگونه که چند روز پیش عرض کردم در شرایط کنونی ترجیح میدهم از مسئولیت مسابقات بورسی کناره گیری کنم البته خوشبختانه اکنون با تدوین قوانین و تقسیم وظایفی که صورت گرفته مسابقات به هیچ فردی وابسته نیست و با حضور همکاران کاربلدم مطمئن هستم نه تنها به روند این مسابقات خللی وارد نخواهد شد بلکه این دوستان با افکار و ایده های جدید و با انرژی بیشتری مسابقات را با قدرت بیشتر ادامه خواهند داد .
جا دارد از تمام دوستان عزیزی که در این مدت با بنده همکاری داشته اند تشکر داشته باشم از دوستان عزیزم جناب وحید 20 و جناب سید یاسر شریعت و همچنین جناب محسن ادیبی و جناب بابک 52 و جناب ناشناس که به بنده افتخار همکاری دادند کمال تشکر را دارم و برای این دوستان در ادامه مسیر مسابقات آرزوی موفقیت دارم .
همچنین از جناب بهنام و جناب مجید 20 نیز که چند هفته اخیر اعلام نتایج را برعهده داشتند تشکر میکنم .
همچنین در این مدت مدیریت محترم سایت به ویژه شخص جناب جمالی کاملا حامی و پشتیبان تیم مسابقات بودند و بدون شک موفقیت مسابقات در سایه حمایتهای ایشان صورت گرفته است که جا دارد بابت آن تشکر ویژه ای داشته باشم .
همچنین تک تک شرکت کنندگان این مسابقات نیز نقش پررنگی برعهده داشتند و حضور پررنگ شما دوستان اصل و اساس این مسابقات بوده و خواهد بود بنابراین ضمن تشکر از شما دوستان عزیز که در این مدت بنده را تحمل کردید در این جا چنانچه به دلیل انجام وظیفه ای که برعهده داشتم کدورتی برای هر یک از عزیزان حاصل شده است عذرخواهی میکنم . با تشکر و احترام حسن برادران @};-@};-@};-
بنده دارم عکسها رو می بینم و مشکلی نیست
با فایر فاکس امتحان کنید
اگه جواب نداد با مرورگر سافاری عکسها رو ببینید
البته امشب سایت یه مقدار مشکل داره
ولی باز هم من موردی ندیدم
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
بازار کسل کننده رغبتی برای رصد نداره!!!
نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شرایطی آغاز می شود که برای اولین بار نام چند تن از فعالان و کارگزاران بازار سرمایه در میان نمایندگان خانه ملت دیده می شود.
به گزارش بورس نیوز این اتفاق مبارک بیش از همه برای سرمایه گذاران و مدیران بازار سرمایه خبر خوشحال کننده ای است چرا که از این پس می توانند به رساندن هر چه رساتر صدای خود به گوش مدیریت کلان کشور امیدوار باشند.
در این باره باید به ورود آقای محمد حسن نژاد، مدیر عامل شرکت کارگزاری رضوی به مجلس را اشاره کرد که به عنوان نماینده مردم مرند و جلفا بهارستان نشین دوره نهم شده است.
این نماینده مجلس نهم در تازه ترین اظهارات خود با یکی از رسانه های وابسته به سازمان بورس و اوراق بهادار، بابیان اینکه بورس شرایط عادی خود را طی می کند، گفته است: "موضوع مذاکرات هسته ای ریسکی نیست که بازار را نگران کند و بر این اساس می توان از واکسینه شدن بورس تهران در برابر این تحریم ها صحبت به عمل آورد".
در جایی دیگر نیز وی با اشاره به توانایی بالای بورس کشور در پذیرش و جذب نقدینگی در بازار و سرمایه گذاران جدید، عنوان کرده: "از آنجاییکه ریسک در بازار سرمایه بسیار کمتر از بازارهایی مانند طلا، سکه و ارز است و این بازار بازدهی متعادل و مناسبی نیز دارد اما هنوز مردم ما آشنایی چندانی با بازار پرسودی مانند بورس ندارند".!!!
نظر