کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تبریک به دوستان یگانه و mousavi53 و جناب ادیبی... امیدوارم این روزهای خسته کننده ی بورس قبل از اینکه به طور کلی سهامداران رو نا امید کنه و مجبور به خروج بشن هرچه زودتر تموم بشه و همه ی عزیزان به سود برسند
1_کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.( هیچ سبد اصلاحی نیز بعد از ساعت 23 تائید نمیشوند)
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.(ملاک صف فعلی موجود در سیستم است هرچند اندک باشد)
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست ( فقط میتوان یک سهم را از سبد حذف یا جایگزین نمود)
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در انتهای جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از انتهای جدول خلع ستاره می شود)
11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
اهداف مسابقه:
1-شناسایی سهامهای برتر
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
تبریک به نفرات اول و خسته نباشید به دوستان
1- فاراک ح
2-حپتروح
هردو بخاطر قیمت مناسب و احتمال افزایش در هفته دیگر با حمایتی که حقوقی ها موظف خواهند شد شنبه بازار را مثبت کنن حداقل تا یک هفته بطور اجباری هر چند این هفته باعث گرفتن ستاره از من شده است.
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
با تبریک به جناب یگانه و سلام به دوستان عزیز :
این هفته هم سه سهم قندی قنفش ، قشهد و قشرین را با توجه به پایان اصلاح گروه و شروع موج 5 بزرگ را انتخاب میکنم . البته هفته قبل هم اعتقاد کامل به روند صعودی گروه داشتم وتنها برای کاستن از ریسک آخر نشدن ! کچینی رو به سبد اضافه کردم که این سهم باعث شد اول نشوم !!
ناظر مسابقه:قشهد مغایر با بند 4 قوانین مسابقه است هرچند درخواست خرید بسیار اندکی در مثبت کامل دارد. لطفا سبد را اصلاح بفرمائید.
1)قشرین : به دلیل افزایش قیمت دلار و رشد گروه قندی+ حجم خوب معاملات در روز چهارشنبه
2)قنقش: به دلیل افزایش قیمت دلار و رشد گروه قندی + حجم خوب معاملات در روز چهارشنبه
با تبریک به جناب یگانه واقای mousavi53 و جناب ادیبی:
1-قشهد گزارش 9 ماهه با پوشش حدود 175 روند رو به رشد قندیها
2-قنقش همان دلیل قندیها و چون صف خرید ندارد والا قصفها را انتخاب میکردم
3-خارزم افزایش سرمایه حمایت تشکیل کف 170
با تشکر از زحمات برگزارکنندگان مسابقه
ناظر مسابقه:قشهد مغایر با بند 4 است لطفا سبد را اصلاح بفرمائید.
با تبریک به جناب یگانه و سلام به دوستان عزیز :
این هفته هم سه سهم قندی قنفش ، قشهد و قشرین را با توجه به پایان اصلاح گروه و شروع موج 5 بزرگ را انتخاب میکنم . البته هفته قبل هم اعتقاد کامل به روند صعودی گروه داشتم وتنها برای کاستن از ریسک آخر نشدن ! کچینی رو به سبد اضافه کردم که این سهم باعث شد اول نشوم !!
ناظر مسابقه:قشهد مغایر با بند 4 قوانین مسابقه است هرچند درخواست خرید بسیار اندکی در مثبت کامل دارد. لطفا سبد را اصلاح بفرمائید.
لطفا" قشهد حذف و سبد با دو سهم قشرین و قنقش اصلاح گردد .
ناظر مسابقه: سبد شما با سبد تایید شده شماره 2 یکسان هست لطفا مجدد سبدتون رو اصلاح کنید
با تبریک به جناب یگانه واقای mousavi53 و جناب ادیبی:
1-قشهد گزارش 9 ماهه با پوشش حدود 175 روند رو به رشد قندیها
2-قنقش همان دلیل قندیها و چون صف خرید ندارد والا قصفها را انتخاب میکردم
3-خارزم افزایش سرمایه حمایت تشکیل کف 170
با تشکر از زحمات برگزارکنندگان مسابقه
ناظر مسابقه:قشهد مغایر با بند 4 است لطفا سبد را اصلاح بفرمائید.
باسلام و تبریک به نفرات برتر :
1- فاذر: پی به ایه مناسب + حمایت شخص حقیقی + رسیدن به محدوده های کف قیمتی (من تو این چند سالی که تو بورسم همچی پی به ای برای تجهیزاتی ها ندیدم ;) مفته به نظرم)
2-فراور : قرار گرفتن در محدوده های حمایتی + حمایت کروی
3-قنقش:افزایش قیمت دلار + حمایت های حقوقی + جو نسبتا مناسب گروه قندی
4- آ.س.پ : قرار گرفتن در قیمت های کف و حمایتی سهم + پی به ای مناسب
5-رتکو : یه سهم هم واسه نوسان گیری و سفته بازی :d فک میکنم در محدوده ای باشه که نوسان رو بده .......
-------------------------- یعنی اگه این سبد بازدهی منفی بده باید در بورس رو گل بگیریم دیگه ............چون غیر از قنقش سهم هایی گذاشتم که نباید پایین تر بیاد ........;)
نظر