مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

با سلام
    1-فسرب:پایان امواج اصلاحی با اولین برگشت رو به بالا که تصورم همین روزا صورت بگیره
    2-وپترو: تکمیل یک abc از 113 تا اینجا (در صورت برگشت)

42-سبد تایید شد

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

با سلام و خسته نباشید به همگی دوستان بورسی
      سبد این هفته :
      رانفور
      کنور
      هردو به علت پی ای پایین

43-سبد تایید شد

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

با سلام

این هفته هم مشارکت خوبی رو شاهد هستیم و تشکر ویژه هم دارم از همه دوستان بابت رعایت قوانین که سبدهای اصلاحی خیلی تعدادش کم بود.

اما مطلب پایانی این هفته:

میخواهم بگویم...

فقر همه جا سر میکشد...

فقر، گرسنگی نیست، عریانی هم نیست...

فقر، چیزی را " نداشتن " است ، ولی ، آن چیز پول نیست، طلا و غذا هم نیست...

فقر، همان گرد و خاکی است که بر کتابهای فروش نرفته ی یک کتابفروشی می نشیند...

فقر،تیغه های برنده ماشین بازیافت است ، که روزنامه های برگشتی را خرد می کند...

فقر، کتیبه ی سه هزار ساله ای است که روی آن یادگاری نوشته اند...

فقر، پوست موزی است که از پنچره یک اتومبیل به خیابان انداخته میشود...

فقر همه جا سر میکشد...

فقر،شب را " بی غذا " سر کردن نیست.

فقر، روز را " بی اندیشه "سر کردن است!

(دکتر علی شریعتی )
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

همان طور که انتظار داشتیم،امروز بازار برگشت و اکثر سبدها مثبت هستند

برخلاف هفته گذشته

نتایج روز اول (شنبه)

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• roniza
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 29

مدير محترم، لطفاً شماره رديف هريك از صاحبان سبدها را در كنار شماره رديف، يا نامشان ذكر كنيد، كه پيدا كردن سبد پيشنهادي راحتتر شود، متشكرم

ناظر مسابقه: در جدول اول شماره ای که کنار نام هر کاربر درج شده شماره ی سبدش هست
            آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/06/30, 13:51.

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج روز دوم (یکشنبه)

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• VM511
                تحلیلگر
                • Jan 2012
                • 109

در اصل توسط VM511 پست شده است View Post
                سلام و تبریک به دوست عزیزم بابک @};-
                بنده یه انتقادی کوچولو به این هفته داشتم X-(
                سبد بنده :
                1- قشرین : اصلاح مناسب ؛ وضعیت نابسامان بورس و همچنین اوضاع جهانی؛ احتمال حمایت گروه قندی ؛ صعودی بودن دلار ؛ و مهمتر از همه نداشتن خریدار
                2- قزوین : اصلاح مناسب ؛ وضعیت نابسامان بورس و همچنین اوضاع جهانی؛ احتمال حمایت گروه قندی ؛ صعودی بودن دلار ؛ و مهمتر از همه نداشتن خریدار
                همچنین به جناب احسان am هم تبریک میگم @};-

4_سبد تائید شد.
                انتقادتان را بفرمائید.
                سلام خدمت دوستان عزیزم در بورسی
                شرمنده مزاحم وقت عزیزانم میشم ؛ بنا بر انتقاد و سوال دوستان بابت گلایه بنده از مقررات هفته ی گذشته بر آن شدم تا توضیحاتی ارائه نمایم
                نماد قشرین در 2 روز آخر معاملاتی هفته ی گذشته با وجود اینکه با صف سنگین فروش و عدم معامله روی سهم همراه بود ؛ فکر کنم بهترین بازده برای مسابقه رو به همراه داشت و در سبد 5 نفر اول هم از قشرین استفاده شده بود. البته نتونستم تصویر سبد هفته ی گدشته رو ببینم ؛ فکر کنم پست شماره 5024 باشه ؛؛ بهنام جون تصاویر رو یه جا دیگه آپلود کنید.

سوال من اینه که سهمی که 2 روز با صف فروش سنگین ؛ و عدم معامله به عنوان بهترین سهم هفته رو به خود اختصاص میده آیا به ما سهامداران و یا فعالان بازار کمکی میکند . البته یکی دو نماد دیگه هم از قندیها چنین شرایطی داشتند.

سهمی که در شرایط نزول شاخص به خاطر عدم معامله به خودش بازده منفی کمی میده آیا مناسب سرمایه گذاری است. (قشرین)
                و سهمی که در شرایط صعود شاخص به خاطر فشار فروشندگان پایین ترین بازده رو داره ؛ آیا مناسب سرمایه گذاری است. (قشرین)

انتخاب این هفته ی من هم فقط بخاطر این موضوع بود و حالا مشاهده میکنید که با بازار صعودی آخرین بازده رو دارم و در بازار نزولی بهترین بازده

یه پیشنهاد رو هم میدم :
                سهامی که به این صورت بازده کم در بازار نزولی به خاطر معامله نشدن 50% حجم مبنا به خود اختصاص میدن از سبد دوستان حذف بشه و یکی دیگه هم قانون شماره 4 در بازار نزولی

تک ستاره من هم فدای ....@};-@};-@};-
                با تشکر
                [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• hasa
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 724

شرمنده مزاحم وقت عزیزانم میشم ؛ بنا بر انتقاد و سوال دوستان بابت گلایه بنده از مقررات هفته ی گذشته بر آن شدم تا توضیحاتی ارائه نمایم
                  نماد قشرین در 2 روز آخر معاملاتی هفته ی گذشته با وجود اینکه با صف سنگین فروش و عدم معامله روی سهم همراه بود ؛ فکر کنم بهترین بازده برای مسابقه رو به همراه داشت و در سبد 5 نفر اول هم از قشرین استفاده شده بود. البته نتونستم تصویر سبد هفته ی گدشته رو ببینم ؛ فکر کنم پست شماره 5024 باشه ؛؛ بهنام جون تصاویر رو یه جا دیگه آپلود کنید.

سوال من اینه که سهمی که 2 روز با صف فروش سنگین ؛ و عدم معامله به عنوان بهترین سهم هفته رو به خود اختصاص میده آیا به ما سهامداران و یا فعالان بازار کمکی میکند . البته یکی دو نماد دیگه هم از قندیها چنین شرایطی داشتند.

سهمی که در شرایط نزول شاخص به خاطر عدم معامله به خودش بازده منفی کمی میده آیا مناسب سرمایه گذاری است. (قشرین)
                  و سهمی که در شرایط صعود شاخص به خاطر فشار فروشندگان پایین ترین بازده رو داره ؛ آیا مناسب سرمایه گذاری است. (قشرین)

انتخاب این هفته ی من هم فقط بخاطر این موضوع بود و حالا مشاهده میکنید که با بازار صعودی آخرین بازده رو دارم و در بازار نزولی بهترین بازده

یه پیشنهاد رو هم میدم :
                  سهامی که به این صورت بازده کم در بازار نزولی به خود اختصاص میدن از سبد دوستان حذف بشه و یکی دیگه هم قانون شماره 4 در بازار نزولی

با تشکر
                  دوست عزیز کارت را انجام بده نگران ستاره نباش کی داده کی گرفته ارزش کارت بخاطر یک ستاره پایین نمیادو همیشه مورد احترام خواهی بود مسابقه همینه اگر نگاه کنی افراد سرشناس این تاپیک بخاطر اینکه اخر نشوند کمتر در مسابقه شرکت میکنن چرا که قیمت ورود و یا حد ضرر در این مسابقه وجود ندارد همینکه با اراده به کارت در این تاپیک ادامه میدهی و در بورس موفق میشوی نشانه موفقیت شماست.
                  آخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/07/01, 15:05.
                  قانون ماندن همیشگی در بورس:
                  1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                  2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                  3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                  4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                  5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                  6- صبور بودن.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

یه پیشنهاد رو هم میدم :
                    سهامی که به این صورت بازده کم در بازار نزولی به خاطر معامله نشدن 50% حجم مبنا به خود اختصاص میدن از سبد دوستان حذف بشه و یکی دیگه هم قانون شماره 4 در بازار نزولی

با تشکر
                    با سلام
                    از ابتدای شکل گیری مسابقه پیشنهادات متعددی بوده که جمع بندی انها و چکش کاری هایی که شده منجربه قوانین فعلی شده است.
                    پیشنهاداتای از جمله تعیین وزن هر سهم در سبد/تعیین نقطه ورود و خروج/تعیین نقد بودن برای بخشی از سبد و....
                    ولی برای سهولت انتخاب سهم ها و سادگی هرچه بیشتر قوانین مسابقه و همچنین سادگی اعلام نتایج ان در نهایت این قوانین فعلی رو شاهد هستیم.

صحبت شما درست است و مثلا سهمی که صف فروش دارد و معامله نمیشود فایده ای برای سهامدار ندارد ولی برای همین سادگی انتخاب سهم ها و اعلام نتایج فکر میکنم تغییر نکردن اون بهتر باشه.
                    ضمن اینکه در برخی موارد حقوقی سهم برای حمایت از اون در مواقع منفی سهم رو برای جلوگیری از افت بیشتر جمع نمیکنه تا هنگام برگشت یکباره جمع کنه(منظورم کلی است و قشرین نیست)

در مورد پیشنهاد دومتون نمیشه برای بازار مثبت و منفی قوانین رو تغییر داد. ضمن اینکه سبد ها قبل از شروع هفته اعلام و تائید میشن و مشخص نیست که هفته پیش رو بازار نزولی است یا صعودی یا برخی روزها افت برخی رشد بنابراین عملا این پیشنهاد منتفیست.
                    اگر دوستان نظراتی دارن در طول هفته مطرح بشه.

با تشکر

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      با سلام
                      از ابتدای شکل گیری مسابقه پیشنهادات متعددی بوده که جمع بندی انها و چکش کاری هایی که شده منجربه قوانین فعلی شده است.
                      پیشنهاداتای از جمله تعیین وزن هر سهم در سبد/تعیین نقطه ورود و خروج/تعیین نقد بودن برای بخشی از سبد و....
                      ولی برای سهولت انتخاب سهم ها و سادگی هرچه بیشتر قوانین مسابقه و همچنین سادگی اعلام نتایج ان در نهایت این قوانین فعلی رو شاهد هستیم.

صحبت شما درست است و مثلا سهمی که صف فروش دارد و معامله نمیشود فایده ای برای سهامدار ندارد ولی برای همین سادگی انتخاب سهم ها و اعلام نتایج فکر میکنم تغییر نکردن اون بهتر باشه.
                      ضمن اینکه در برخی موارد حقوقی سهم برای حمایت از اون در مواقع منفی سهم رو برای جلوگیری از افت بیشتر جمع نمیکنه تا هنگام برگشت یکباره جمع کنه(منظورم کلی است و قشرین نیست)

در مورد پیشنهاد دومتون نمیشه برای بازار مثبت و منفی قوانین رو تغییر داد. ضمن اینکه سبد ها قبل از شروع هفته اعلام و تائید میشن و مشخص نیست که هفته پیش رو بازار نزولی است یا صعودی یا برخی روزها افت برخی رشد بنابراین عملا این پیشنهاد منتفیست.
                      اگر دوستان نظراتی دارن در طول هفته مطرح بشه.

با تشکر
                      بنده هم دو نکته رو اضافه میکنم
                      اگر قرار باشه برای سهامی که صف فروش دارن و معامله نمیشن شرایط جدیدی رو تعریف کنیم
                      در نتیجه باید همین کار رو هم برای سهامی که صف خرید سنگین دارن و حجمشون پر نمیشه انجام بدیم
                      این جوری شرایط مسابقه خیلی پیچیده میشه
                      همچنین...
                      در بازار بارها دیده شده که سهمی صف خرید یا صف فروش داره
                      اما در روز معاملاتی بعد سهم دقیقا در جهت عکس روز قبل حرکت میکنه
                      مثلا سهم ایکس 100 تومنه و روی 96 تومن صف فروش داره و اصلا هم معامله نمیشه
                      ولی فردا به جای 96 از 98 استارت میخوره و تا 104 تومن هم پیش میره و صف خرید میشه و کلوزش هم مثلا میشه 102 تومن
                      خب این جوری اگر ما بخواهیم برای شرکت کننده 96 رو در نظر بگیریم درست نیست و باعث تغییر نتایج میشه
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• VM511
                        تحلیلگر
                        • Jan 2012
                        • 109

سلام جناب وحید ؛ ممنون هستم به سوالات و شبهات بنده پاسخ دادید
                        تلاش و زحمات شما عزیزان برای اداره مسابقات کاملا" ستودنیست و اینکه با تموم مشکلات کاری و شخصی برای ارتقاء سطح دانش کاربران تلاش میکنید واقعا" کار بزرگی است.

همونطور که حضرتعالی میفرمایید بازار ما یه بازار یه طرفه است و فقط در جهت بالا رفتن قیمت میتوان سود کرد ؛ و صحبت بنده از آن جهت است که قوانین رو به سمتی سوق دهیم که تماما" در جهت مثبت بودن سبد (چه در بازار نزولی و چه صعودی روند قیمتی سبد مثبت باشد) بتوان کسب عنوان کرد.
                        سبد نفر اول و آخر هفته ی گدشته نمونه بارز مثال بنده است. سبد جناب hasa کاملا" در جهت روند قیمتی حرکت کرد اما سبد جناب بابک کاملا" بر عکس ؛ یعنی به علت عدم استقبال خریدار خلاف روند حرکت کرد و نتیجه اون هم برای این هفته مشخص است
                        فاراکح : 14.17 + حپترو :7.55 + قشرین : 7.65 - قشکر : 2.39 -

4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.(ملاک صف فعلی موجود در سیستم است هرچند اندک باشد)

منظور بنده از این قسمت عرایضم اینه که انتخاب نمادی به علت صف فروش هم اماکن پذیر نباشه

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        بنده هم دو نکته رو اضافه میکنم
                        اگر قرار باشه برای سهامی که صف فروش دارن و معامله نمیشن شرایط جدیدی رو تعریف کنیم
                        در نتیجه باید همین کار رو هم برای سهامی که صف خرید سنگین دارن و حجمشون پر نمیشه انجام بدیم
                        این جوری شرایط مسابقه خیلی پیچیده میشه
                        همچنین...
                        در بازار بارها دیده شده که سهمی صف خرید یا صف فروش داره
                        اما در روز معاملاتی بعد سهم دقیقا در جهت عکس روز قبل حرکت میکنه
                        مثلا سهم ایکس 100 تومنه و روی 96 تومن صف فروش داره و اصلا هم معامله نمیشه
                        ولی فردا به جای 96 از 98 استارت میخوره و تا 104 تومن هم پیش میره و صف خرید میشه و کلوزش هم مثلا میشه 102 تومن
                        خب این جوری اگر ما بخواهیم برای شرکت کننده 96 رو در نظر بگیریم درست نیست و باعث تغییر نتایج میشه

سلام جناب بهنام ؛ در مورد فرمایش حضرتعالی به نظر بنده چه اشکالی داره سهمی که با صف خرید مواجه هست حجم هم معامله نشه ؛ بهرحال رو به جلو هست و مثبت معامله میشه و سهامدار هر لحظه میتونه با سود از سهم خارج بشه ؛ اما برای صف فروش خریدار در هر صورت ضرر میکنه اما بازده اون مثبت است و یا کمی منفی و بیرون اومدن اون از صف هم کار مه خورشیده
                        برای قسمت دوم هم اینو میتونم بگم که عرضه و تقاضا روند قیمت رو مشخص میکنه و مشکلی توش نیست

لطفا" تاپیکی ایجاد نمایید که بحث و تبادل نظر برای مسابقات اونجا پیگیری شود تا بشه به شبهات شرکت کنندگان و ارائه راهکار های مناسب پرداخت.
                        با تشکر و سپاس
                        آخرین ویرایش توسط VM511؛ 2012/07/01, 19:11.
                        [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

سلام جناب وحید ؛ ممنون هستم به سوالات و شبهات بنده پاسخ دادید
                          تلاش و زحمات شما عزیزان برای اداره مسابقات کاملا" ستودنیست و اینکه با تموم مشکلات کاری و شخصی برای ارتقاء سطح دانش کاربران تلاش میکنید واقعا" کار بزرگی است.

همونطور که حضرتعالی میفرمایید بازار ما یه بازار یه طرفه است و فقط در جهت بالا رفتن قیمت میتوان سود کرد ؛ و صحبت بنده از آن جهت است که قوانین رو به سمتی سوق دهیم که تماما" در جهت مثبت بودن سبد (چه در بازار نزولی و چه صعودی روند قیمتی سبد مثبت باشد) بتوان کسب عنوان کرد.
                          سبد نفر اول و آخر هفته ی گدشته نمونه بارز مثال بنده است. سبد جناب hasa کاملا" در جهت روند قیمتی حرکت کرد اما سبد جناب بابک کاملا" بر عکس ؛ یعنی به علت عدم استقبال خریدار خلاف روند حرکت کرد و نتیجه اون هم برای این هفته مشخص است
                          فاراکح : 14.17 + حپترو :7.55 + قشرین : 7.65 - قشکر : 2.39 -

منظور بنده از این قسمت عرایضم اینه که انتخاب نمادی به علت صف فروش هم اماکن پذیر نباشه

لطفا" تاپیکی ایجاد نمایید که بحث و تبادل نظر برای مسابقات اونجا پیگیری شود تا بشه به شبهات شرکت کنندگان و ارائه راهکار های مناسب پرداخت.
                          با تشکر و سپاس
                          در مورد پیشهاد شما...
                          اگر ما سهمی رو که صف خرید داره نمی پذیرم به این خاطره که امکان خرید به احتمال زیاد وجود نداره
                          خب اگه این طور نباشه،همه میرن سراغ سهامی که صف خرید سنگین دارن
                          و البته دیگه مسابقه حالت واقعی نداره
                          اما نمیتونیم به کسی بگیم شما سهمی که صف فروش هست رو انتخاب نکنید
                          قراره شرایط تا حد امکان واقعی باشه
                          شما در بازار به راحتی میتونین از هر صف فروشی سهم بخرین
                          اما در مورد صف خرید این گونه نیست
                          شاید تا 20 % بالاتر هم سهم به شما نرسه
                          از دید ما هر سهمی که با شرایط مسابقه سازگار باشه قابل پذیرشه
                          دیگه انتخاب سهم به عهده شرکت کننده هست
                          حالا ممکنه یه نفر به سراغ یه سهم 10 % رشد کرده بره و یه نفر به سراغ یه سهم 10% افت کرده که صف فروش هم داره
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• VM511
                            تحلیلگر
                            • Jan 2012
                            • 109

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            در مورد پیشهاد شما...
                            اگر ما سهمی رو که صف خرید داره نمی پذیرم به این خاطره که امکان خرید به احتمال زیاد وجود نداره
                            خب اگه این طور نباشه،همه میرن سراغ سهامی که صف خرید سنگین دارن
                            و البته دیگه مسابقه حالت واقعی نداره
                            اما نمیتونیم به کسی بگیم شما سهمی که صف فروش هست رو انتخاب نکنید
                            قراره شرایط تا حد امکان واقعی باشه
                            شما در بازار به راحتی میتونین از هر صف فروشی سهم بخرین
                            اما در مورد صف خرید این گونه نیست
                            شاید تا 20 % بالاتر هم سهم به شما نرسه
                            از دید ما هر سهمی که با شرایط مسابقه سازگار باشه قابل پذیرشه
                            دیگه انتخاب سهم به عهده شرکت کننده هست
                            حالا ممکنه یه نفر به سراغ یه سهم 10 % رشد کرده بره و یه نفر به سراغ یه سهم 10% افت کرده که صف فروش هم داره
                            سلام بهنام جان
                            من با سهمی که صف خرید داره و امکان انتخاب نداره مشکلی ندارم و مصداق عدالت هم هست.
                            در مورد سهم با صف فروش هم کلام شما متین و بنده کاملا" قبول دارم اما این نکته رو هم مد نظر قرار بدیم که در بازار نزولی سهام هایی که ارزش کمتری دارن میتونن موفق بشن .
                            منظورم اینه که سهام هایی که از فاند قوی برخوردارند اینقدر منفی میخورند تا از فروشنده خالی بشه و روند مثبت بخود بگیره و بازده اون در هفته میشه 10-
                            اما سهمی با فاند ضعیف و عدم استقبال بازار (خریدار) منفی که نمیخوره هیچ بازده اون هم میشه 2-
                            حالا شما در شرایط واقعی دنبال کدوم سهم میرید ؟
                            ممنون

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

با تشکر و سپاس
                              با سلام مجدد
                              قبلا تاپیکی برای این منظور بود ولی به نظرم اگر بحثی هست در طول هفته در همین تاپیک مطرح بشه
                              با سپاس

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

سلام جناب بهنام ؛ در مورد فرمایش حضرتعالی به نظر بنده چه اشکالی داره سهمی که با صف خرید مواجه هست حجم هم معامله نشه ؛ بهرحال رو به جلو هست و مثبت معامله میشه و سهامدار هر لحظه میتونه با سود از سهم خارج بشه ؛ اما برای صف فروش خریدار در هر صورت ضرر میکنه اما بازده اون مثبت است و یا کمی منفی و بیرون اومدن اون از صف هم کار مه خورشیده
                                برای قسمت دوم هم اینو میتونم بگم که عرضه و تقاضا روند قیمت رو مشخص میکنه و مشکلی توش نیست
                                سلام
                                شما باید به شرایط اعلام نتایج هم توجه کنید
                                من مثال میزنم
                                بنده امروز یه سهم رو از صف فروش میخرم و همون روز هم به صف خرید می فروشم
                                دوباره میرم سراغ سهم x و دو روز بعد با 3% نوسان مثبت ازش خارج میشم
                                دو روز آخر هم یه سهم دیگه میخرم
                                خب اگه ما بخواهیم اینا رو در نظر بگیریم،پس چه طور نتایج رو اعلام کنیم ؟
                                اما...
                                شما فرض کنید سهمی که بنده در دو روز آخر خریدم در پایان سه شنبه مثبت بوده و در پایان چهارشنبه منفی
                                من هم میگم توی مثبت فروختم و به منفی نرسید
                                خب این طور مسابقه که قابلیت اجرا نداره
                                نکته بعد...
                                ملاک هر تحلیلی قیمت کلوز سهمه
                                فردای اون روز هم سهم بر مبنای کلوزش معامله میشه
                                حالا چه صف خرید باشه،چه صف فروش
                                پس نمیشه بگیم چون فلان سهم صف خریده پس روی 4% مثبت بزنیم
                                اگه این کار رو انجام بدیم
                                من شرکت کننده هم که سهمم صبح صف خرید بوده
                                ولی کلوز سهمم منفی شده معترض میشم که من میخواستم صبح بفروشم
                                نه آخر وقت
                                و همین طور ادامه پیدا میکنه تا میشه یه کلاف سر در گم
                                پس باز هم میگم
                                پیشنهاد باید قابلیت اجرا داشته باشه
                                وگرنه وضع رو بدتر میکنه
                                موفق باشید
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X