کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب Padra57
ضمن عرض خسته نباشید به اطلاع میرسونم فکر میکنم نرم افزارتون یه مشکلی داره.مثلا شبندر رو با 3.36+ محاسبه کرده در صورتیکه شبندر امروز-یکشنبه 0.16%- بود. دیروز هم یکی دیگه از نمادها رو اشتباه محاسبه کرده بود.
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
سلام بر دوستان عزیز "
بنده یه پیشنهاد دارم .بنظرم اگه اساتیدی که تو تالار بورسی تحلیل میکنند بیان و هر هفته یکیشون یک یا چند سهم معرفی کنند بهتر از این مسابقه است .در این صورت زحمت دست اندر کاران این تایپیک هم کم میشود و کاربران تالار هم بهتر میتونن از نظرات اساتید استفاده کنند
با پیشنهادتون موافق نیستم دوست من
البته این مخالفت نه مخالفت یکی از مدیران بورسی بلکه مخالفت یکی از کاربران نه چندان قدیمیه بورسیه که فضای این فروم فرصت رشد بهش داده
برخلاف شما به مفهومی به نام "اساتید" و مصادیقش باوری ندارم و فکر میکنم "همه چیز را همه کس دانند" ، و این مسابقه رو محیط مناسبی برای تجلی این باور میدونم
و در کنار این دلیل فکر میکنم ،حرفه ای های این عرصه(بورس) کسانی نیستن که داد ادعاشون گوش فلک رو کر میکنه و ادعای دونستن همه چیز رو دارن بلکه به ظاهر تازه کارهایی اند که سبد هاشون بازدهی های خوبی رو ثبت میکنه
خیلی از اساتید الان حضور دارند که سهام رو بررسی میکنند... پیشنهاد میدن... قبول زحمت میکنن و جواب افراد تازه کار مثل بنده رو میدن...
پس عملا این کار داره انجام میشه... این مسابقه یه محکی هست برای خودمون... هرچند که زحمت اساتید و دوستان رو زیاد میکنه...
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر