مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد مهرابی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 543

با درود خدمت دوستان گردانندگان تاپیک

1- ذوب به علت معامله بلوکی
    2- فراور به علت بالا رفتن قیمت جهانی
    3- بموتو به علت پایین اومدن قیمت فلزات و نزدیکی مجمع

8_سبد تائید شد.
    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/14, 15:56.
    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2122

سلام بدوستان وگردانندگان و تبریک ببرنده محترم ": سبدمن در این هفته 1- ذوب بخاطر فروش بلوک 2- کرمانشاه بدلیل حجم بالا و خوب 3- سغرب بخاطر نرخ ارز و پرداخت بخش زیاد بدهی ارزی .

9_سبد تائید شد.
      آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/14, 16:19.

نظر

• eslami
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 789

با سلام خدمت دوستان عزيز.....
        سبد من:
        1- ثامان، به دليل شرائط بنيادي و تكنيكي مناسب كه توي تاپيك خودش مفصل بيان شده.
        2- غدير، دليل كاملا تكنيكال(روئيت پترن سيمتري)

10_سبد تائید شد.
        آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/14, 16:20.

نظر

• زاپاتا
          عضو عادی
          • Jun 2012
          • 229

.
          .
          .
          با سلام

کیان جان، تبریک ویژه بابت ستاره دار شدنت.

با تشکر از بهنام عزیز که زحمت زیادی برای اعلام نتایج کشیدند.

سبد این هفته من:

. . . ذوب : حجم معاملات بالا در هفته جاری و احتمال صعود در هفته آتی.

. . . فولاد : ادامه روند صعودی از هفته قبل و وضعیت خوب گروه.

. . . کچاد : پتانسیل خوب گروه برای صعود و در نتیجه صعود این سهم.

11_سبد تائید شد.
          [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• vahid68
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 79

کهرام پیداشدن سرو کله دلیران که خودش نشونه رشد حداقل 50 درصدی سهمه نمونش وملت
            وتوکا رشد زیر مجموعه ها و تکنیکال عالی

ناظر مسابقه:سبد شما با سبد شماره2 یکسان است.
            آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/14, 19:14.

نظر

• ahmadreza
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 1294

سبد این هفته من هم
              فاسمین :به دلیل افزایش جهانی روی و قیمت کف
              رمپنا:بازگشت از نظر تکنیکال ونداشتن مقاومت تا 190 تومان

12_سبد تائید شد.
              آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/14, 19:14.

نظر

• negar
                ستاره دار(2)
                • Jul 2025
                • 536

با تبریک به اقا کیان و بهروز خان و هنر اموز البته ( ها-می )هم خیلی خوب و نزدیک بود
                1-ذوب برای عرضه ای که دارد و افق روشن بعد از خصوصی سازی
                2-قشیر شکسته شدن پرچم مستطیل در جهت صعود سهم
                با تشکر از زحمات برگزارکنندگان مسابقه

13_سبد تائید شد.
                آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/14, 19:15.

نظر

• کیان
                  کاربر فعال
                  • May 2012
                  • 634

درود و شاد باش خدمت سروران گرامی
                  تشکر از بهنام عزیز و بابک مهربان و مدیران محترم بابت زحماتی که میکشند

حا -می جان مرسی بابت تبریک، یه ذره شانس با من یار شد و گرنه سبد شما و دوستمون هنراموز قابلیت بیشتری داشت

زاپاتای عزیز از شما هم متشکرم
                  امیدوارم در کنار دوستان همگی موفق باشیم

لحظه هایتان ارام
                  علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• هامد
                    ستاره دار(7)
                    • Aug 2012
                    • 2611

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
                    کهرام پیداشدن سرو کله دلیران که خودش نشونه رشد حداقل 50 درصدی سهمه نمونش وملت
                    وتوکا رشد زیر مجموعه ها و تکنیکال عالی

12_سبد تائید شد.
                    ااااِ اینکه سبد من بود وحید جون، چیو اکسپت کردی #-o

ناظر مسابقه:ممنون رد شد چند وقتیه حواس پرتم!!

در اصل توسط کیان پست شده است View Post
                    درود و شاد باش خدمت سروران گرامی
                    تشکر از بهنام عزیز و بابک مهربان و مدیران محترم بابت زحماتی که میکشند

حا -می جان مرسی بابت تبریک، یه ذره شانس با من یار شد و گرنه سبد شما و دوستمون هنراموز قابلیت بیشتری داشت

زاپاتای عزیز از شما هم متشکرم
                    امیدوارم در کنار دوستان همگی موفق باشیم

لحظه هایتان ارام
                    هممم بشهاب انصافا عالی بود این هفته کیان جون:) ولی اره خیلی بدشانسی اوردم سره مبنای شبریز:( جالبیش اینجا بود هردوروز چارچشی تا ساعت 11:59:59 حواسم بود مبناشو میدن اخر یا نه، از سهامداراش بیشتر استرس داشتم =))
                    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/14, 19:17.
                    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام و احترام و عرض ادب خدمت همه دوستان شرکت کننده در مسابقه هفتگي:

يه چند تا نکته را ميخواستم خدمتتون جهت برنده شدن در مسابقه عرض کنم.

البته اين به اين علت نيست که فکر نماييد که مي خوام بگم تعداد ستاره هاي من زياده و ...

فقط من اخلاقم اينه که دوست دارم هر چي بلدم و مي دونم را در اختيار ديگران قرار بدم، به خصوص که احترام خاصي براي همه اعضاء محترم اين سايت قائلم:

البته همه اينها پيشنهادات شخص بنده است و استراتژي خودم و چون خودم هم در بعضي اعلام نتايج ها شرکت مي نمايم ، پس از بررسي تعداد زيادي از مسابقات هفتگي به اين نکات دست يافتم ، که اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره:

1)هميشه سعي نماييد تا سبد اعلامي خود را زود اعلام ننماييد . البته منظورم اين نيست که بگذاريد جزو سبدهاي آخر. چون در اين صورت ، شايد سهامهايي که مي خواستيد اعلام نماييد را يک نفر شرکت کننده ديگر اعلام نمايد . بلکه منظورم اين است چنانچه مي خواهيد سهمي را اعلام فرماييد که با بازار جهاني در ارتباط است ( گروه روي و مس و سرب) ، سعي نماييد قيمتهاي روزهاي آخر مشخص شود . جون احتمال دارد چهارشنبه يا پنجشنبه قيمتها مثبت باشند ولي به يکباره در جمعه ، قيمتها کاهش پيدا کند.

2)هميشه سهمهاي همه سبدها و دليل هاي شرکت کنندگان را با دقت مطالعه فرماييد. اين کار موجب مي شود تا چنانچه سهم خوبي را دوست ديگري معرفي نمود و شما حواستان به آن سهم نبود ، بتوانيد آن سهم را در سبد خود بياوريد. ضمنا" با مطالعه همه سبدها ، چنانچه شرکت کننده اي سهمي انتخاب نمود که قابل قبول مطابق قوانين نبود ، شما نيز به اشتباه مجددا" همان سهم را انتخاب نفرماييد.

3)در مسابقه هفتگي چون نفرات آخر ستاره اي از دست نمي دهند ، بايد سعي نمايند سهمهاي فرابورسي خوب که دامنه نوسان آنها 5 درصد و بيشتر از شرکتهاي فرابورسي هست را انتخاب نمايند . ضمنا" انتخاب حق تدمها نيز به دليل دامنه 8 درصد احتمال اول شدن را افزايش مي دهد.

البته بايد حق تقدمي را انتخاب نماييد که مطمئنيد رشد مي نمايد . چون در غير اين صورت احتمال آخر شدنتان نيز هست. البته براي فردي که ستاره اي ندارد چون طبق قوانين ستارهاي از دست نمي دهد ، به نظر من با انتخاب حق تقدمهاي خوب ، احتمال برنده شدنش هم بيشتر خواهد شد.

4)هميشه گزارشهاي روي سايت کدال در خصوص سهمهايي که انتخاب نموديد را مطالعه فرماييد ، چون آن سهم شايد هفته بعد مجمع داشته باشد يا مثلا" حق تقدمها هميشه اکثرا" در روزهاي پاياني به دليل فشار فروش ، منفي خواهند شد. سهمي را انتخاب نماييد که هفته بعد مجمع نداشته باشد يا زمان حق تقدم به پايان نرسد.

5)سهمهايي را انتخاب نماييد که حجم بالايي در روز پاياني ( چهارشنبه) معامله شده باشد . چون احتمال اينکه همچنان اين سهمها خوب معامله شوند زياد است.

6)سعي نماييد که فقط 2 سهم انتخاب نماييد ، چون شانس برنده شدن خيلي بيشتر از فردي خواهد بود که تعداد بيشتري سهم انتخاب مي نمايد.آمار برندگان در مسابقات قبلی هم اين مورد را اثبات می نمايد.

7)اگر سهمي صف خريد دارد و طبق قوانين نمي توانيذ آنرا انتخاب نماييد ، سهمي انتخاب نماييد که از آن سهم منتفع خواهد شد و آن سهمي که صف خريد سنگين دارد را در پرتفوي خود دارد.

8)گزارشهاي کدال را در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه مطالعه نماييد ، چون شايد سهمي با اينکه باز است و صف خريد نيست ، گزارش عالي بر روي کدال منتشر نمايد که موجب رشد قيمت و صف خريد شدن آن در هفته بعدي شود. و يا برعکس گزارش نامناسبي بدهد که موجب صف فروش سهم شود.

9)سهمهايي را انتخاب نماييد که حجم مبناي آنها به راحتي داده مي شود . چون احتمال دارد سهم عالي انتخاب نماييد که اگر حتي چهارشنبه صف خريد نداشته باشد و قابليت انتخاب داشته باشد ، ولي هفته بعد حجم مبنا را ندهند و رشد نکند. خب طبعا" براي هفته بعد هم به گره نخواهد رفت و سبدتان رشد نخواهد کرد.(سهمهاي فرابورسي و حق تقدمها که حجم مبناي يک دارند به راحتي رشد خواهند نمود)

10)سهمهايي را انتخاب نماييد که احتمال مي دهيد جو آنها در هفته بعدي مثبت خواهد بود . ضمنا" سهمهايي که عرضه عمده خواهند داشت به دليل حمايت سهامدار عمده ، رشد خوبي خواهند نمود.

ضمنا" يه خواهش هم براي راحت شدن کار بهنام جان داشتم و اون اينه که :

a)نام نماد را بفرماييد ، نه نام خود سهم را

b)سهامهاي سبد خود را با اعداد 1 و 2 و با رنگهای مختلف و در چند سطر مجزا نماييد تا هم کاملا" مشخص و تفکيک شده باشد و هم جهت قرار دادن در جداول اکسل راحتتر باشد و سهمي از قلم انداخته نشود.

با تشکر فراوان از همه شرکت کننده هاي عزيز و ناظرين محترم مسابقات و بهنام عزيز

موفق و سلامت و تندرست و پرسود باشيد.
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• nour547
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 88

با سلام وتبریک به نفرات برتر
                        1 - فاسمین
                        2- فسرب
                        بدلیل افزایش قیمتهای جهانی و عدم رشد فاسمین و کاهش قیمت فسرب

14-سبد تایید شد
                        آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/11/14, 22:53.

نظر

• morteza93
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 516

با تبریک به نفرات برتر
                          و خدا قوت به برگزار کنندگان
                          1- آ س پ: شکست مقاومت و احتمال رشد خوب پس از پول بک
                          2- کهرام: وضعیت خوب تکنیکال در مکد و ایچی موکو

15-سبد تایید شد
                          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            خوب این هفته خیلی بدشانس بودم!
                            اون از وتوشه که حجم مبناش رو ندادن!اون از غبشهر با کثافت کاری سرسپه!
                            به دوستان خوبم هم تبریک میگم بابت سبدهاشون!:x

سبد این هفته ی من:
                            1)غبشهر!!!!!!!دیگه از این پایینتر کجا میخواد بره؟!وجدانن اگه به 1200 برسه من تک سهم میشم روش!

2)کرماشا:کف سازی مناسب،افزایش فشار خرید در روزهای اخیر

3)ذوب: عبور محکم از مقاومت روانی 300

4)بموتو:نزدیکی مجمع و سود مناسب

3_سبد تائید شد.
                            اقا بموتو ظاهرا شنبه روز مجمع اش هست و بسته اس،اگه ممکنه لطف بفرمایید از سبد بنده حذف کنید!

ناظر مسابقه:بموتو از سبد شماره 3 حذف شد.
                            آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/15, 01:38.
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• وارن بافت
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 240

با سلام خدمت دوستان عزیز

سهم های مد نظر من وساخت و و صنا می باشند. وساخت را از 150 تومان در تاپیک مربوطه معرفی کردم و الان نیز در کانال صعودی می باشد که سقف اولیه آن بعد از مقاومت 290 تومان عدد 340 تومان می باشد. وصنا نیز تقریباً در حالت کف دوقلو می باشد و ریسک فوق العاده کمی دارد.

پر سود باشید

16-سبد تایید شد
                              آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/11/15, 11:06.

نظر

• honaramuz
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 72

با عرض تسليت به مناسبت دهه اول محرم به همه دوستان بورسي
                                با عرض تشكر و سپاس از دوستاني كه تبريك گفتند.(بنده در اول راه شناخت بورس هستم و فعلا شاگردي ميكنم و از اساتيد و دوستاني كه از آنها خيلي مطالب و فنون و نكات را ياد گرفتم ممنونم.)
                                با توكل بخدا

1- فاذر : حجم بالاي معاملات روز چهارشنبه و حمايت حقوقي

2- ثاباد : تعديل و پيش بيني خوب و برگشت -4 تا +3 روز چهارشنبه كه فرصت خريد بود.

3- وپترو : گزارش و پيش بيني جديد در راه و تعديل زيرمجموعه ها

با سپاس

ناظر مسابقه: فاذر با بند 4 و ثاباد با بند 11 قوانین مسابقه مغایرت دارن
                                آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/11/15, 11:07.
                                [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

در حال کار...
                                X