مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
1-کگاز بستن گپ وابر ایچیمونوکو 2- فایرا پوشش گپ سیگنال rsi ,mack
3-وتوشه هدف پرچم 4-پتایر پوشش گپ 5-شاراک اخرین بازمانده=))
ناظر مسابقه:پتایر صف خريد داره و طبق قوانين مسابقه نميتونين انتخابش کنينآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/01/03, 20:46.شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
سلام
وتوشه
هم بخاطر وضع عالی خودش و زیر مجموعه جالبتر از خودش پارس خزر با گره 12%+ 4000 تا عرضه شد
فملی و کروی و فاسمین با قیمتهای عالی جهانی
ناظر مسابقه: منظورتون از "گروه روی" کدوم سهم از گروهه؟ لازم هست نام سهم رو ذکر کنید
19_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/01/03, 22:33.تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
-
سلام
سهم های پیشنهادی من :
1-وتوشه : اصلاح مناسب ، برخورد به خط حمایت کوتاه مدت ، صف خرید پارس خزر
2-بکاب : علایم تکنیکالی و کف سازی مناسب و احتمال شکست خط مقاومت کوتاه مدت و همچنین روی آوردن بازار به سمت سهم های کوچک .
موفق باشید .
23_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/01/04, 17:30.
نظر
-
با سلام و عرض تبریک به برندگان مسابقات در بخش هفتگی جنابAIDIN90 و در بخش ستاره داران جناب amir2003
1 - وپست ............ رفع مشکلات مدیریتی - ارزش بالای دارایی ها - پتانسیل عالی جهت رشد سریع و صعودی
2 - سپاها ............ بنیادی مناسب - ریسک کم - جو مثبت گروه
تشکر از مجریان عزیز و شرکت کنندگان محترم
24_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/01/03, 22:39.یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
سلام 1-کگاز بستن گپ ابر ایچیمونوکو 2-فایرا بستن گپ سیگنال مکدی 3- وتوشه هدف پرچم وخبرهای خوب 4-سرود رسد سیمانیها 5- شاراک اخرین بازمانده
25-سبد تاييد شدآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/01/04, 12:05.شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
سایکل پیش شدوص تو سبدم بود و کپشیر که البته شدوص سنگ تموم گذاشت و کپشیر با تاخیر روند بازگشتی رو در فیبوی کامل شروع کرد و کارم خراب شد البته قاعدتا باید در 6 نفر اول میبودم که نتیجه نزدن.......
1.غبشهر:بنیاد قویی-سود نقدی مناسب در مجمع نزدیک -قیمت به درامد شدیدا مناسب با توجه نرخ رشد سودآوری بالای 100درصدی-سیگنال خرید آشکار در اندیکاتور مکدی....
2.فسرب:افزایش قیمت جهانی سرب و روی-عدم رشد مناسب با توجه به ماهیت صادراتی-این سهم با این قیمت های جهانی اگه محاسبات و ریویو کنیم میبینیم قدرت تعدیل بالاتری از فرآور و فاسمین حتی خواهد داشت
26-سبد تاييد شدآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/01/04, 12:13.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
غپینو: بعد از تعدیل مثبت سود آماده حرکت
غمارگ : آماده بودن شاخص گروه برای حرکت و اتمام استراحت بعد ازصعود
ناظر مسابقه:غپینو در ماکسیمم قیمت درخواست خرید داره و طبق قوانين مسابقه نميتونين انتخابش کنينآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/01/04, 12:16.همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]
نظر
-
با سلام به برترینها وبرگزار کنندگان مسابقه
1. قشکر خروج از ضلع بالایی مثلث
2. ولصنم ح بخاطر اختلاف قیمت با خود سهم
27-سبد تاييد شدآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/01/04, 12:17.
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postبا سلام خدمته تمامی دوستان و دست اندر کاران سایت!
ما که 2 هفته هست نمیدونم چه خبره خدایی!
نه نتیجه رو میبینیم نه سبدمونو!!
ولی باز سبد میزاریم به احترام همه دوستان
1:غمارگ:حمایت رو نقطه 350 و نزدیک شدن به گزارش شرکت
2:فسرب:حمایت و حجمه عالی روز 4 شنبه روی 310 و افزایش قیمت جهانی فلزات
موفق باشید
12_سبد تائید شد.
هفته پیش در سایت اشکال بوجود اومد و مسابقه برگزار نشد
این هفته برگزار شد ولی در روزهای اخر مشکلاتی مجدد برای سایت ایجاد شده که برای همین نتایج نهایی اعلام نشده که در اولین فرصت اعلام خواهد شد.
نتایج هفته اول دی ماه به صورت تفضیلی اعلام شده
حتی به دلیل مشکل سایت،بنده چندین بار پست زدم
میتونید برگردین و ببینید
شما با این حرفتون دارین کار بنده رو زیر سوال می برید
از اریبهشت ماه فقط حدود 2 ماه نبودم
6 ماهه که کار مسابقه رو دارم انجام میدم
شما برو بگرد
اگر کوچکترین اشتباهی (حتی سهوی) دیدی،من کار مسابقه رو واگذار میکنم
اصلا این کار رو به خود شما واگذار میکنیم
شاید عملکرد بهتری رو شاهد باشیم
بعد از چندین ماه
یک بار به مشکل خوردیم
شما هم خیلی خوب دارین اونو بزرگنمایی می کنید
دیروزم گفتم
با اینترنت دایالآپ نمیشه جدول رو آپلود کرد
این مورد ربطی به سایت نداره
اما در مورد سایت
نگهداری و اداره یک سایت مثل اینجا هم هزینه داره
و هم مسئولیت برای صاحب سایت
ما هم فقط اینجا مهمانیم و داریم از این فضا به رایگان استفاده میکنیم
از دسترس خارج شدن یک سایت هم چیز عجیبی نیست
خیلی از موارد فنی باعث این مشکل میشه
در پایان :
بنده همیشه کار اعلام نتایج رو با راستی و درستی و در نهایت دقت انجام دادم
هیچ وقت هم به خاطر یه ستاره نمیام کار خودمو زیر سوال ببرم
الآنم همینجا میگم
هر کسی میتونه بهتر و سریعتر از من نتایج رو مسابقه رو اعلام کنه
بسم الله
این گوی و این میدان
اگرم کسی نیست که بذارین بنده کارمو انجام بدمآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/01/04, 12:32.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دوست خوبم بهنام سخت نگیرین...
ایرادات فنی دست من و شما نیست. به گمان من صحبت جناب خوشبخت هم صرفا درددلی از بابت آن گروه مشکلات بوده و نه زیر سوال بردن دقت شما یا کوشش های سایر زحمتکشان سایت وزین بورسی...
موفق باشین و پرتلاش همچون گذشته...
;) ?@_@?آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/04, 12:56."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
درود به دوستان
1- ولغدر : کندل بازگشتی که حکایت از برگشت از فیبوی 61 داره
ولصنمح : نوسان پرریسک حقها ، درکنار ارزندگی این حق و سهامش
28-سبد تاييد شدآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/01/04, 15:20.دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
نظر