مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

ضمن تبريك به اقا حجت عزيز سبد هفته اينده من(البته به ترتيب اولويت):
    1- كطبس : با حجم معامله امروز بيش از 8/8 درصد كل سهام شركت تنها در 6 روز كاري معامله شده . افزايش سرمايه 100 درصدي از محل اندوخته در 12 ام اسفند داره . بر خلاف اكثر شركتها كه سود سال اينده را بسيار كمتر از سود امسال پيش بيني كرده اند(بدليل افزايش نرخ حاملهاي انرژي) كاهش سود نداشته است. در صورتيكه بتواند محصولاتش را به قيمت جهاني بفروشد بيش از 800 تومان(درست شنيديد 800 تومان) ميتواند سود بسازد(اين اختلاف با نرخهاي جهاني قدرت چانه زني سهم را بالا ميبرد) و دلايلي ديگر
    2- خعتبار : اين سهم هم نشان داد كه زير 200 خريداران بسيار خوبي دارد و سهامدارارن عمده خريدار سهم هستند. كل سهام شناور سهم حدود 10 درصد يعني 20 ميليون سهم ميباشد. در همين يكماهه گذشته بيش از 23 ميليون سهم معامله شده است(يعني بيش از سهم شناور) . امروز هم سايپانشان داد كه هنوز بازي خودرويي ها تمام نشده و خبهمن هم خوب باز ميشه. احتمال بازگشايي بهمن در هفته اتي زياده و روي خعتبار تاثير خوبي ميزاره. سال مالي سهم 9/30 است و احتمال داره كه اينطرف سال ببنده و بره مجمع . اونطوز كه من شنيدم شايد تا 50 تومان هم سود سال مالي گذشته را پوشش داده باشه.
    3- فراوري: اين سهم نيز در چند روز گذشته بسيار پر حجم معامله شده. نشون داد كه زير 650 خريدار پر و پا قرصي داره. فروشنده اصلي سهم سر سپه است كه زير 2 ميليون سهم داردو خريدار اصلي نيز ساتا است كه به نظر تا يكي دو تا كرسي هيئت مديره نگيره ول كن نيست. قيمتهاي جهاني روي نيز روندشون رو به بالا است و اين براي سهم بسيار خوبه. براي سال اينده نسبت به امسال سودش را پايين اعلام كرده اما نرخ روي را ظاهرا 2000 دلا رديده است در حاليكه برخي كارشناسان تا 3200 دلار را نيز پيش بيني كرده اند.

1-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/23, 17:55.
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

سلام و عرض تبريك به حجت خان و درود بر آناليست عزيز .
      سبد اين هفته :
      1-فاراك: واگرايي مثبت در ار اس اي و مكدي و ارزندگي سهم در اين قيمتها (خريد سهم40000 در امروز روي 3400)
      2-وگستر: تكنيكالي فعلا چيزي نداره ولي حجم خريد بالا در دو هفته گذشته و حمايت قوي در بازار منفي هفته قبل(خريد سهم 30000 در امروز روي 3360 )

2-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/23, 18:02.
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post

2- خعتبار :.. احتمال داره كه اينطرف سال ببنده و بره مجمع . اونطوز كه من شنيدم شايد تا 50 تومان هم سود سال مالي گذشته را پوشش داده باشه. '

اين هم اطلاعيه مجمع
        15 اسفند ساعت 2
        خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• * AmirKabir *
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 13

سلام
          حجت خان تبریک .:dasdas:
          سبد من برای هفته آتی :

1- وتوکا ( امروز به خط روندش برخورد کرده و به نظر من امروز پایان موج 4 بود )
          2-وساخت ( دقبقا حالتی مشابه وتوکا داره احتمال زیاد از روی قیمت 147 تومن برگرده )
          3-فاراک ( از نظر تکنیکی وضعیت برای ادامه حرکت صعودی محیا هست. اما من بیشتر این سهم رو با دلایل روانی معرفی کردم تا تکنیکی و فنی.)

این هفته 3 تا سهم معرفی کردم که دو تاش در حال حاضر صف فروش داره !!
          به امید خدا

3-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/23, 22:00.

نظر

• zagros
            ستاره دار*
            • Jan 2011
            • 41

سلام حجت خان و تشکر از شما و جناب آنالیست بخاطر زحماتی که برای مسابقه می کشید

پیشنهادی میخواستم مطرح کنم و خوشحال میشم نظر دوستان را بدونم

ممکن است سبد کاربری در 4 هفته پیاپی نتونسته باشه مقام اول را کسب کنه ولی در مجموع این 4 هفته بازدهی بیشتری نسبت به بقیه داشته ولی چون ملاک فقط هفتگی است این بازدهی مورد توجه قرار نمیگیرد. با توجه به اینکه مسابقه هفته ای است و نتایج همان هفته ملاک است نظر بنده این است که نتایج هر 4 هفته هم در نظر گرفته شود و کاربر برگزیده ماه با توجه به نتایج هفتگی انتخاب شود. اینطوری به نظر من انگیزه کاربران بیشتر شده و تلاش میکنند علاوه بر اول شدن در مسابقه هفتگی بعنوان کاربر برگزیده ماه هم انتخاب شوند. میدونم اجرای پیشنهاد بنده باعث زحمت فراوان برای حجت عزیز و جناب آنالیست میشود و همین جا دوباره از این دوستان تشکر میکنم

خوشحال میشم نظر بقیه کاربران را درباره این پیشنهاد بدونم

با تشکر

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              بنده اگر اول شدم ستارمو باهات نصف میکنم. شما بشی یک و نیم ستاره، ما بشیم نیم ستاره. حله :)
              :t::green:
              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

سلام آقا ما که ادعا نداریم، ستاره اینجوری (یک روزه) من که خودم قبول ندارم، همش مال شما، به مدیریت سایت میگم، شما بشی دو ستاره، ما رو هم اگر لطف کنن، بشیم کاربر عادی. به خدا راست میگم. حله :)
                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط zagros پست شده است View Post
                  سلام حجت خان و تشکر از شما و جناب آنالیست بخاطر زحماتی که برای مسابقه می کشید

پیشنهادی میخواستم مطرح کنم و خوشحال میشم نظر دوستان را بدونم

ممکن است سبد کاربری در 4 هفته پیاپی نتونسته باشه مقام اول را کسب کنه ولی در مجموع این 4 هفته بازدهی بیشتری نسبت به بقیه داشته ولی چون ملاک فقط هفتگی است این بازدهی مورد توجه قرار نمیگیرد. با توجه به اینکه مسابقه هفته ای است و نتایج همان هفته ملاک است نظر بنده این است که نتایج هر 4 هفته هم در نظر گرفته شود و کاربر برگزیده ماه با توجه به نتایج هفتگی انتخاب شود. اینطوری به نظر من انگیزه کاربران بیشتر شده و تلاش میکنند علاوه بر اول شدن در مسابقه هفتگی بعنوان کاربر برگزیده ماه هم انتخاب شوند. میدونم اجرای پیشنهاد بنده باعث زحمت فراوان برای حجت عزیز و جناب آنالیست میشود و همین جا دوباره از این دوستان تشکر میکنم

خوشحال میشم نظر بقیه کاربران را درباره این پیشنهاد بدونم

با تشکر
                  سلام عالیه، زحمتش گردن خودت. هر طور صلاح میدونی.
                  پس از این به بعد بهترینهای ماه رو جناب زاگرس معرفی میکنه.

نظر

• حامد22
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 111

سبد این هفته
                    1 پارسیان . برگشت سهم از کف ( قیمت بازگشایی)
                    2 وسینا .رو حساب معرفت
                    3 بوعلی . رشد سیمانیها

نظر

• analyst
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 446

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
                      سبد این هفته
                      2 وسینا .رو حساب معرفت
                      3 بوعلی . رشد سیمانیها
                      سلام دوست عزیز، این "معرفت" که فرمودی اسیلاتور هست یا اندیکاتور؟:Question:

نظر

• zagros
                        ستاره دار*
                        • Jan 2011
                        • 41

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                        سلام عالیه، زحمتش گردن خودت. هر طور صلاح میدونی.
                        پس از این به بعد بهترینهای ماه رو جناب زاگرس معرفی میکنه.
                        حجت خان توپو انداختی تو زمین بنده:ezpi: ( شوخی )

از اونجا که بهترین هر ماه باید توسط آمار و ارقام هر 4 هفته مشخص شود و جناب آنالیست هم زحمت جمع آوری اطلاعات هر هفته را میکشند به نظر من بهترین فرد برای معرفی کاربر برگزیده ماه جناب آنالیست می باشند چون داده ها دست ایشان است و مشرف به این کار هستند.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط zagros پست شده است View Post
                          حجت خان توپو انداختی تو زمین بنده:ezpi: ( شوخی )

از اونجا که بهترین هر ماه باید توسط آمار و ارقام هر 4 هفته مشخص شود و جناب آنالیست هم زحمت جمع آوری اطلاعات هر هفته را میکشند به نظر من بهترین فرد برای معرفی کاربر برگزیده ماه جناب آنالیست می باشند چون داده ها دست ایشان است و مشرف به این کار هستند.
                          سلام دوست عزیز، جناب زاگرس
                          ما مشکل نیرو داریم،اطلاعات روی سایت هست، در صورتی نیاز سایت تی اس ای هم هست.
                          جناب آنالیست در طی هفته زحمت بسیاری برای اعلام نتایج میکشند، که جای قدردانی ویژه داره. فکر نمی کنم مرام و معرفت اجازه بده، ایشون رو بیشتر از این اذیت کنیم. اگر دقت کنی هر کدام از دوستان یک جای کار رو گرفتند. جناب عمو حسین هم زحمت گزارش سبد ها رو هر هفته میکشند. حالا شما یا دیگر دوستان اگر مایل بودید، خوشحال میشیم در این زمینه ها همکاری داشته باشید.

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
                            سبد این هفته
                            2 وسینا .رو حساب معرفت
                            3 بوعلی . رشد سیمانیها

سلام سبد خوبیه، اما دلایل خوب نیستند.
                            دوست گرامی سبد شما بر اساس قوانین مسابقه مورد تایید نیست. خودتون رو بزارید جای کسی که قرار از روی سبد شما سود شناسایی کنه، به نظرتون رو حساب معرفت وسینا میخره؟؟؟!!!!!:spin: دورت بگردم. دلیل؟؟

نظر

• meshki
                              عضو جدید
                              • Feb 2011
                              • 17

سبد من
                              1_ آذراب به دليل اينكه صدرا از گره خارج ميشه و فاراك هم با قيمت كم باز شده كلا فكر ميكنم تجهيزاتيها رشد كنن

2_ پلوله اين سهم هميشه در حال نوسان قرار داره و الان به نظر با توجه به قيمت نوبت رشدش شده .

4-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/24, 11:37.

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

سلام
                                سبد من
                                دجابر بعد ازافزایش سرمایه افت تامرز400تومان وبرخود به مقاومت مهم

سفارود ساختن دوقلوی کف

فسرب بعداز موج 5 موج بازگشتی A تکمیل شده وشروع موج b

5-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/24, 15:20.
                                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

در حال کار...
                                X