کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1- شپنا: جو خوب گروه و بازگشایی 3 نماد از گروه در هفته آتی ( کاش میشد شراز را انتخاب کرد)
2- شکربن : بیناد عالی و پیش بینی خوب برای سال آینده
3 - قصفها : خبرهایی مبنی بر ارائه بودجه در این هفته به گوش میرسه و پیش بینی نسبتا خوب برا سال آینده
با سلا وتبریک به نفرات برتر
1:کسرا(احتمال تعدیل مثبت)
2:بکاب(اصلاح مناسب سهم و افت شدید قیمتی)
3:وایران(برگشت سهم از نقطه حمایت)
4:شکربن(بازگشایی مناسب و خارج شدن سهم از زیانده بودن و رشد سوداوری)
5:قصفها(احتمال ایجاد جو مثبت به دلیل بازگشایی قپیرا)
با تشکر
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
سلام و عرض احترام
بنده با قوانین آشنایی دارم. سشرق با کدوم بند مغایرت داره؟!
ناظر مسابقه:کاربر گرامی در پیغام ناظر که به صورت واضح اومده( در ماکسیمم قیمت در خواست خرید داره)که میشه بند 4
شما با قوانین اشنایی دارید که 4بار سبد ایراد دار اعلام میکنید!!
************************************************** *
متن بند 4:
4_سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.(ملاک صف فعلی موجود در سیستم است هرچند اندک باشد)
************************************************** *
سشرق در آستانه بالا دارای سفارش 1,700 تایی است. این مصداق صف نیست. لغت "اندک" مذکور در بند 4 ابهام دارد.
تصور میکنم باید متن بند 4 رو به صورت زیر اصلاح کنید:
4_سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای حتی یک سهم سفارش خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
با تشکر از زحمات شما انشالا هفته های بعدی در مسابقه شرکت خواهم کرد.
با سلام و خسته نباشید به برگزارکنندگان مسابقه:
سبد پیشنهادی من :
1: شکربن : فیمت بازگشایی پایین سهم و پیشبینی عالی سود سال بعد
2: غمارگ : بدلیل فرار گیری گروه غذایی در روند صعود
نظر