کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به همه ی دوستان .
بعد از یکسال هفته گذشته با خرید سهام1- شراز و 2-شرانول وارد بازار شدم و این هفته هم با همین سهام در مسابقه شرکت میکنم . با توجه به قیمت دلار در بودجه و اقبال سهامداران فکر میکنم بازدهی خوبی داشته باشه .
از بابت نمودار هم شرمنه دوستان هستم چون فعلا به نرم افزار دسترسی ندارم اگه دوستان کسی لینک amibroker و اندیکاتورها رو داشت برام بفرسته ممنون میشم.
موفق و پیروز باشید
ناظر مسابقه: سبد انتخابیتون با سبد شماره ی 2 مسابقه هفتگی یکسانه و لذا قابل پذیرش نیست
شبریز رو هم اضافه بفرمایید با توجه به جو گروه .
ناظر مسابقه: متاسفانه این بار سبد انتخابیتون با سبد شماره ی 2 مسابقه ستاره داران یکسانه و لذا قابل پذیرش نیست
فلامی
حق تقدم فلامی
اصلاح قیمتی و حمایت بسیار قوی در قیمت 1475 و بنیادی مناسب
فزرین
اصلاح مناسب وبنیادی خوب و اصلاح نرخ ارز
قچار
حجم معاملات بالا در طول هفته قبل و اصلاح قیمتی و اصلاح نرخ ارز
ناظر مسابقه: اختلاف قيمت آخرين معامله و قيمت پاياني در فلامی و حق تقدم فلامی بيش از سه درصده و طبق قوانين مسابقه نميتونين انتخابشون کنين
با تشکر از زحمات شما سبد اصلاحی بشرح ذیل است.
1- فزرین اصلاح مناسب وبنیادی خوب و اصلاح نرخ ارز
2- قچار حجم معاملات بالا در طول هفته قبل و اصلاح قیمتی و اصلاح نرخ ارز
3- شاوان جو مناسب پالایشی ها و افزایش نرخ ارز وکمترین قیمت بین پالایشی ها
4-غالبر بنیادی عالی سهم و افزایش سرمایه در برنامه آینده و اصلاح کافی و برگشت
5- ذوب بنیادی عالی سهم و حجم معاملات بالا در روز بازگشایی در قیمت های آستانه بالایی
ناظر مسابقه: شاوان صف خريد داره و طبق قوانين مسابقه نميتونين انتخابش کنين
شرانل : عرضه سهم و دست به دست شدن در این قیمت ها نرخ ارز مرجع جدید
شاراک: با توجه به الگویی که در نمودار شمعی دیدم خبر از صعود میده اما امان از عرضه های سنگین و ناگهانی
فاسمین : اصلاح قیمتی در گروه روی شارپ بودن فاسمین نسبت به همگروهی ها قیمت مناسب روی جهانی و نرخ جدید ارز
خودرو : هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیفته اما به دید نوسان گیری میگم یا تا 83 میریزه یا تا 101 میاد بالا
سلام به همه ی دوستان .
بعد از یکسال هفته گذشته با خرید سهام1- شراز و 2-شرانول وارد بازار شدم و این هفته هم با همین سهام در مسابقه شرکت میکنم . با توجه به قیمت دلار در بودجه و اقبال سهامداران فکر میکنم بازدهی خوبی داشته باشه .
1-شراز
2-شرانول
3-غشان به دلیل اقبال بازار به گروه غذایی
نبودیم قوانین یادمون رفته دیگه
1-مارون : سهم به لحاظ بنیادی در وضعیت مطلوب قرار دارد و به لحاظ تکنیکالی به خط روند حمایتی عکس العمل نشان داده است
2- شپدیس : سهم از تظر بنیادی در وضعیت مناسبی قرار دارد، احتمال تعدیل مثبت، نرخ ارز
شرانل : عرضه سهم و دست به دست شدن در این قیمت ها نرخ ارز مرجع جدید
فاسمین : اصلاح قیمتی در گروه روی شارپ بودن فاسمین نسبت به همگروهی ها قیمت مناسب روی جهانی و نرخ جدید ارز
خودرو : هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیفته اما به دید نوسان گیری میگم یا تا 83 میریزه یا تا 101 میاد بالا
1 - فولاد (قرار داشتن در کف قیمت به لحاظ تکنیکال)
2 - مارون و زاگرس (احتمال ادامه روند مثبت مثبت پس از اصلاح)
3 - شاراک (ایجاد فضای خالی پس از باز شدن و پایین آمدن بیش از حد قیمت)
ناظر مسابقه: شاراک صف خرید داره و قابل انتخاب نیست
3 - شاراک (ایجاد فضای خالی پس از باز شدن و پایین آمدن بیش از حد قیمت)
ناظر مسابقه: شاراک صف خرید داره و قابل انتخاب نیست
3 - قثابت (شروع روند نوسان مثبت از 2 روز پیش)
نظر