کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به تمامی کابران و خسته نباشی به تمامی عوامل این مسابقه و ارزوی سلامتی برای همه ..سبد این هفته ا- شیران بازگشایی مناسب و p/eپایین 2-مبنا بنیادی قوی و جمع شدن صف در کف قیمت 3- اذراب تعدیل در گزارش 12 ماهه و افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی 4- مداران قراردادها خوب و همچنینp/e مناسب در گروه و نزدیک بودن مجمع و اخبار خوب مجمع
سلام و خسته نباشید: 1. شپاس: تعدیل سنگینی که همه جا شایعش پیچیده 2. شیران: اگرچه به نظر من متعادل باز شد اما گزارشش تعدیلهای فوق العاده رو نوید میده 3. شبندر: روز یکشنبه با قطعی شدن حذف سهم صندوق توسعه ملی یقیناً برگشت تند و تیزی خواهد داشت 4. فولاد: در صورت مثبت شدن پالایشیها اولین گروه فلزیها هستن که آماده رشدن و در صدرشون فولاد
با سلام
۱- کگلح بخاطر تعدیل پیش روی کگل و اختلاف زیاد با قیمت سهم
۲- شتران بخاطر اصلاح خوب و پول پشت سهم و برگشت احتمالی جو پالایشگاهیها
۳- شراز هم به همان علت شتران
با سلام
سبد پیشنهادی من
1- کهمدا
2- زنگان
3- شبندر
4-فاذر
5- پارسان
6- ذوب
7-رمپنا
8-کرماشا
9-فباهنر
دلیل انتخاب همه این سهام فقط سیگنال ورود تکنیکالی می باشد;;)
با عرض سلام خدمت دوستان و تبریک به برندگان هفته قبل:
سبد من
1:شپاس
تعدیل و کف قیمتی
2:وتوشه
تعدیل زیرمجموعه ها و مجمع افزایش سرمایه در 2 خرداد از محل سود انباشته
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
1- حتاید پی بر ای پایین و بنیاد عالی
2- وتوشه ناو بالای سهم، پرتفوی بسیار قوی، پی بر ای پایین، احتمال بالای تعدیل و پیش رو بودن مجمع
3- کهمدا گزارش 9 ماهه فوق العاده و احتمال بالای تعدیل مثبت سنگین دیگر برای 12 ماهه، پی بر ای کم
نظر