کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با عرض سلام ودرود خدمت دوستان به نظرم هفته خوبی در پیش نداریم برای همین دو تا سهم ریز معرفی میکنم
1- غالبر جو مثبت گروه غذایی و اصلاح قیمتی سهم
2- غاذرح اختلاف قیمتی زیاد با سهم و امکان مثبت شدن سهم و خود حق با توجه به جو گروه غذایی
ناظر مسابقه:غاذرح حق تقدم استفاده نشده هست و قابل انتخاب نیست.
به جای غاذرح وپترو را میگذارم به دلیل اصلاح قیمتی سهم و تعدیل زیر مجموعه هاش از قبیل کربن و شدوص
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
با تشکر از آقا بهنام عزیز من فکر می کنم در رتبه بندی سهام هابا توجه به متغییر بودن درصد مجاز قابل افزایش فرابورس و بورس بهتره در رتبه بندی سهام های معرفی شده از لحاظ ارزشی سهام های معرفی شده توسط بچه ها از بورس و فرابورس یکسان سازی بشه
یا اینکه سبدها طوری معرفی بشه که به نسبت مساوی از بورس یا فرابورس در سبد معرفی شده توسط بچه ها باشه البته فکر می کنم پیشنهاد اول بهتره ولی زحتش می افته به دوش آقا بهنام عزیز
با تشکر از آقا بهنام عزیز من فکر می کنم در رتبه بندی سهام هابا توجه به متغییر بودن درصد مجاز قابل افزایش فرابورس و بورس بهتره در رتبه بندی سهام های معرفی شده از لحاظ ارزشی سهام های معرفی شده توسط بچه ها از بورس و فرابورس یکسان سازی بشه
یا اینکه سبدها طوری معرفی بشه که به نسبت مساوی از بورس یا فرابورس در سبد معرفی شده توسط بچه ها باشه البته فکر می کنم پیشنهاد اول بهتره ولی زحتش می افته به دوش آقا بهنام عزیز
من هم همچین نظری دارم(البته اگه مهم باشه و دخالت محسوب نشه)
اکثر دوستان با نماد فرابورس اختلاف فاحش کسب می کنند.(با توجه به نداشتن حجم مبنا و درصد نوسان 5%)
اگه میشه یه فکری به حالش بکنید.
با تشکر
یاعلی
دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
من هم همچین نظری دارم(البته اگه مهم باشه و دخالت محسوب نشه)
اکثر دوستان با نماد فرابورس اختلاف فاحش کسب می کنند.(با توجه به نداشتن حجم مبنا و درصد نوسان 5%)
اگه میشه یه فکری به حالش بکنید.
با تشکر
یاعلی
با سپاس از لطف شما عزیزان
در این مورد باید عرض کنم که شرایط مسابقه برای همه عزیزان یکسان هستش
و خب انتخاب سهم فرابورسی یا حق تقدم مثل شمشیر دو لبه هست
ممکنه باعث کسب رتبه نخست بشه و یا اینکه باعث از دست دادن ستاره یا کسب رتبه های بسیار پایین بشه
به هر شکل این موردی هست که به ریسک پذیری افراد مربوط میشه
برای مثال ممکنه یک نفر با یه سهم فرابورسی که حجم معاملات اندکی هم داره،بیاد و اول بشه
بله،درسته که این سهم رو نمیشه هم تراز سایر سهام بازار دید
اما چیزی که هست،هر کسی میتونه اون سهم ریز رو انتخاب کنه
پس چون مسابقه در شرایط برابر برگزار میشه،حقی از هیچ کس ضایع نمیشه
شاد باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با سپاس از لطف شما عزیزان
در این مورد باید عرض کنم که شرایط مسابقه برای همه عزیزان یکسان هستش
و خب انتخاب سهم فرابورسی یا حق تقدم مثل شمشیر دو لبه هست
ممکنه باعث کسب رتبه نخست بشه و یا اینکه باعث از دست دادن ستاره یا کسب رتبه های بسیار پایین بشه
به هر شکل این موردی هست که به ریسک پذیری افراد مربوط میشه
برای مثال ممکنه یک نفر با یه سهم فرابورسی که حجم معاملات اندکی هم داره،بیاد و اول بشه
بله،درسته که این سهم رو نمیشه هم تراز سایر سهام بازار دید
اما چیزی که هست،هر کسی میتونه اون سهم ریز رو انتخاب کنه
پس چون مسابقه در شرایط برابر برگزار میشه،حقی از هیچ کس ضایع نمیشه
شاد باشید
حرف شما صحیح است ولی این در مورد حق تقدم ها صادق نیست . وقتی ما سهمها را انتخاب میکنیم ، دوستان با حق همون 8 درصد سود میکنند . از اونجایی که تعداد حقها خیلی محدوده و ریسکش بالاست کمی دور از انتظار هستند . پس به نظر من در این وضع ، شرایط عادلانه نیست .
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
با احترام وتبریک به برنده ب این هفته ...
لطفا" برای تعادل بیشتر در عدالت مسابقه و کمتر شدن این اختلاف فاحش بین نفر اول و نفرات بعدی ، حق تقدم را ممنوع کنید ...
اگه دقت کرده باشید هفته های متوالی کسانی رتبه اول میگیرند که حق تقدم معرفی کرده اند .
البته این نظر بنده است و قصد جسارت ندارم ....
و در آخر به دوستی که این ریسک را پذیرفته و توی این هفته ی پر منفی ، سود 17 درصدی کرده واقعا" تبریک بگم ;)
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر