سلام به همه و تبریک به استاد برادران وfm2006 و آنالیست من که از راهنمایی های ایشان و تحلیل های خوبشون در سایت bourse24 استفاده کردم براتون آرزوی موفقیت می کنم استاد رستمی در خصوص کطبس اگر اطلاعات جدیدی دارید ممنون میشوم در اختیار دوستان قرار بدهید
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
با سلام خدمت دوستان عزیزمن هم سبد انتخابی خودم رو به شرح زیر معرفی میکنم:
1-بانک سینا: به علت نزدیک شدن زمان افزایش سرمایه
2-همراه اول :به علت نزدیک شدن زمان مجمع و حمایت خوب حقوقی ها
3-کروی :تشکیل الگوی cup در نمودار هفتگی
4-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/11, 10:43.[COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]
نظر
-
-
سلام مجدد به همه
سبد این حقیر برای این هفته:
1-فولاد:
سیگنال ورود در مکدی و سیگنال ارزندگی در استوکاستیک؛ ایجاد کندل صعودی؛ معامله زیر میانگینهای 20 و 55 و 200 روزه؛ سیگنال ورود در ایچیموکو؛ عبور از مقاومت حجم نه ماهه.
2-قشکر:
تشکیل سر وشانه کوتاه مدت؛ واگرایی کوتاه مدت بین قیمت و مکدی و آر اس آی؛ سیگنال ورود در مکدی؛ سیگنال ورود در استوکاستیک با تایید آرون و ایچیموکو
3-سفارود:
شکست روند کوتاه مدت نزولی؛ تشکیل دوقلو کف؛ معامله زیر میانگینهای 20 و 55 و 200 روزه؛ برخورد با خط روند 45 درجه نزولی کمان گن؛ واگرایی بین قیمت و هیستوگرامهای مکدی.
4-کگاز:
ایجاد سرو شانه کوتاه مدت؛ عبور از میانگین 20 روزه؛ عبور از روند میان مدت؛ داشتن روند صعودی در آر اس آی؛ روند صعودی در استوکاستیک؛ سیگنال ورود در ایچیموکو
5-سبد پنجملا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
از سال آینده قصد داریم یک مسابقه ماهانه بین ستاره داران سایت بورسی برگزار کنیم. دونفری که کمترین امتیاز رو بگیرن ستارشون ازشون گرفته میشه و باید دوباره در همین مسابقه هفتگی شرکت کنند و اول بشن. قوانینش نزدیک به همین مسابقه هست. کسانی که اول بشوند ستاره طلایی سایت رو خواهند داشت. فکر کنم رقابت بسیار جذابی بشه.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/11, 17:29.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
با سلام خدمت اساتید و بزرگواران سبد این هفته به این شرح هست :
1-شپنا :
قرار داشتن سهم در میدلاین اندروز همچنین خط روند صعودی و خط حمایتی 538 و فیبوی 61.8% در همین قیمت نشون از حمایت محکمی در تلورانس 3 الی 4 درصدی در همین رنج داره که با توجه به واگرایی مثبت در rsi و اصلاح مناسب در macd میشه به رشد سهم امیدوار بود . کلا این سهم جدا از مسائل رقابتی در مسابقه میتونه گزینه ی کم ریسکی برای مجمع باشه با توجه به اینکه نرخ نفت رو پایین تر از فوب خلیج فارس دیده که میتونه یه تعدیل متثب قطعی رو برای سهم به ارمغان بیاره .
2- تمحرکه : با توجه به اصلاح مناسب قیمتی و تقاضای بسیار زیاد سهم در قیمت 200 که برابر با مینگین 20 روزه هم هست میشه به برگشت قیمت از همین سطوح امیدوار بود . واگرایی مثبت در rsi ,و نزدیکی به خط پایینی اندروز میتونه حد ضرر سهم رو کاهش بده . 212 سطح مهمی برای سهم محسوب میشه که در صورت شکست میشه به نواسانت مثبت سهم بیتر امیدوار بود .
3- وتوکا :
تحلیل این سهم در هفته گذشته گفته شد . حالا سهم با عبور از خط گردن و پولبک به سمت این نقطه در 187 میشه گفت در صورت برگشت سهم الگوی سر و شانه کف با هدف 210 تومان تایید خواهد شد .
امیدوارم دوستان همیشه در سود یاشن .
6-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/11, 18:02.فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
-
حجت جان بی زحمت این زنبیل بی بنیه ما رو هم بذار تو نوبت
1-لخزر <مقاومت قوی در محدوده 200.. p/e زیر 4 ..پوشش مناسب و راه اندازی طرح توسعه و احتمال اعلام سود با تعدیل مثبت برای سال 90>
2-ثاخت<اعلام زمان واگذاری زیر مجموعه هاش در فرابورس ضمنا احتمال حرکت + البته کوتاه مدت گروه ساختمانی هست و این سهم در کنار شاهد در این گروه p/e زیر 4 دارن
3-تپمپی<عدم وجود فروشنده در منفی و احتمال تعدیل + همیشه حرکات این سهم مرموز و غافلگیر کننده بوده>
7-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/11, 20:25.
نظر
-
با تشكر از تمام دوستاني كه تبريك گفتن از جمله جناب رستمي و آقا يوسف و جناب جمالي و آقا سروش و جناب برادر و جناب مشكي .
سبد من :
1_شپاكسا : گپ ايجاد شده . حمايت خوب در 325 و آخرين كندل با سايه رو به بالا و خروج قيمت از باند بولينگر كه احتمالا به داخل باند برميگرده .
2_ خصدرا : قرار داشتن در كف قيمتي و حجم معاملات سنگين و حمايت بسيار خوب در 220 البته با ديد ميان مدت مناسب است .
8-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/11, 20:25.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
-
-
سلام
1- شبریز - با توجه به افزایش 94 درصدی سود امسال "شبریز" که با نفت 82 دلاری بدست آمده و با قیمتهای فعلی نفت پتانسیل دوباره ای را برای شرکت ایجاد کرده و همچنین بودجه 90 شرکت که با نفت 74 دلاری تنظیم شده و تنها 176 ريال ای پی اس را پیش بینی نموده است ،
2- حتوکا - از نظر تکنیکال سیگنال خرید دارد با توجه به آر اس و مکدی هدفش ۲۵۰ تومان میباشد.
11-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/11, 20:29.[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
نظر
نظر