کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و تبریک به برندگان هفته قبل و تشکر از دوستان
1- ثشرق : تثبیت بالای 230 و تعدیل سنگین سود های امسال و سال بعد
2- پکرمان ح: فاصله زیاد با سهم و احتمال جمع آوری صف فروش سهم
3- غمهرا : جو خوب گروه و بنیادین عالی سهم که احتمال جمع شدن صفشو زیاد میکنه
با سلام سبد این هفته :
1- واتی : تاثیر بلوک شیران و ارزش بالای پرتفو
2- وسپه : رشد زیر مجموعه ها و قرار داشتن در روند صعودی
3- فولای : روند مناسب صعودی و تشکیل الگوی پرچم
ناظر مسابقه:فولای مغایر بند 4 قوانین است.
با سلام به جای فولای پکویر به دلیل روند صعود و احتمال افزایش نرخ لاستیک جایگزین شود . ممنون .
واتی،وسپه،پکویر
1- واتی
2- ولصنم:
هر دو بخاطر آگهی فروش شیران
(اگر با سبد کسی مشترک بود و خواستید حذفم کنید فخوز هم بخاطر جو خوب فلزیها اضافه کنید)
62_سبد تائید شد(واتی/ولصنم/فخوز) لطفا در دفعات بعد سبد اصلاحی رو یا جداگانه و یا با نقل قول با سبد اصلی ارسال نمائید و از ویرایش پیغام ناظر خودداری کنید تا شماره سبدهای بعدی بهم نریزه.
1- واتی
2- ولصنم:
هر دو بخاطر آگهی فروش شیران
(اگر با سبد کسی مشترک بود و خواستید حذفم کنید فخوز هم بخاطر جو خوب فلزیها اضافه کنید)
62_سبد تائید شد(واتی/ولصنم/فخوز) لطفا در دفعات بعد سبد اصلاحی رو یا جداگانه و یا با نقل قول با سبد اصلی ارسال نمائید و از ویرایش پیغام ناظر خودداری کنید تا شماره سبدهای بعدی بهم نریزه.
با سلام
چون اینترنت بنده قطع یود و در دقایق آخر تونستم اطلاعات رو وارد کنم فرصت مطالعه سبد دیگران نبود و به همین دلیل گفتم که اگر قبلا کسی فقط واتی و ولصنم رو انتخاب کرده بود شما فخوز هم اضافه کنید تا من حذف نشوم و گرنه پست اصلی من می باشد و اصلاحی نبوده. پس اگر با سبد کسی مشترک نیست نیاز نبود فخوز اضافه کنید.بازم هرجور که مایل هستید
کاربر گرامی:ابتدا بنده در ذیل مطلبتان نوشتم که سبدتان تکراریست و شما مطلب بنده را حذف و فخوز را اضافه نمودید و نوشته من از این بابت بود.سبد تائید شده و در مسابقه شرکت دارید.
فاذر به علت قرار داشتن در روند صعودی و بازگشايي احتمالي فاراك
شیران به علت اصلاح طولانی , و امدن اگهي فروش
وانصار اصلاح مناسب
خزاميا قرار داشتن خودروييها در روند صعودي
ناظر مسابقه:خزامیا مغایر بند 4 قوانین است.
با عرض پوزش بابت بي دقتي
خيلي با عجله و در تنگي وقت سبدم رو نوشتم چون دسترسي به اينترنت نداشتم تا امروز نديدم پيغامتون رو.
اگه مقدوره كهبا حذف زامياد در مسابقه شركت كنم. اگر هم كه نه تا هفته بعد منتظر خواهيم ماند.
با تشكر /.:blushsmiley:./
ناظر مسابقه:با توجه به قوانین مسابقه متاسفانه امکانش نیست. انشالله در هفته های اینده در خدمت شما خواهیم بود.
سلام
1- سبجنو : جو مثبت گروه در هفته آتي و افزايش نرخ و مصوبه جديد سازمان حسابرسي در خصوص بدهي هاي ارزي
2- سهرمز : جو مثبت گروه در هفته آتي و افزايش نرخ و مصوبه جديد سازمان حسابرسي در خصوص بدهي هاي ارزي
نظر