مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postیک پیشنهاد، دوستان معتقدند با فاندامنتال میشه سود بیشتری کسب کرد.
دوستان نظر بدهند، تا اولین اتفاق برای ارتقاء کیفی سطح مسابقه سبد برتر هفته، برای سال 90 کلید بخوره.
آقای گنجعلی شوخی می فرمائید؟
مسابقه فاندمنتالیستها با تکنیکالیسکتها در بازه یک هفته؟؟:Question:
البته اگه سه ماهه یا شش ماهه برگزار کنید باز یه چیزی اما یه هفته بنظرم اصلا غیر ممکنه
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
آقای فنودی عزیز
در سبد بنده وبیمه 2.5% مثبت ثبت شده که باید منفی ثبت می شد.
با تشکر فراوان از زحماتتان<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postخود فاندامنتالیستها مدتش رو مشخص کنند، من نظرم یک ماهه بد نیست.<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
نظر
-
بنده هم با دوست عزيزم سقراط موافقم . معمولا فاندامنتال با ديد ميان مدت و بلند مدت جواب ميده.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
سلام به همه
یک سوال توی این مدت معمولا بازده فاندا چقدر هست؟
خوب اشکالی نداره، تکنیکالیستهای ستاره دار برای سال آینده ماهانه سبد بدهند، یک مسابقه دیگه هم برای فاندامنتالیستها درست میکنیم، شش ماهه سبد بدهند. بعد میانگین بازده هر کدام رو میگیریم ببینیم کدوم تو شش ماه بهتر بوده. نظرتون چیه؟لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postآقا حجت خودتون بهتر از بنده می دونید که فاندامنتال ذاتا بلند مدت و حداکثر میان مدت هست. یک ماهه هم در رنجج کوتاه مدته. اگه فاندامنتالیستهای دیگه هم نظر بدن بهتره. به شخصه 4 تا 6 ماه رو می پسندم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
دیروز که کگاز صف بود و دیگه معامله نشد ، امیدوارم امروز معامله بشه اگه نه من ضد حال جالبی میخورم :mi:
من نظرم اینه که با این وضع قوانین بورس ما ، اگه توی فارکس مسابقه برگزار بشه عدالت بیشتری برقرار خواهد شد. :spin:آخرین ویرایش توسط * AmirKabir *؛ 2011/03/14, 09:23.
نظر
-
سلام به همه
چه می کنن این سبدهای 13 و 14، میلیمتری حرکت میکنن :green:
نظر
-
-
پيشنهاد مي كنم اين هفته استثنا امروز سبدها بسته نشود و شنبه هم جزء اين هفته محاسبه شود.;)
شايد من اول بشوم :d
نظر
-
با سلام به همه دوستان
این هفته zagros با 7.6% بازده اول شد که با توجه به سبدهای خوبی که قبلا هم داشته مبارکش باشه.
matrix2010 و fm2006 هم بترتیب دوم و سوم شدند.
سال نو رو پیش پیش تبریک میگم و آرزوی سالی پر سود رو براتون دارم.
هفته آینده هم که بخاطر تعطیلات بهتره تعطیل باشه تا 6 فروردین سال آینده.
نظر
نظر