کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثتران: بنیادی قوی/شکستن مقاومت شاراک: بنیادی قوی/جو مثبت گروه شبریز: جو مثبت گروه/تعدیل پیش رو وسپه: بنیادی مناسب/عبور از مقاومت وانصار: شکست مقاومت/تکنیکالی
درود بر دوستان عزیز
این چند روز یک مقدار سرم شلوغ بود و هنوز سبدها رو تشکیل ندادم
سعی میکنم که در اولین فرصت نتایج امروز رو بزنم
اما اگر به هر دلیلی نشد،اعلام نتایج میره برای فردا یعنی یکشنبه (مسابقه هفتگی و ستاره داران)
شاد باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با وجود درخواستهای چند باره بنده از دوستان،باز هم مشاهده میشه که بعضی از دوستان در اعلام سبد سهام خودشون همکاری نمیکنن
دوستان عزیز
تعداد سبدها زیاده
من نمیرسم که خط به خط هر پستی رو بخونم
ولی درخواست زیادی هم از شما ندارم
حداقل انتظار من اینه که سهام انتخابی رو به یک نحوی برجسته کنید
حالا دوست دارید شماره بذارید
یا نام سهم رو بولد کنید
یا نام سهم رو رنگی کنید
نه،حداقل هر سهم رو از بقیه سهم ها تفکیک کنید
بارها دیدم دوستی تعداد زیادی سهم معرفی میکنه
این سهم ها نه شماره داره،نه تفکیک شده
حتی این دوستمون زحمت استفاده از کلید Enter رو هم به خودش نداده که به نحوی هر سهم قابل تشخیص باشه
از اون بدتر یه دفعه می بینیم که نام این سهم ها با چندین خط داستان گونه هم ادغام میشه
بعد من باید بشینیم و خط و به خط و کلمه به کلمه رو بخونم تا یک وقت اشتباه نکنم
حداقل برای کار خودمون که معرفی سبد هست،ارزش قایل باشیم
انتظار ما از شما همکاریه تا بتونیم هر چه بهتر کار برگزاری مسابقه های سایت رو به انجام برسونیم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر