امید ما روز آخره:)
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
آقا یه پیشنهاد
نمیشه نام افرادی رو که سبد ها رو پیشنهاد دادن هم توی لیست بیارین چون هر وقت بخاییم که ببینیم مثلا سبد 4 یا 20 رو کی پیشنهاد داده باید 2 الی 3 صفحه رو بگردیم به هر حال خالی از لطف نیست که با مشاهده سبد همون لحضه متوجه بیشم کدوم یکی از عزیزان این سبد رو پیشنهاد دادنفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postآقا یه پیشنهاد
نمیشه نام افرادی رو که سبد ها رو پیشنهاد دادن هم توی لیست بیارین چون هر وقت بخاییم که ببینیم مثلا سبد 4 یا 20 رو کی پیشنهاد داده باید 2 الی 3 صفحه رو بگردیم به هر حال خالی از لطف نیست که با مشاهده سبد همون لحضه متوجه بیشم کدوم یکی از عزیزان این سبد رو پیشنهاد دادن
سلام دوست گرامی
این پیشنهاد شما با اهداف مسابقه تناقض داره. امکان پذیر نیست.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
:t: قوانین مسابقه :
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
از اهداف مسابقه:
1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتاللا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
نمي دانم چرا ولي سبد 20 و 11 را خيلي مي پسندم .... . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
با عرض سلام به تمام دوستان=;
این هم نتایج روز آخر که جناب "حامد24" اول شدند >:D<. خوب دو روز ما راحتیم و آقا حجت کارش شروع شد.
نظر
-
و اینم دومین تجربه من به اقای حامد 24 تبریک می گم همچنین اریو عزیز
بعد از شرکت در این دو مسابقه فهمیدم که میشه فقط با دو تا سهم در یک سبد اول شد از انجایی که ونیکی رو من معرفی نمی کردم الان با میانگین دو سهم دیگه که میشد 12 اول بودم. و همین میانگین گیری از سه سهم مشکل ساز است و اینجا از اریو عزیز کمال تشکر رو دارم که با معرفی حداکثر تعداد سهام در سبد نفر سوم شدند و برنده واقعی ایشون هستند.
و یک پیشنهاد اقا حجت قانون بذارید که نتون کم تر از 3 سهم در سبد معرفی کنند هم مسابقه جذاب تر میشه هم دانشمون رو مجبوریم بیشتر بکارببریم برای معرفی سبد با 3 سهم به بالا
ارادتمند شما سعید امینی[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
-
-
-
در اصل توسط سعید امینی پست شده است View Postو اینم دومین تجربه من به اقای حامد 24 تبریک می گم همچنین اریو عزیز
بعد از شرکت در این دو مسابقه فهمیدم که میشه فقط با دو تا سهم در یک سبد اول شد از انجایی که ونیکی رو من معرفی نمی کردم الان با میانگین دو سهم دیگه که میشد 12 اول بودم. و همین میانگین گیری از سه سهم مشکل ساز است و اینجا از اریو عزیز کمال تشکر رو دارم که با معرفی حداکثر تعداد سهام در سبد نفر سوم شدند و برنده واقعی ایشون هستند.
و یک پیشنهاد اقا حجت قانون بذارید که نتون کم تر از 3 سهم در سبد معرفی کنند هم مسابقه جذاب تر میشه هم دانشمون رو مجبوریم بیشتر بکارببریم برای معرفی سبد با 3 سهم به بالا
ارادتمند شما سعید امینی
و همچنین تبریک به جناب حامد 24 و آقای امینی عزیز وآربو شجاع و بی باک
موضوعی که جناب آقای امینی مطرح کردین با قوانین مسابقه منافات داره . در ابتدا که این مسابقه راه اندازی شده بود شما میتونستید با یک سهم هم در مسابقه شرکت کنید . که پس از چند هفته بحث و پیشنهاد و با برگزاری نظر سنجی به اتفاق آرا انتخاب یک سهم حذف و حداقل انتخاب در سبد دو سهم در قانون مسابقه گنجانده شد . در این هفته بعلت تعطیلات ابتدای سال اکثرا دوستان دوسهم در سبد داشتن , والا همیشه تعداد سبدهای دو تایی در اقلیت بوده است . به هر حال امیدوارم در این هفته دوستان سبدهای پر بار تری ارائه بدهند تا بتوانیم بیشتر روی سهام مطرح شده کار و به سود بیشتری برسیم .;) انشالله[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
نظر
-
سلام به همه
حامد خان تبریک میگم. جناب آریو دست مریزاد، با یک سبد پنج سهمی عالی بود. سعید جان کار شما هم بیسته. دوست گرامی سعید جان، این قانون برای همه هست. شما هم میتونی دو سهم انتخاب کنی. این هم برای خودش یک آموزش هست. بنده با سبد دو سهمی، ریسکم رو بالا میبرم. مثل همین هفته بنده؛ در انتخابم اشتباه کردم. و جام ته جدول بود. در صورتی که اگر پنج سهم انتخاب میکردم. احتمالا رتبه بهتری داشتم. در بورس مهمترین نکته حفظ سرمایه هست.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
:t: قوانين مسابقه :
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل يکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول مي باشند و در غير اينصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بين قيمت پاياني چهارشنبه هفته قبل و قيمت پاياني چهارشنبه هفته جاري ملاک است.
4-سهم معرفي شده نبايد آخرين روز کاري هفته قبل داراي صف خريد باشد در اينصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- درگيري و بحث حاشيه اي در مورد سبد ديگران ممنوع است، پست هاي با اين مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهاي متوقف در آخرين روز کاري هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمي باشند و درصورتيکه در طي هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمي باشد.
7- نمادهاي معرفي شده در يک سبد رو نمي توان تغيير داد.
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضيحات داده شود. (ترجيحا چند دليل تکنيکالي يا فاندامنتالي ( يا هر دليلي که سبب شده، شما اين نماد ها انتخاب کنيد.) ذکر شود.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 مي باشد.
10-براي شرکت در مسابقه تاييد يکي از مديران سايت در ذيل پست ارسالي الزاميست.
از اهداف مسابقه:
1-از اعتبار بي جا دادن به کسي و سوء استفاده و هدايت بسمت يک سهم کاذب پرهيز بشه.
2-بالا بردن سطح دانش تکنيکال و فاندامنتاللا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر