کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و احترام
1- ثتران- پایان اصلاح پس از بازگشایی مجدد سهم و برخورد به خط حمایت قوی
2- دلر- از نظر تکنیکالی در کانال صعودی قرار گرفته و هفته گذشته کف سازی مناسبی انجام داده و آماده صعود است.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
درود بر همگی ، تبریک به نفرات برتر و دست مریزاد به برگزارکنندگان سخت کوش مسابقه ؛ عجب هفته ای بود ! وقتی در هرکدام از دو بخش مسابقات نهایتاً چهار سبد با راندمان مثبت وجود داشته است یعنی ایام خونینی بر اکثر ما گذشته x_x از دوست عزیز 6500400 تقاضا دارم جایگاه خود در جدول را با رتبه من عوض کند حداقل از آخر اول بشیم :p از آنجایی که هنوز کاملاً از رو نرفته ام این هفته هم دو سهم برای سبدم انتخاب می کنم :
1. جم : پایان موج سوم نزولی ، تکمیل گارتلی صعودی و احتمال رشد کوتاه مدتی تا محدوده 2340
2. آ س پ : بنیادی فوق العاده ، پایان اصلاح و روند صعودی مجدد گروه ساختمانی در روزهای آینده
پایان خونریزی در سبدهای دوستان و شروع روزهای سرسبز را برای همگی آرزومندم . از سود سرشار باشید$-)
با سلام و خسته نباشید
1-ایران خودرو:
سهم تو 9 ماهه زیان تلفیقی رو از 107 تومن پارسال به 18 تومن کاهش داده!احتمال اینکه بتونه 3 ماهه آخر سود هم بسازه میره!
از نظر نمودار هم در روند صعودیه و با اصلاح به نقطه حمایتی رسیده.
حمایت بعدی سهم در صورت شکست حمایت اول 350 هست که بعید میدونم به اونجا برسه و از حمایت اول صعود خواهد نمود
2-خبهمن:
به دلیل رفع تحریم خودروها،پرتفوی قوی و احتمال تعدیل سود در گزارش 9 ماهه و حمایت روانی 300 برای سهم!
باسلام.
سبد این هفته وکار:تمایل بازار به سهم بدلیل افقهای پیش روی سهم.همچنین روند صعودی وپارس:افت خوب سهم و انتظار میره از شنبه یا یکشنبه بر گرده وسکاب:پوشش مناسب سهم و تعجب از منفی خوردنش.پی بر ای پایین انشاله اولین مثبت 4 رو از چند ساعت دیگه و با برد استقلال در دربی شروع میکنیم.امیدوارم هفته بعد بازار خوبی داشته باشیم تا ضررها جبران بشه.
نظر