کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوست گرامی،
مطابق شرایط مسابقه میبایست در مورد اینکه چرا این نمادها رو انتخاب کردید توضیح بدین، ( ترجیحا دلایل تکنیکالی یا فاندامنتالی)، سبد رو اصلاح بفرمایید، در خدمتتون هستیم.
سبد این هفته بنده:
بسویچ: برخورد به روند پاینی خودش (هم روند بالا و هم روند پایین افزایشی هست) در این نماد و من اعتقاد دارم که روند در این هفته به سقف خودش می رسه و با توجه به p/e خیلی پایین این سهم روند رو می شکنه و وارد موج تازه ای از رشد میشه!
پست بانک(یار غار 3 هفته ای من) :به نظرم با توجه به نزدیک شدن به اردیبهشت و جو مثب بازار از گروه بانکی ها و با توجه به سیگنال خرید در مکدی و واگرایی مثبت در rsi من پست بانک رو انتخاب می کنم برای این هفته!
دپارس:با توجه به اینکه در هفته پیش رشدی ازش ندیدم و تشکیل الگوی کاپ این هفته باید منتظر رشد این سهم باشیم.
کهمدا:تشکیل الگوی پرچم و p/e پایین در سهم
البته این تفکرات یک ذهن بیمار و ضعیف در علم تکنیکال هست و دوستان غلط های من رو اعلام کنن تا درس بگیریم.
مرسی ;)
سلام دوست گرامی،
مطابق شرایط مسابقه میبایست در مورد اینکه چرا این نمادها رو انتخاب کردید توضیح بدین، ( ترجیحا دلایل تکنیکالی یا فاندامنتالی)، سبد رو اصلاح بفرمایید، در خدمتتون هستیم.
سبد این هفته بنده: بسویچ: برخورد به روند پاینی خودش (هم روند بالا و هم روند پایین افزایشی هست) در این نماد و من اعتقاد دارم که روند در این هفته به سقف خودش می رسه و با توجه به p/e خیلی پایین این سهم روند رو می شکنه و وارد موج تازه ای از رشد میشه! پست بانک(یار غار 3 هفته ای من) :به نظرم با توجه به نزدیک شدن به اردیبهشت و جو مثب بازار از گروه بانکی ها و با توجه به سیگنال خرید در مکدی و واگرایی مثبت در rsi من پست بانک رو انتخاب می کنم برای این هفته! دپارس:با توجه به اینکه در هفته پیش رشدی ازش ندیدم و تشکیل الگوی کاپ این هفته باید منتظر رشد این سهم باشیم. کهمدا:تشکیل الگوی پرچم و p/e پایین در سهم
البته این تفکرات یک ذهن بیمار و ضعیف در علم تکنیکال هست و دوستان غلط های من رو اعلام کنن تا درس بگیریم.
مرسی
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
سبدپیشنهادی من:1پارسیان2-دجابر3-فولاد4-قزوین..................مخصوصاآخری که بااعلام افزایش سود8درصدی از20ریال به 103ریال میترکونه
سلام دوست گرامی،
من تا کنون در مسابقه شرکت نکرده ام که با کسب اجازه از اساتید و مدیریت محترم از این هفته حضور خواهم داشت.
ودی به دلیل عدم رشد گروه بیمه علارغم رشد سایر گروهها و شروع رشد گروه بانکی که معمولا بعد از رشد انها بیمه ها هم رشد میکنند.
خساپا به دلیل اصلاح قیمت مناسب در هفته گذشته و همچنین خبرهای خوبی که از مجمع وساپا امده که جو سایپا را هم مثبت میکند.
فاراک به دلیل اصلاح قیمت مناسب و احتمال امدن گزارش صدرا در هفته پیش رو که در این سهم نیز تاثیر گذار است و همچنین احتمال تعدیل مثبت فاراک در 12 ماهه که نزدیک است.
وبوعلی به دلیل پوشش 194 درصدی در گزارش شش ماهه که میتواند باعث رشد سهم شود.
کمرجان به دلیل بنیادی بسیار خوب و طرح های در دست اجرا و برنامه افزایش سرمایه 300 درصدی و افتی که در هفته پیش داشت برای خرید جذابتر از قبل شده و الان پی بر ای 4.8 دارد .
سلام جناب امپراتور7؛ شما درست فرمودید، دیدم توی سهمهای معامله شده در روز چهار شنبه نیست. گفتم شاید بسته هست. اگر دوستمون جناب وحید خان بخوان میتونم نماد رو به سبدشون اضافه کنم.
نظر