نتایج در پایان دوشنبه /:.rolleyessmileyani
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
پاسخ : مسابقه هفتگی سایت بورسی
1_ کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد. همچنین سبدهای ارائه شده در مسابقه هفتگی و ستاره داران نباید یکی باشند (اولویت با زمان اعلام است)
2_سبدها از ساعت 12:30 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد. (هیچ سبد اصلاحی نیز بعد از ساعت 23 تائید نمیشوند)
3_درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه این هفته و قیمت پایانی چهارشنبه هفته بعد ملاک است.
4_ انتخاب نمادهای دارای صف خرید با داشتن شرایط ذیل قابل انتخاب خواهد بود:
الف: چهارشنبه حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از حجم مبنا بیشتر نباشد
ب:در مورد نمادهای فرابورس و حق تقدم ها (بورس و فرابورس) صف خرید از حجم معاملات چهارشنبه بیشتر نباشد.
5_ درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6_ نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست ( فقط میتوان یک سهم را از سبد حذف یا جایگزین نمود)
8_در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
9_حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- هرهفته به ازای هر50 سبد تائید شده به نفرات اول یک ستاره تقدیم خواهد شد. (زیر 50 سبد فقط نفراول، 50 و بالای 50 تا زیر100 سبد، دونفراول وبه همین ترتیب الی آخر..)
11_انتخاب نمادهای بازار پایه فرابورس مجاز نمیباشد.
12_انتخاب نمادهایی که در اخرین روز معاملاتی هفته به صورت عرضه اولیه میباشند مجاز نمیباشد.
13_انتخاب حق تقدم های استفاده نشده مجاز نمیباشد.
14_چنانکه در هر مرحله از مراحل مسابقه مشخص شود سبدی که به تائید رسیده فاقد شرایط شرکت در مسابقه بوده است، حذف خواهد شد.
15_در سایر موارد که در قوانین پیش بینی نشده و در عمل با آن مواجه شویم نظر ناظران مسابقه ملاک خواهد بود.
اهداف مسابقه:
1-شناسایی سهام برتر
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتالوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
با تبریـــــــــــــک به arman36 عزیز که اول شد و einstein و هوای آفتابی عزیز هم دوم و سوم شدند :x
نتایج پایانی این هفته /:.rolleyessmileyaniفایل های ضمیمه شدهاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
درود بر دوستان عزیز و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان گلم که در این حوزه زحمت می کشند؛
گفتیم یک سری بعد مدت ها بزنیم به فضای مسایقه :) ما که اساسا تو کوتاه مدت تعطیلیم اما برای خالی نبودن عریضه:
والبرح: اختلاف فاحش با قیمت خود سهم؛ گزارش های زیرمجموعه مناسب زیر مجموعه های دارویی والبر
ثغرب: افت بسیار دردناک طی یک ماه اخیر+ پی بر ای اسمی پایین که می تونه برای برگشت روند تحریک کننده باشه+ فرابورسی بودن
پ.ن: ان شالله به پایان اصلاح نزدیک شده ایم و به زودی شاهد روییدن مجدد خنده بر لبان دوستان خواهیم بود.
1- تائید شد.آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/02/15, 02:09.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام
1. کساپا : رسیدن و واکنش به کف قبلی
2. وبشهر : RD+ روی سطوح مهم حمایتی
شاد باشید
3- تائید شد.آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/02/15, 02:11.[CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
[/COLOR][/B][/CENTER]
نظر
-
سهم های معرفی این هفته همچون هفته ی گذشته است
وبصادر: کف100 تومانی -تعدیل پیش رو - کاهش شناوری سهم و...
شبندر:برخورد به سطح حمایتی- حمایت شدید حقوقی- شناوری بسیار پایین !
اگر قرار بر برگشت بازار باشد این اتفاق با یکی از این2سهم خواهد افتاد
موفق باشید
4- تائید شد.آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/02/15, 02:12.
نظر
-
1- غشاذر: رسیدن به هدف دوقلو و قرار گرفتن روی نقطه حمایتی(در صورت عدم برگشت بازار نزول سهم زیاد نخواهد بود)
2- بساما: قرار گرفتن بر روی نقطه حمایتی نسبتا محکم
3- تیپیکو : نقطه مناسب تکنیکالی و کندل برگشتی
5- تائید شد.آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/02/15, 02:14.[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نظر
-
سلام به همگی و خسته نباشید وخدا قوت به بر گزارکنندگان ومدیریت
آقا شما هم خوب حوصله ای دارید تو این شرایط هم پرچم مسابقه را بالا نگه داشتید و اجراش میکنید. بهرحال این روزهای سرد نیز بگذرد و رو سیاههیش ...
همت و پشتکار و شما را که دیدم دلم نیومد تو مسابقه شرکت نکنم برای همین گفتم یه سبد درست کنم و...
1-ثباغ
2-ثشرق
3-وبصادر
در مورد دلایل هم باید بگم که بنیادی هرسه سهم خوبه و اصلاح زیادی هم انجام دادند.میخواستم کف قیمتی بودن هر سه سهم هم به دلایل اضافه کنم که دیدم بازار فعلی کف مف و این حرفها سرش نمیشه!
8- تائید شد.آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/02/15, 02:19.قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
نظر
-
با سلام خدمت استادان بزرگوار
سبد من همون سبد هفته پیشه(نفر اخر شدم)
1-ثشرق(افت شدید قیمت وجذاب شدن برای خریدارن)
2-مداران(رشد مناسب گروه وحمایت حقوقی)
3-خبهمن(کف قیمتی سهم واحتمال صعود)
4-والغدر(اصلاح مناسب وانتظار صعود)
5-فاذر(اصلاح مناسب وانتظار صعود)
موفق باشید
9- تائید شد.آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/02/15, 02:21.در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
نظر
نظر