نتایج در پایان یکشنبه /:.rolleyessmileyani
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
نتایج در پایان دوشنبه /:.rolleyessmileyaniفایل های ضمیمه شدهاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
ششمین دوره مسابقات هفتگی سایت بورسی (هفته آخر اردیبهشت/سال 1393)
1_ کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد. همچنین سبدهای ارائه شده در مسابقه هفتگی و ستاره داران نباید یکی باشند (اولویت با زمان اعلام است)
2_سبدها از ساعت 12:30 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد. (هیچ سبد اصلاحی نیز بعد از ساعت 23 تائید نمیشوند)
3_درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه این هفته و قیمت پایانی چهارشنبه هفته بعد ملاک است.
4_ انتخاب نمادهای دارای صف خرید با داشتن شرایط ذیل قابل انتخاب خواهد بود:
الف: چهارشنبه حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از حجم مبنا بیشتر نباشد
ب:در مورد نمادهای فرابورس و حق تقدم ها (بورس و فرابورس) صف خرید از حجم معاملات چهارشنبه بیشتر نباشد.
5_ درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6_ نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست ( فقط میتوان یک سهم را از سبد حذف یا جایگزین نمود)
8_در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
9_حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- هرهفته به ازای هر50 سبد تائید شده به نفرات اول یک ستاره تقدیم خواهد شد. (زیر 50 سبد فقط نفراول، 50 و بالای 50 تا زیر100 سبد، دونفراول وبه همین ترتیب الی آخر..)
11_انتخاب نمادهای بازار پایه فرابورس مجاز نمیباشد.
12_انتخاب نمادهایی که در اخرین روز معاملاتی هفته به صورت عرضه اولیه میباشند مجاز نمیباشد.
13_انتخاب حق تقدم های استفاده نشده مجاز نمیباشد.
14_چنانکه در هر مرحله از مراحل مسابقه مشخص شود سبدی که به تائید رسیده فاقد شرایط شرکت در مسابقه بوده است، حذف خواهد شد.
15_در سایر موارد که در قوانین پیش بینی نشده و در عمل با آن مواجه شویم نظر ناظران مسابقه ملاک خواهد بود.
اهداف مسابقه:
1-شناسایی سهام برتر
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
نظر
-
پاسخ : مسابقه هفتگی سایت بورسی
1.حسینا حجم معاملات بازیگردانی سهم توسط حقوقی افزایش سرمایه
2.فاذر شروع روند صعودی
3.وساخت کف سهم نزولشو کرده اماده صعود
باتشکر از ناضر مسابقات
تبریک ب برندگان دور قبل
فاذر مغایر قوانین مسابقات می باشد.آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/05/15, 13:19.بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
با تبریــــــــک به خوشبخت عزیز که اول شد، نیکا و ali141 عزیز هم به ترتیب دوم و سوم شدند :x
نتایج پایانی این هفته /:.rolleyessmileyaniفایل های ضمیمه شدهاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
پاسخ : مسابقه ستاره دارن سایت بورسی
سلام به دوستان،
بنده زیاد با دید کوتاه مدت ترید نمی کنم... با این حال در هفته آینده دو سهم زیر رو مهیای صعود می دونم:
1- وبصادر
2- وتجارت
دلیل صعود هر دو رو در اثر بهبود نسبی در فضای مذاکرات هسته ای می دونم با علم به این موضوع که این دو بانک در اثر رفع تحریم سوییفت به همراه بانک ملت احتمال صعود بالاتری رو پیش رو دارند...
انتخاب دو سهم مشابه و از یک گروه ریسک بالایی داره اما در مسابقه باید ریسک بالا کرد... در سبد اصلی به هیچ عنوان ریسک تک سهمی و تک گروهی رو نمی پذیرم...
ضمنا بنده مطمئن نبودم در این مسابقه می تونم شرکت کنم یا خیر... اگر نمیشه لطفا این پست من به مسابقه مشابه بخش عادی منتقل بشه...
ارادتمند- بهزاد
2- سبد تأیید شد.آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/05/15, 13:21.
نظر
-
با سلام
1- شاوان : پایان اصلاح این گروه از شنبه - صعود شارپی سهم - کف قیمت - حجم معاملات خوب
2- کچینی:اصلاح زیاد- حجم زیاد معاملات در چهارشنبه
3-ثتران:اصلاح مناسب - توجه به سهم - پایان اصلاح این گروه
با تشکر
4- سبد تأیید شد.آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/05/15, 13:24.تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
سلام بر همگی:
1)خودروح : جو خوب گروه و اخبار مثبت از مذاکرات
2)وخارزمح: از قیمت سهم جا مونده
6- سبد تأیید شد.آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/05/15, 13:25.فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
-
با سلام
1-غالبر : نزدیک بودن به خط حمایت معتبر در 285 تومان
2-بانک تجارت : احتمال اخبار خوب از مذاکرات
یا علی
8- سبد تأیید شد.آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/05/15, 13:26.دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
درود
1-بالاس : برنده شدن در مناقصه بهسازی خطوط بندر امام و قزار گرفتن سهم در روند صعودی
2- ثتران : پایان اصلاح گروه ساختمانی و استارت سهم با توجه به خیرهای مثبت مربوط به پروژه های خدامی و حقانی
3-حسینا : بنیادی مناسب ، روند صعودی و افزایش سرمایه 200 درصدی پیش رو
4-دی : برگشت گروه بانکی با توجه به معاملات چهارشنبه و افزایش سرمایه پیش رو
5-خودروح : تخصیص ارز مبادله ای به صنعت خودرو و جو مثبت گروه خودرویی
باتشکر
9- سبد تأیید شد. سبد اصلاح گردید(بالاس ، ثتران ، حسینا ، دی )آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/05/16, 22:18.شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
نظر
نظر