مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

سلام خدمت دوستان تالار
    اينم از سبد اين هفته پر استرس
    1خصدرا:پايان اصلاح و رسيدن به حمايت237
    2-فاذر : تعديل عالي و حمايت قوي روي باند 350-360

21-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 22:41.
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• Comprehension of Markets
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 166

با سلام
      سهم های انتخابی در این آشفته بازار!
      1-ثشاهد: گزارش 9 ماهه بسیار مناسب، p/e پایین و تقسیم سود بالا که سهم را حتی در بدترین شرایط بازار بیمه میکنه و افت زیادی نمیشه براش در شرایط نا مناسب هم متصور بود، افزایش سرمایه جذابی که پیش رو داره که در حال حاضر تحت بررسی سازمان بورس قرار داره و بزودی اعلام میشه، قرارداد EPC جهت اجراي پروژه بزرگ نيروگاه تهران و خمين با شركت مپنا

2- وامید: 4 شنبه از منفی 4 ساعات ابتدایی و صف فروش نسبتا سنگین، در دقایق آخر به قیمت مثبت هم رسید، نزدیکی مجمع و افزایش سرمایه و وضعیت بنیادی مناسب و حمایت حقوقی از دلایل معرفی این سهم هست.
      3- بکام: آینده مناسب شرکت و قرارداد های بسیار مناسب که قیمت های بالایی را میشه براش در آینده متصور بود. با اصلاح زیادی که قیمت سهم داشته انتخاب خوبی برای خرید میتونه باشه.

22-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 22:51.

نظر

• امیر
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 144

با سلام اين هم سبد من در این هفته
        1- وایران (تشکیل الگوی پرچم)
        2- وساپا(حمایت سهامدار عمده و مقاومت بسیار ارزنده در بازار منفی که از نکات مثبت سهم است)
        3- خصدرا(پایان اصلاح و رسیدن به حمایت 237 تومان)
        4- فاذر (حمایت بسیار قوی در 350 تومان و تعدیل مثبتی که در بازار منفی سوخت شد)

23-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 23:02.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

سبد سهم من برای این هفته
          فولای= به دلیل اصلاح قیمتی زیاد و معاملات پرحجم در اواخر هفته و خرید های خوب بانک رفاه و برخی حقیقی ها و حقوقیهای دیگر.
          حق تقدم وساپا= به دلیل حمایت های خوب دانایان پارس در خود وساپا و نیز در پیش بودن توقف وپارس برای مجمع سالانه و افزایش سرمایه که میتواند باعث صعود مجدد ان شود و داشتن تعداد قابل توجهی وپارس از سوی وساپا و نیز برخی دلایل دیگر از جمله در پیش بودن ارائه گزارش 12 ماهه فملی که انتظار میرود پوشش مناسبی داشته باشد.
          کمرجان=به دلیل بنیادی بسیار خوب و پی بر ای پایین و افت خوبی که در هفته پیش داشت

24-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 23:02.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

با سلام به دوستان عزیز
            من چند روزه از سفر برگشتم و تا امروز از بازار کاملا دور بودم و تازه امروز به سایت بورس سر زدم . تو فروردین که از مسافرت برگشته بودم بازار سراسر مثبت بود ولی حالا کاملا برعکس و این نشون میده با چه بازار احساسی و شکننده ای روبرو هستیم .
            به دوستانی که تو این مدت اول شدن تبریک میگم و با توجه به اینکه در جریان جو بازار و اخبار نیستم با نگاه اجمالی به قیمتها در مسابقه شرکت میکنم .

1_ خصدرا : نزدیک شدن به حمایت ma 20 روزه و بر خورد با حمایت خط روند در RSI و حمایت در محدوده 240
            2_ فولاژ : حمایت مناسب در محدوده 400 تومان و حمایت RSI 50 و افزایش حجم معاملات و آخرین کندل ایجاد شده .

25-سبد شما مورد تایید است.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 23:17.
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• سعید امینی
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 92

با سلام و درود به تمامی دوستان و استادان گرامی این هفته هر سهم رو می دیدم یه رالی مثبت بدهکارن که این دو سهم رو انتخاب کردم

سرمایه گذاری سایپا ( وساپا) : تلاش برای بستن گپ و یا پنجره بوجود امده و عبور از تصحیح 23.6 فیبوناچی
              كابلهاي مخابراتي شهيد قندي ( بكام ) : واگرایی مخفی در اسیلاتور Rsi

ببخشید که خیلی خلاصه فرستادم امیدوارم مبصر ناراحت نشه

26-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 23:12.
              [LEFT][B]website :
              [URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]

نظر

• zagros
                ستاره دار*
                • Jan 2011
                • 41

سلام

سبد بنده

وصنعت : قرار داشتن در کف کانال صعودی و حمایت خوب در این محدوده
                فولای : اصلاح زیاد سهم و بالارفتن حجم معاملات که نشانه ای مبنی در کف بودن سهم می باشد
                وایران : بهترین تحلیل از وایران را جناب هلالات زده اند که همانا تشکیل پرچم صعودی با هدف 400 می باشد
                خفناور : این سهم هم افت وحشتناکی داشته است . نزدیک شدن به قیمت عرضه اولیه حمایت خوبی است که احتمال برگشت می باشد

با تشکر

27-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 23:39.

نظر

• matrix2010
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 25

سلام
                  سبد اين هفته
                  1 - تايرا : واگرايي مثبت هفتگي و روزانه rsi و macd، آماده بودن شاخص ماشين آلات براي رشد
                  2- فولاي: اصلاح تا 61.8% فيبوناچي. شروع اصلاح قبل از شروع اصلاح بازار. حداقل بعيده ديگه منفي بخوره

28-سبد شما مورد تایید است.
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 23:22.

نظر

• عبدالله محمدی
                    ستاره‌دار(26)
                    • Mar 2011
                    • 1166

سلام
                    سبد این هفته
                    1-بوعلی
                    2-بکام
                    البته سهمهای زیادی میشد انتخاب کرد بازار اصلاح خوبی کرده این دو رو به خاطر اصلاح 50% فیبو انتخاب کردم بکام دامنه نوسانش 8% که سبد رو میتونه خوب تکون بده چه بالا چه پایین
                    موفق باشید

29-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/29, 23:25.

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام به همه
                      از همه عذر خواهی میکنم، مشکلی برام پیش آمد، از ساعت 20.45 آنلاین نبودم و شرمنده همه عزیزان شدم.
                      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                        جناب امپراتور7 صحبت کردن موافق یا مخالف در مورد سبد دیگران خلاف قوانین مسابقه هست. پست شما حذف گردید.
                        حجت جان بنده موافق یا مخالف صحبت نکردم ایشون فرموده بودن به حق تقدم ها سود تعلق شاید بگیره بنده برای رفع ابهام عرض کردم قطعا تعبق میگیره و صحبت بنده ربطی به سبد پیشنهادی ایشون نداشت فقط شبهه ای که ایجاد میشد رو خواستم از بین ببرم اگر خلاف قوانین بوده پوزش هم از شما هم از دوست عزیزمون :)
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                          حجت جان بنده موافق یا مخالف صحبت نکردم ایشون فرموده بودن به حق تقدم ها سود تعلق شاید بگیره بنده برای رفع ابهام عرض کردم قطعا تعبق میگیره و صحبت بنده ربطی به سبد پیشنهادی ایشون نداشت فقط شبهه ای که ایجاد میشد رو خواستم از بین ببرم اگر خلاف قوانین بوده پوزش هم از شما هم از دوست عزیزمون :)
                          سلام امپراتور جان، میدونی برداشت من تبلیغ برای نماد بود. از نوشته اینطور برداشت میشد. این مطلب شما در این تاپیک فقط با توجه به حساس بودن شرکت کنندگان کمی ابهام داشت. میشه اینطور موارد رو در تاپیکهای دیگه یا پیام خصوصی عنوان کرد. برات آرزوی سلامتی و سود دارم. موفق باشی. راستی این هفت جلوی اسم شما دلیل خاصی داره؟

نظر

• امپراتور7
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                            سلام امپراتور جان، میدونی برداشت من تبلیغ برای نماد بود. از نوشته اینطور برداشت میشد. این مطلب شما در این تاپیک فقط با توجه به حساس بودن شرکت کنندگان کمی ابهام داشت. میشه اینطور موارد رو در تاپیکهای دیگه یا پیام خصوصی عنوان کرد. برات آرزوی سلامتی و سود دارم. موفق باشی. راستی این هفت جلوی اسم شما دلیل خاصی داره؟
                            حق با شماست ولی چون اینجا ابهام ایجاد شده بود من اینجا عنوان کرده بودم
                            حجت جان هرجایی که مینویسم اسم بنده همینه این عدد seven هم خاطره های زیادی ازش دارم و به نوعی برام عدد شانس بوده در طول زندگی . علاقه خاصی به این عدد دارم به خاطر همین در نام کاربری خودم استفاده میکنم. موفق باشید
                            به جان خودت بیفت!
                            خودت خودت را بساز!
                            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

فکر کردم، امپراتور هفتم شخص خاصی هست.
                              ببین برای اینجور مسائل یا به طرف پیام خصوصی بده، یا جای دیگه پست بزن ولینکش رو بزار. وقتی یک بخش از نوشته بزرگ میشه، برداشت های دیگه میشه مخصوصا اگر به یک نماد خاص هم اشاره بشه، اینطوری خوانندگان فکر میکنن. نمادی که بهش اشاره شده از فردا روزی ده درصد سود میده. ممنون. موفق باشی.

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

امروز فكر كنم اكثرا در ميانگين -4 با هم مساوي هستند و فكر كنم نفر اول زياد داشته باشيم
                                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X