درود بر fm2006 و تبريك بهشون عرض خدا قوت و تشكر از جناب حجت و آناليست
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
تبریک به fm2006 ما که هر دفعه یا 3 میشیم یا 4 ماشالا رقابت سنگینه و نفس گیر . البته این هفته جالب بود ته جدولی های ابتدای هفته صدر جدولی های اخر هفته شدند ما هم اول هفته اون ته بودیم نمیاومدیم بالا صداشم در نمیاوردیم . :Dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
-
سبد این هفته بنده:
1- خصدرا:
روند صعودی آر اس آی؛ حمایت در خط پایین چنگال اندروز؛ حمایت حجم در 2275 ؛ معامله در زیر میانگین 200 و 55 و 20 روزه.
2-وپترو:
تشکیل الگوی دوقلو کف؛ واگرایی در کف بین قیمت و آر اس آی و مکدی؛ روند صعودی در آر اس آی؛
2-سبد دومآخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/05, 11:31.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
حق تقدم وساپا
با توجه به تعدیل پیش روی این سهم و اثبال بازار برای جمع اوری ان و با توجه به ورود دانایان و مهر به این سهم انتظار رشد حق تقدم را همپای خوذ سهم پیش بینی میکنم
وبوعلی
اصلاح شدید این سهم از 110 تومان تا 90 تومن در بازار اصلاحی باعث جذابیت خرید این سهم در این محدوده قیمتی گردیده
خاور
با توجه به محدوده حمایتی 100 تومان برای این سهم و اقبال بازار به همگرویی ها و انتظار رشد برای این سهم را بطور کوتاه مدت در این هفته متصوریم
4-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/06, 14:58.
نظر
-
با سلام
1. کچاد اصلاح مناسب در طی هفته گذشته حذف تعرفه صادرات
2. کگل حمایت حقوقی فاند قوی و احتمال تعدیل سود حذف تعرفه صادرات و تاثیر ان بر روی این گروه
حیف که رانفور صفه وگرنه میگفتم رانفور ولی با توجه به قوانین مسابقه به همین دو سهم بسنده میکنم
5- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/06, 15:01.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
با سلام این هفته انتخاب سهم برا مسابقه واقعا سخته! اخه هر سهم رو نگا میکنی صفه :D
سهام های انتخابی من:
1-آذراب:به دلیل امضای قرارداد در فاز 19 پارس جنوبی و امکان تعدیل دادن عایدی تا 15 تومان!
2-بکام:به علت تکنیکالی پایان موج 4 الیوت و وارد شدن به موج 5
6-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/06, 15:04.سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
با سلام
اینم زنبیل ما:
1. سدور
حمایت تاریخی سهم . p/e=3 و استوکاستیک 20 را به بالا شکسته و cci با قیمت واگرایی مثبت دارد.
2. کهرام
اصلاح 127.2% موج صعودی قبلی و cross مقدار 30 به بالا توسط rsi
7-سبد هفتمآخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/06, 15:04.
نظر
-
با سلام خدمت دوستان
1. فاراک(بدلیل اصلاح مناسب و رسیدن به خط صعودی سهم
2. وامید (باز هم اصلاح مناسب و نیز حمایت خوب سهم در این قیمت)
3. لپارس(بدلیل حمایت در کف قیمتی و برگشت دوباره سیکل حرکتی سهم)
4. وتوشه(بدلیل حمایت خوب حقوقی و اصلاح خوب سهم)
8-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/06, 15:07.
نظر
-
-
در اصل توسط shade پست شده است View Post1-کگل . فاند قوی . حذف تعرفه صادرات . و ورود سنگ اهن به بورس کالا .
2-وصنعت . ارزش بازار زیر ناو . پرتفوی خوب و مورد توجه بازار
اگر تکراری نبود می گفتم فاراک
با تشکر از حجت عزیز
وصنعت صف خرید داره، مطابق قانون مسابقه امکان انتخابش نیست. سبدتون رو اصلاح بفرمایید در خدمتتون هستیم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
نظر