مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Pooya
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 26

با درود به همه شما سبد این هفته من 1-ثنوسا به خاطر اصلاح مناسب و احتمال صف بانکی ها 2-خساپا اصلاح مناسب و بازگشت خودروییها با برگشت دلار 3-وساپا این یکی از پر پتانسیل ترین و مظلوم ترین هاست با پوشش سود مناسب

43_ سبد تائید شد .
    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/27, 21:38.
    if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves

نظر

• baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

با تشکر از دوستانی که در مسابقه این هفته شرکت داشتند فقط سبدهایی که تائید نشدند تا ساعت 22.30 فرصت اصلاح سبد را خواهند داشت .
      این هفته هم تعداد سبدها خیلی خوب بود و با هماهنگی به عمل آمده طرح جدید از فردا اجرا خواهد شد و آن اعلام روزانه نتایج توسط جناب سید یاسر شریعت خواهد بود که بر جذابیت مسابقه افزوده خواهد شد با تشکر از ایشان برای تمام عزیزان هفته ای همراه با سلامت و موفقیت آرزو میکنم و با مطلب آزاد هفته مسابقه را به پایان میبریم .

یك دانشجو برای ادامه تحصیل و گرفتن دکترا همراه با خانواده اش عازم استرالیا شد. در آنجا پسر كوچکشان را در یک مدرسه استرالیایی ثبت نام کردند تا او هم ادامه تحصیلش را در سیستم آموزش این کشور تجربه کند.
      روز اوّل كه پسر از مدرسه برگشت، پدر از او پرسيد: پسرم تعريف كن ببينم امروز در مدرسه چي ياد گرفتي؟
      پسر جواب داد: امروز درباره خطرات سيگار كشيدن به ما گفتند، خانم معلّم برايمان يك كتاب قصّه خواند و يك كاردستي هم درست كرديم.
      پدر پرسيد: رياضي و علوم نخوانديد؟ پسر گفت: نه
      روز دوّم دوباره وقتي پسر از مدرسه برگشت پدر سؤال خودش را تكرار كرد. پسر جواب داد: امروز نصف روز را ورزش كرديم، ياد گرفتيم كه چطور اعتماد به نفسمان را از دست ندهيم، و زنگ آخر هم به كتابخانه رفتيم و به ما ياد دادند كه از كتاب هاي آنجا چطور استفاده كنيم.
      بعد از چندين روز كه پسر مي رفت و مي آمد و تعريف مي كرد، پدر كم كم نگران شد چرا كه مي ديد در مدرسه پسرش وقت كمي در هفته صرف رياضي، فيزيك، علوم، و چيزهايي كه از نظر او درس درست و حسابي بودند مي شود. از آنجايي كه پدر نگران بود كه پسرش در اين دروس ضعيف رشد كند به پسرش گفت:
      پسرم از اين به بعد دوشنبه ها مدرسه نرو تا در خانه خودم با تو رياضي و فيزيك كار كنم.
      بنابراين پسر دوشنبه ها مدرسه نمي رفت. دوشنبه اوّل از مدرسه زنگ زدند كه چرا پسرتان نيامده. گفتند مريض است. دوشنبه دوّم هم زنگ زدند باز يك بهانه اي آوردند. بعد از مدّتي مدير مدرسه مشكوك شد و پدر را به مدرسه فراخواند تا با او صحبت كند.
      وقتي پدر به مدرسه رفت باز سعي كرد بهانه بياورد امّا مدير زير بار نمي رفت. بالاخره به ناچار حقيقت ماجرا را تعريف كرد. گفت كه نگران پيشرفت تحصيلي پسرش بوده و از اين تعجّب مي كند كه چرا در مدارس استراليا اينقدر كم درس درست و حسابي مي خوانند.

مدير پس از شنيدن حرف هاي پدر كمي سكوت كرد و سپس جواب داد:

ما هم ۵۰ سال پيش مثل شما فكر مي كرديم
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/27, 22:01.
      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
        ]باسلام 1- ثامان جو مثبت ساختماني ليدر گروه 2- پلوله كف بودن بالا رفتن حجم معاملات 3- سپاهاح كف بودن قيمت نداشتن حجم مبنا[/color]

ناظر مسابقه : ثامان به دلیل مغایرت با بند 12 قوانین قابل قبول نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
        به جاي ثامان وزمين را لحاظ كنيد به دو دليل جو مثبت بانكي و دير صف شدن و به خاطر همين امكان حذفش به حداقل ميرسه

44_ سبد تائید شد .
        سبد شما با سه سهم پلوله و سپاهاح و وزمین تائید شد.
        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/27, 22:00.
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

خوب دوستان با تمام شدن مهلت اعلام و اصلاح سبدها خدمتتون عرض کنم که ان شاالله بازدهی سبدها بصورت روزانه اعلام خواهد شد تا بر جذابیت مسابقه افزوده شود.
          برای شروع جدول فراوانی سهام های انتخابی سبدهای این هفته به شرح زیر است:
          (همان طور که مشخص است بیش از 70 درصد انتخاب ها مربوط به دوصنعت بانک داری و معدنی می باشد)

إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• آرش و نوید
            ستاره دار(16)
            • Oct 2011
            • 778

سید یاسر دمت گرم واقعا

مثل اینکه عزمتو جزم کردی که با این کارهای توپت تاپیکو هر روز بالا نگه داری

فکر کنم چند وقت دیگه صحبت این مسابقه نقل تمامی تالارها و سایتهای بورسی بشه

خیلی ایده خوبیه

ممنون
            دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

بنده به نوبه خودم از ياسر خان كمال تشكر را دارم بابت انرژي كه دارن و وقتي كه ميگذارند اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشيد دوست دار شما عليرضا
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• Yusef_sbm12
                كاربر فعال
                • Dec 2011
                • 311

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
                با عرض تبریک به جناب وحید 20 عزیز :

سبد این هفته بنده :

ثنوسا : ( اصلاح مناسب قیمت - جو مناسب گروه بانک و ساختمان - رسیدن قیمت به کف 184 و احتمال حمایت مجدد )

وساخت : ( نوسان در محدوده خاص قیمتی و قرارداشتن در کف این محدوده - جو مناسب گروه بانکی )

ناظر مسابقه : جناب یوسف وساخت به دلیل مغایرت با بند 12 غیر قابل پذیرش است ضمنا ثنوسا مجاز است ولی چنانچه فردا تمام وقت صف باشد از سبد حذف خواهد شد لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .

جناب برادران عزیز متاسفانه بنده دیر متوجه پیام ناظر مسابقه شدم و فهمیدم که سبدم مورد قبول نیست .
                مشکلی نیست و انشاا... هفته بعد ... امروز هم هر دو سهم صف خرید دارند .

فقط یک مورد رو لازم دونستم ذکر کنم ... به نظر بنده با توجه به اینکه مشخص بود امروز تمام سهم های بانکی صف خرید میلیونی
                خواهند داشت ... انتخاب سهم های بانکی به نظرم با قوانین مسابقه همخوانی ندارد .
                باز هم هر طور که جناب برادران و دوستان ناظر تشخیص دهند .
                زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                که با رنگهای بدیع ؛
                و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                خیال انگیز ؛
                و پر شور ساخته است .

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

ما که فک کنم حذف شدیم از گردونه رقابت ها نمیشه با همون فولای ادامه بدیم:))
                  ///

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    ما که فک کنم حذف شدیم از گردونه رقابت ها نمیشه با همون فولای ادامه بدیم:))
                    میثم جان شما تنها نیستی امروز حدود نیمی از سبدها حذف میشن :(
                    مگر اینکه تبصره ی چیزی باشه
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

ثنوسایی ها که حذفن بقیه رو نمیدونم:d
                      ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

میبینم که باید همه سبدهارو از اول بررسی کنم!!! :d

نظر

• Ali
                          ستاره‌دار(64)
                          • Mar 2011
                          • 2536

بنا به پیشنهاد جناب برادران سبدم را سه سهمی کردم ولی باز هم حذف میشم.

نظر

• آرش و نوید
                            ستاره دار(16)
                            • Oct 2011
                            • 778

چه عجب

من حذف نشدم:d
                            دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

با عرض سلام و تبریک به خاطر بازار مثبت! >:D<و تسلیت به: fiona, parham 82, meysam_sh_2020, yousef, fallah, naruto, مجید 20, Fmoradi, حامد24, pooya و محاد :( بابت حذف شدن سبدهای خوبشان!
                              نتایج روز اول به شرح زیر می باشد:

آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/01/28, 14:25.

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 1879

خب چرا سبدارو حذف میکنین؟!
                                بازدهی سهام ممنوعه رو تو سبدا واسه کل هفته صفر حساب کنین! :d

نظر

در حال کار...
                                X