مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط ماهور پست شده است View Postبا سلام
و تبریک ویژه خدمت آقا بهنام برای ستاره دار شدن ایشان
سبد این هفته
1- پکرمان: حمایت ارزی از تولیدات و پوشش خوب
2- خکاوه : گروه در وضعیت مناسبی قرار داره
9-سبد تایید شد
از لطف شما سپاسگزارم
شاد و سلامت باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Postمنم هم به نوبه خودم ستاره دار شدن جناب بهنام گرامی را
بهشون تبریک می گم و امیدوارم همه لحظات زندگیشون
شاد و ستاره بارون باشه (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
از شما سپاسگزارم
شاد و سلامت باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
تبریک به نفرات برتر
1- فاراک : حمایت حقوقی - احتمال شکست مقاومت 128 و صعود به طرف 160
2-ونوین: حمایت 270 در صورت شکست 290 میتواند تا 350 صعود داشته باشد.
با تشکر
14_سبد تائید شد.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
با سلام وعرض تبریک به نفرات برتر
فسرب و فاسمین بدلیل قیمتهای جهانی و بالا رفتن قیمت دلار
ناظر مسابقه: انتخاب فسرب مغایر بند 4 قوانین مسابقه هستآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/07, 12:31.
نظر
-
باسلام وعرض تبریک به بهنام عزیز،بنده اولین باره که تو این مسابقه شرکت میکنم امیدوارم منو درجمع خودتون بپذیرید
سبد من:
شراز:جو خوب گروه
فولاد:بالارفتن قیمت جهانی
غمارگ:تعدیل بسیارخوب
15-سبد تایید شد (به مسابقه خوش اومدید)آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/07, 12:48.[B][SIZE=4]رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .[/SIZE][/B]
نظر
-
با سلام
1-فاسمین
2-کاما
هر دو به دلیل تصوری که از صعود سهمای گروه روی داشتم و اینکه فاسمین هنوز یه 5 موجی صعودی رو کامل نکرده و کاما هم تازه صعود رو شروع کرده
16-سبد تایید شدآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/07, 12:56.
نظر
-
در اصل توسط padra57 پست شده است View Postباسلام وعرض تبریک به بهنام عزیز،بنده اولین باره که تو این مسابقه شرکت میکنم امیدوارم منو درجمع خودتون بپذیرید
سبد من:
شراز:جو خوب گروه
فولاد:بالارفتن قیمت جهانی
غمارگ:تعدیل بسیارخوب
به مسابقه خوش آمدینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
فراور کاما هر دو به دلیله رشد قیمت فلز روی بالای 1900 دلار و رشد قیمت دلار تو بازار ازاد
17-سبد تایید شدآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/07, 13:34.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
با عرض سلام به تمامی دوستان
بنده هم اولین بار است که در مسابقه شرکت می کنم و از اجرای این مسابقه جذاب کمال تشکر را دارم.
شراز
غبشهر
کاما
ناظر مسابقه: ضمن خوشامد گویی به شما ، جهت شرکت در مسابقه لازمه دلیل انتخاب هر سهم رو هم ذکر کنینآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/07, 13:36.
نظر
-
-
-
با سلام و احترام و تبریک مجدد به بهنام عزیز
سبد این هفته من:
1) فاسمین: جو مناسب گروه + حجم مناسب خریداری شده روز چهارشنبه
2)کاما:جو مناسب گروه + حجم مناسب خریداری شده روز چهارشنبه
3)غبهشهر: قیمت مناسب با توجه به گزارش اعلامی + جو مناسب گروه
21_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/09/07, 14:42.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر