کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سبد انتخابی من سرمايه گذاري آتيه دماوند به دلیل پوشش 351ریالی در 12ماهه 89 و نیز نزدیکی به مجمع و رشد برخی سهم های موجود در پرتفوی از جمله شیران پتروشیمی اصفهان به دلیل افزایش نرخ ارز و جو مثبت گروه که میتونه رشد کنه پتروشیمی اراک به همان دلابل انتخابی پتروشیمی اصفهان
باربد جان با تشکر از شما
برای قیمت مثبت کامل چهارشنبه صف خرید نیست و طبق قوانین مسابقه مشکلی نداره ولی با توجه به تفاوت قیمت پایانی و معاملات اخر روز چهارشنبه برای قیمت مثبت کامل روز شنبه صف خرید تشکیل شده که از این بابت صحبت شما صحیحه و اگر این سهم توسط حجت جان تایید نشه سهم دیگه ای معرفی میکنم.
این حرفها چیه جناب شریعت من کلا تا تیر ماه هستم مدتی کلا در فرومها نیستم البته به یاد همه دوستان هستم
ایده مسابقه برای من بسیار جالب بود بنظر من همه کاربران با هر سطح دانشی باید شرکت کنند در بورس استادی از دید من بی معناست و رفتارهای متفاوت است که جلوه خاصی به قیمتها میدهد سبد من در راند قبلی 11 ام شد البته من ریسک گریز هستم طبیعیه بازدهی معقول بده سبدم :d
اینم سبد من
1-شاراک به دلیل سود بردن از بالا رفتن نرخ ارز وسیگنال خرید استو کاستیک واحتمال تشکیل کف دقلو وتشکیل یه کندل خوب صعودی
2-بموتو به دلیل برخورد سهم به حمایت 255 تومنی وارس ای درکف واستو کاستیک به همین صورن وتشکیل یک کندل همر یا چکش در روند نزولی
3-شنفت به دلیل ارایش صعودی شکل گرفته در ارس ای واصلاح سهم تا سطح حمایتی 400 وحمایت ونیکی از سهم وسیگنال خرید در مک دی واستو کاستیک
برا این هفته همین ها
[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
سلام
سبد بنده :
وپارس:افت قیمتی مناسب
رسیدن به کف قیمتی در محدود 330 و هدف قیمتی در محدوده 400
وصندوق:
باتوجه به افزایش نرخ ارز گروههای فولاد ،سنگ آهن و پتروشیمی رشد زیادی خواهند داشت که وصندوق سبدی مملو از این دو گروه داره(کگل،شفن،کچاد،شخارک،شپترو و......)
همچنین در سبد غیر بورسی خودش هم شرکتی مثل پتروشیمی جم رو داره....
سلام خدمت همه ی بزرگواران
سبد این هفته بنده :
1- شاراک : واگرایی مثبت در macd عکس العمل به خط روند جو مثبت گروه برگشت از 61.8% فیبو در تایم هفتگی
2- وصندوق : شکست خط روند نزولی واگرایی در macd ,rsi بالا رفتن ارزش پرتفو
سلام
با اجازه دوستان منم با نام بردن دو تا سهم توی این مسابقه شرکت کنم :
اولی شپنا به علت واگرایی مثبت در مکدی اگه شنبه بالای مثبت ( بالای 1.5 درصد ) معامله بشه شاید یه استارت 7 تا 10 درصدی بزنه .
دومی هم غبشهر هستش که هم از نظر فاندامنتالی سهم مساعدیه هم از نظر تکنیکی مستعد صعود ( روی مقاومت خودش قرار داره ) .
با سلام
من ابتدا ازلطف تمام دوستان نسبت به این حقیر تشکر میکنم.
سبد این هفته
1-ح تقدم فسرب به علت اختلاف بالا با سهم وصف خرید شدن خودسهم همچنین رشد بازارهای جهانی (در ضمن علت این اختلاف فروش تمام حقهای صنعت ومعدن بود که در لحظات آخر نیز دوبار رنج کشید.)
2-آتیه دماوند بعلت سیگنال خرید در استوکاستیک کندل صعودی برگشتی در ضمن حسابرسی شده 351سود در سال 89 درآورده است.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و تشکر از جناب analyst و جناب حجت دوستان سهامهای خوبی معرفی کردن من هم دو سهم که البته سعی کردم تکراری نباشه ذکر میکنم .
1_ دکوثر : این سهم هم در MACD , هم RSI وگرائی مثبت داره و در محدوده قیمت 220 حمایت تاریخی بسیار قوی و حمایت 100 فیبوناچی رو داره بنابراین فکر میکنم خرید این سهم با دید میان مدت خالی از لطف نیست البته فعلا نکته منفی حجم معاملات نسبتا کم که ممکنه در کوتاه مدت سهم استراحت کنه و شاید واسه یه هفته بازده خوبی نداشته باشه ولی من با دید میان مدت توصیه میکنم .
2_ کمرجان: این سهم در محدوده قیمت 400 حمایتهای بسیار قوی داره و همچنین در RSI ضمن اینکه واگرائی مثبت داره به حمایت خط 30 هم رسیده و در MACD هم واگرائی مثبت کاملا دیده میشه .
خب دوستان با عرض ادب و احترام این هفته به دلیله اینکه خیلی تنبلی کردم و ضمنا خوشگذرونی و مهمونی رو به انتخاب سبد ترجیح دادم<یا ابولفضل الآنه که حجت خان بکشتم:D>خودم را به این صورت تنبیه کردم...1-حق انتخاب سهم های انتخاب شده توسط دوستان رو ندارم<چون اگه به صورت منطقی هم نگاه کنیم اگه بازاره واقعی بود الآن همش صف خرید بود دیگه و به من نمیرسید:(...2-حق استفاده از سهم هایی که جو براشون مناسبه رشد هست<به دلیل نرخ ارز رو ندارم> حتی به خودم اجازه انتخاب شصفها رو که خودم کلی تو روزهای آخر هفته ازش خریدمو ندادم چون دوستان انتخاب کرده بودند:((.....3-سبدم رو به قصد آخر شدن و رفتن به لیگ آزادگان و هم سنگر شدن با احسان انتخاب کردم:p=))....<حجت جان آخر شدم ستارمو پس نگیر=; -چقد حرف زدم....اینم سبدم.....
-1ایرانیت : حمایت بسیار مناسب در سطوح قیمتی فعلی...کف تاریخی سهم....گزارش 6 ماهه مناسب توام با سود عملیاتی...احتمال تعدیل مثبت مناسب<البته میدان اوضاع شرکت در حالت کلی افتضاحه>
2-قشکر : پوشش مناسب در گزارش 6 ماهه...تعدیلات مناسب گروه قند و شکر....اختلاف زیاد قیمت های فروش فعلی محصولات شرکت با پیش بینی...تعدیل مناسب در گزارش 9 ماهه..خالی شدن از فروشنده در قیمت های منفی فعلی...<راستی مارال خانم این سهمو یادته؟؟ اون زمانو میگم شاه عباس کبیر..اون زمانا قشکر بالای 300 بود>
3-وبانک:اصلاح مناسب سهم ..حمایت در محدوده 262 تومان...پرتفوی مناسب و رو به رشد شرکت...
4-وتوشه:اصلاح بسیار مناسب..... حرکت سریع سهم...پرتفوی مناسب
5-تپمپی: این سهم تو این قیمتا یعنی زیر 250 نفس منه....گزارش بسیار مناسب شرکت های زیر مجموعه ...اصلاح مناسب از حوالی 300 تومان
خب دوستان با عرض ادب و احترام این هفته به دلیله اینکه خیلی تنبلی کردم و ضمنا خوشگذرونی و مهمونی رو به انتخاب سبد ترجیح دادم<یا ابولفضل الآنه که حجت خان بکشتم:d>خودم را به این صورت تنبیه کردم...1-حق انتخاب سهم های انتخاب شده توسط دوستان رو ندارم<چون اگه به صورت منطقی هم نگاه کنیم اگه بازاره واقعی بود الآن همش صف خرید بود دیگه و به من نمیرسید:(...2-حق استفاده از سهم هایی که جو براشون مناسبه رشد هست<به دلیل نرخ ارز رو ندارم> حتی به خودم اجازه انتخاب شصفها رو که خودم کلی تو روزهای آخر هفته ازش خریدمو ندادم چون دوستان انتخاب کرده بودند:((.....3-سبدم رو به قصد آخر شدن و رفتن به لیگ آزادگان و هم سنگر شدن با احسان انتخاب کردم:p=))....<حجت جان آخر شدم ستارمو پس نگیر=; -چقد حرف زدم....اینم سبدم.....
-1ایرانیت : حمایت بسیار مناسب در سطوح قیمتی علی...کف تاریخی سهم....گزارش 6 ماهه مناسب توام با سود عملیاتی...احتمال تعدیل مثبت مناسب<البته میدان اوضاع شرکت در حالت کلی افتضاحه>
2-قشکر : پوشش مناسب در گزارش 6 ماهه...تعدیلات مناسب گروه قند و شکر....اختلاف زیاد قیمت های فروش فعلی محصولات شرکت با پیش بینی...تعدیل مناسب در گزارش 9 ماهه..خالی شدن از فروشنده در قیمت های منفی فعلی...<راستی مارل خانم ای سهمو یادته؟؟ اون زمانو میگم شاه عباس کبیر..اون زمانا قشکر بالای 300 بود>
3-وبانک:اصلاح مناسب سهم ..حمایت در محدوده 262 تومان...پرتفوی مناسب و رو به رشد شرکت...
4-وتوشه:اصلاح بسیار مناسب..... حرکت سریع سهم...پرتفوی مناسب
5-تپمپی: این سهم تو این قیمتا یعنی زیر 250 نفس منه....گزارش بسیار مناسب شرکت های زیر مجموعه ...اصلاح مناسب از حوالی 300 تومان
مهران خودت نمیخوای انتخاب کنی چرا بهانه میاری بگو میخوام با احسان همدردی کنم . مهران این هفته کسی به ما گیر نداد با کی کل بندازیم؟؟
جناب برادران چطورن؟ یا وحید 20؟ اقا حجتم خوبه ها :d نظرت خیلی برام مهمه>:)
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر