مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

با سلام بر دوستان عزیز
    سبد این جانب:
    1-مپنا:به علت پایان موج 4 نزولی و شروع موج پنج بزرگ و تاثیر پذیری مثبت از افزایش نرخ ارز با توجه به قراردادهای بین المللی این نماد(شایعه هایی مربوط به افزایش سود سال 89 در این نماد نیز شنیده می شود).
    2-ح مپنا:به علت فاصله 10 ، 15 تومانی با سهم و با توجه به احتمال افزایش قیمتی خود سهم پیشبینی افزایش قیمتی حق تقدم سهم را نیز داریم.
    3-وصنعت:به علت ساختن سود مناسب واتی(35 تومان) از زیر مجموعه های این سرمایه گذاری و افزایش قیمت سیمانی ها که تاثیر گذاری به سزایی در پرتوفوی وصنعت دارند.

20-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 21:12.
    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
      مهران خودت نمیخوای انتخاب کنی چرا بهانه میاری بگو میخوام با احسان همدردی کنم . مهران این هفته کسی به ما گیر نداد با کی کل بندازیم؟؟
      جناب برادران چطورن؟ یا وحید 20؟ اقا حجتم خوبه ها :d نظرت خیلی برام مهمه>:)
      مارال خانوم....:d امپراتور ترسیدی نه؟؟=))

نظر

• مازیار
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 258

سلام به همه دوستان
        این سبد من...
        وصندوق... شکست روتد نزولی واگرایی مثبت macd rsi
        شبریز....شکست روند نزولی واگرایی مثبت macd rsi
        وبوعلی...شکست روند نزولی واگرایی مثبت macd rsi

21
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/11, 14:47.
        وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• Amo Hoseian
          عضو عادی
          • Oct 2010
          • 212

با سلام
          سبد این هفته:
          1- وپارس: قیمت در محدوده حمایتی خط روند میان مدت و کف کانال بلند مدت قرار دارد + افت بیش از حد (10,6)momentum نوید یک کف بلند مدت را میدهد. احتمال اصلاح حدود 6 تا 8 % را در دستور کار خواهد داشت.
          2- خپارس: قیمت در محدوده حمایتی قله تاریخی قراردارد و در نمودار خطی واگرایی مثبت در مکدی و اراس ای دیده می شود و کندلهای قیمت دو قلوی کف را نمایش می دهد و آخرین کندل نیز کندل برگشتی می باشد.

22-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 21:19.
          [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• Ehsan Am
            کاربر فعال
            • Feb 2011
            • 177

با سلام و عرض ادب
            سبد این هفته من:
            1 . وپست :بدلیل احتمال قرار گرفتن در موج 3 صعودی و افزایش سرمایه
            2 . وآتی :به دلیل تعدیل عایدی و وجود شیران در پرتفوی آن

واقعا من نگاه کردم سطح کیفی معرفی سبدها فوق العاده بالاست و دیگه جایی واسه ما نبود ولی بازم خدا رو شکر که رضا و مهران هستند که جایگاهم دو نفر مونده به آخر بشه :)))
            خسته نباشید به حجت و آنالیز و دوستان زحمت کش این بخش
            ارادتمند

23-سبد شما مورد تایید است.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 21:22.

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

سلام
              منم سبد هام رو میگم
              خساپا به دلیل افت خوبی که داشته و تو مقاومت های خوبی قرار داره
              وبانک به دلیل اینکه در بازه قیمتی مناسب قرار داره (کف قیمتی جدید)
              کطبس بدلیل اینکه میخواد بره مجمع و احتمالا سود نقدی خوبی بده(28/3/90)مجمع داره

24-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 21:27.
              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• Ehsan Am
                کاربر فعال
                • Feb 2011
                • 177

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                مهران خودت نمیخوای انتخاب کنی چرا بهانه میاری بگو میخوام با احسان همدردی کنم . مهران این هفته کسی به ما گیر نداد با کی کل بندازیم؟؟
                جناب برادران چطورن؟ یا وحید 20؟ اقا حجتم خوبه ها :d نظرت خیلی برام مهمه>:)
                رضا جان کار درست و مهران کرد .به نصیحتم گوش کرد و دید بهتره خودش زحمت بکشه یه تیم بگیره یواش یواش بیاد بالا و با لابی بازی نره امتیاز بخره:)))
                حالا شما مایه داری برو امتیاز بخر آخرشم باید منتظر دقیقه 90 باشی ببینی چی قراره سرت بیاد و هی اوت بشی :)))
                واقعا به استرسش میارزه ؟؟

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

دوستان کسی فرهنگ لغت آنلاین داره ببینیم اساتید دهخدا یا معین درباره سنگ پا چه توضیحاتی داده اند؟؟؟؟:D:D:p

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
                    رضا جان کار درست و مهران کرد .به نصیحتم گوش کرد و دید بهتره خودش زحمت بکشه یه تیم بگیره یواش یواش بیاد بالا و با لابی بازی نره امتیاز بخره:)))
                    حالا شما مایه داری برو امتیاز بخر آخرشم باید منتظر دقیقه 90 باشی ببینی چی قراره سرت بیاد :)))
                    دوستان کسی فرهنگ لغت آنلاین داره ببینیم اساتید دهخدا یا معین درباره سنگ پا چه توضیحاتی داده اند؟؟؟؟:D:D:p

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                      مارال خانوم....:d امپراتور ترسیدی نه؟؟=))
                      به نقل از کمفکران: شنیده شده است امپراتور بعد از این پیشنهاد به بهانه وجود رانت در بازار و احتمال قهر مجدد مستر پرزیدنت=)) کل سرمایشو از بورس بیرون کشید:d

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 545

آقا حجت پیشنهاد میکنم از ساعت 9 تا 11 تاپیک رو باز بذارین واسه دوستانی که میخوان کری بخونن واسم همدیگه . بچه ها همینجا لطفا آتش بس رو اعلام کنید تا سبدها کامل بشه بعد از پایان زمان دوباره شروع کنید .
                        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• Ehsan Am
                          کاربر فعال
                          • Feb 2011
                          • 177

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                          اااااا مهران !!! این همه گفتی ازم تعریف کن ،تعریف کردم حالا دوباره شاخ؟؟؟ :)))
                          به جای معنی سنگ پا برو کتاب بزرگان و بگیر بخون ببین درباره اینکه از سرنوشت دیگران درس بگیری چی نوشتند!!
                          تو الان دیگه نباید اشتباهات امپراطور رو دوباره انجام بدی شازده پسر :))))

تو و رضا جفتتون گل هستید و دوستتون دارم و از تجربه هاتون واقعا استفاده میکنم.
                          ما باید خودمون باید یه تایپیک کل کل بزنیم اینجور که بوش میاد:))

نظر

• malavan
                            عضو عادی
                            • Jul 2025
                            • 294

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                            با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و تشکر از جناب analyst و جناب حجت دوستان سهامهای خوبی معرفی کردن من هم دو سهم که البته سعی کردم تکراری نباشه ذکر میکنم .

1_ دکوثر : این سهم هم در MACD , هم RSI وگرائی مثبت داره و در محدوده قیمت 220 حمایت تاریخی بسیار قوی و حمایت 100 فیبوناچی رو داره بنابراین فکر میکنم خرید این سهم با دید میان مدت خالی از لطف نیست البته فعلا نکته منفی حجم معاملات نسبتا کم که ممکنه در کوتاه مدت سهم استراحت کنه و شاید واسه یه هفته بازده خوبی نداشته باشه ولی من با دید میان مدت توصیه میکنم .

2_ کمرجان: این سهم در محدوده قیمت 400 حمایتهای بسیار قوی داره و همچنین در RSI ضمن اینکه واگرائی مثبت داره به حمایت خط 30 هم رسیده و در MACD هم واگرائی مثبت کاملا دیده میشه .

جناب برادران

با این قضیه افزایش یک شبه قیمت دلار

دل شیر می خاد آدم بره برای کوتاه مدت یا میان مدت سهم دارویی بخره
                            [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
                              حالا شما مایه داری برو امتیاز بخر آخرشم باید منتظر دقیقه 90 باشی ببینی چی قراره سرت بیاد و هی اوت بشی :)))
                              واقعا به استرسش میارزه ؟؟
                              احسان تو صلاحیت شرکت نداری چون سقوط کردی به لیگ 1 . سبدتم تایید نمیشه اگرم بشه با ناداوری تایید میشه راستی لپارس کو نمیبینمش!!!
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!
                              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• Ehsan Am
                                کاربر فعال
                                • Feb 2011
                                • 177

در اصل توسط malavan پست شده است View Post
                                جناب برادران

با این قضیه افزایش یک شبه قیمت دلار

دل شیر می خاد آدم بره برای کوتاه مدت یا میان مدت سهم دارویی بخره
                                ملوان عزیز سلام
                                من سیاست دوست گلم آقای برادران رو تحسین میکنم از نظر روانشناسی چون از نظر من بازار تو هفته دیگه به این راحتی که ما با دید مثبت نگاه میکنیم نیست و بخاطر همین هر احتمالی واسه این هفته هست و دارویی ها همیشه تو بدترین شرایط کم ریسک ترین سهم بوده اند.الان درسته قیمت ارز برای خیلی از شرکتها سود خوبی داره ولی خیلی از این شرکت ها که مخصوصا سهامداران خاصی دارن یه مشکل بزرگ به نام فروش دارن که کسی توجهی نداره به اون.الان فروش نفت ما به مشکل برخورده چه برسه یعنی اثرات تحریم دیگه به وضوح داره نمایان میشه چه برسه به دیگر شرکتها.
                                البته این در مورد شرکتهایی که صادرات دارند و درصد بالایی از سهام شرکت برای خود اعضا هست خیلی روند بهتری داره چون امکان دور زدن تحریم ها برای اونها راحت تره.(نظر شخصی)

نظر

در حال کار...
                                X