در اصل توسط mehran89 پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
تا الان منتظر اعلام نتايج امروز بودم.گويا سرتون خيلي شلوغه.به هر حال نماز روزتون قبول درگاه حق.l-)[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
با سلام به تمام دوستان
از آنجایی که دوستان علاقه زیادی به اعلام اسامی شرکت کنندگان داشتند ، با موافقت مدیران تاپیک و با هدف رقابتی سازنده از این به بعد نام شرکت کنندگان در نتایج ذکر خواهد شد.
لینک ریز نتایج
لینک رتبه بندی
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام این رضا نیست، توی مسابقه تاپیک سوت و کور شده. رضا جان از هفته بعد اگر سبد درست ندی یا شرکت نکنی ستارتو ازت میگیریم. در ضمن هماهنگ کردم ستاره امانتی هم بهت ندن.:dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postاگر تایید میکردم، من این هفته اول نمیشدم، باید سبد چشمه رو هم تایید نمیکردم. از دست در رفت. از طرفی یادت نره زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد.
ولی خداییش اخر هفته بازده سبد بنده رو هم محاسبه کنید تا عبرتی برای همگان بشه:dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
درود بر تمام دوستان گرامی
امروز چشمه همچنان در جایگاه اول قرار داره و اراک بورس با 3 پله صعود جایگاه دوم رو تصاحب کرد.
حالا میشه حدس زد کیا ممکنه ستاره بگیرن (*) و کیا ستاره از دست بدن x_x
لینک سبدها
لینک رتبه بندی
نظر
-
آنالیست عزیز لازم دانستم از اینکه اسامی هر سبد را در کنار آن قرار داده ای تشکر ویژه ای از شما داشته باشم .
باید بگم واقعا کار برای کاربران راحت شده است و دیگر نیاز نیست در صفحه های قبل نام فرد پیشنهاد دهنده سبد را جستجو کنیم . ( هرچند که زحمات و کار شما بیشتر شده است )
حقیقتا این چند روزی که نبودی جای خالی شما واقعا احساس می شد.
بنده و تمامی کاربران از شما و همچنین حجت جان که وظایف ارایه نتایج مسابقه را برعهده گرفته اید و به بهترین شکل ممکن آن را انجام
می دهید تشکر می کنیم و می گوییم خسته نباشید ؛ انشاا... که همیشه پایدار باشید ...
از طرف تمامی کاربران و شرکت کنندگان در تاپیک مسابقه ( سایت بورسی )@};->:d<زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Postدرود بر تمام دوستان گرامی
امروز چشمه همچنان در جایگاه اول قرار داره و اراک بورس با 3 پله صعود جایگاه دوم رو تصاحب کرد.
حالا میشه حدس زد کیا ممکنه ستاره بگیرن و کیا ستاره از دست بدن
خودم رو اماده كرده بودم براي ستاره از دست دادن مهم نيست . مهم اينه كه بالاخره بترانسح روسفيدمون كرد . امروز زيمنس بيش از 6 ميليون فروخت . كمتر از 7 ميليون سهم مونده كه اون هم شنبه ميده و تمام ميكنه . براي هفته بعد ميخواستم بترانس و بترانسح را معرفي كنم و ستاره ام رو پس بگيرم كه هر دوتاشون خوشبختانه صف خريد هستند.
.آخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/08/03, 11:28.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
با سلام به همه شرکت کنندگان عزیز
نفرات برتر این هفته عبارتند از
(*)<:-p@};-@};-arak_bourse
جناب اراک بورس بدست آوردن اولین ستاره تون رو تبریک می گم.
<:-p~^o^~mehran89
<:-pfm2006
و اما نفرات آخر:
در این دوره بخاطر وجود 19 شرکت کننده دو نفر آخر یک ستاره از دست خواهند داد ، که نتیجه جناب رستمی دو ستاره می شوند:-q و جناب rise2rise هم که ستاره ای ندارند که از دست بدهند . و تنها سه ستاره مسابقه وحید20 باقی می ماند . که البته خودمونیم این دوره خوب شانس آوردی;)
لینک سبدها
لینک رتبه بندی
نظر
-
دوست عزیزم اراک بورس<البته کاش اسم واقعیتون رو میدونستم>
مادر آقا مهران
و fm 2006
بهتون تبریک میگم واقعا به قول حجت خان حفظ سرمایه وقتی شکل بازار اینطوری میشه اولین اصل موفقیت یه سهامداره برای هر سه شما در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت و سربلندی دارم...........
خوب زدم خاکی که کسی متوجه نشه چه افتضاحی زدم...:D
نظر
-
من هم به جناب اراک بورس و جناب مهران عزیز و همنطور fm2006 تبریک عرض میکنم . این هفته دوست عزیزم مهندس چشمه تا روز آخر اول بود ولی خیلی بدشانس بود غپینو با صف خریدی که چند روز عرضه نشد البته فکر میکنم جناب مهران هم غپینو را انتخاب کرده بودن .
یه پیشنهاد هم داره ولی میترسم باز مثل هفته گذشته واسه دوستان سوءتفاهم بشه بعدا مطرح میکنم .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
نظر