مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
    سلام جناب ؟ رسيدن به خير.نبودين؟بنده سبد اين هفته ام شماره 3 هستش ولي به جاي مرقام بانك آرين بوده كه شما اشتباه كردين.با تشكر از شما.
    با عرض معذرت، فردا انشاا... تصحیح خواهد شد.

نظر

• mehran89
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 190

تا الان منتظر اعلام نتايج امروز بودم.گويا سرتون خيلي شلوغه.به هر حال نماز روزتون قبول درگاه حق.l-)
      [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• analyst
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 446

با سلام به تمام دوستان

از آنجایی که دوستان علاقه زیادی به اعلام اسامی شرکت کنندگان داشتند ، با موافقت مدیران تاپیک و با هدف رقابتی سازنده از این به بعد نام شرکت کنندگان در نتایج ذکر خواهد شد.

لینک ریز نتایج
        لینک رتبه بندی

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام این رضا نیست، توی مسابقه تاپیک سوت و کور شده. رضا جان از هفته بعد اگر سبد درست ندی یا شرکت نکنی ستارتو ازت میگیریم. در ضمن هماهنگ کردم ستاره امانتی هم بهت ندن.:d
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            سلام این رضا نیست، توی مسابقه تاپیک سوت و کور شده. رضا جان از هفته بعد اگر سبد درست ندی یا شرکت نکنی ستارتو ازت میگیریم. در ضمن هماهنگ کردم ستاره امانتی هم بهت ندن.:d
            حجت جان سبد بنده تایید میشد با اختلاف 10 درصد الان اول بودم سر سبد من رو بریدن . :d
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!
            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

اگر تایید میکردم، من این هفته اول نمیشدم، باید سبد چشمه رو هم تایید نمیکردم. از دست در رفت. از طرفی یادت نره زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد.
              لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                اگر تایید میکردم، من این هفته اول نمیشدم، باید سبد چشمه رو هم تایید نمیکردم. از دست در رفت. از طرفی یادت نره زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد.
                حجت جان گروهک تروریسیتی مهران و باربد و امیر 2003 در این واقعه نقش داشتن حالا همه چی به نفع شما نموم شد
                ولی خداییش اخر هفته بازده سبد بنده رو هم محاسبه کنید تا عبرتی برای همگان بشه:d
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!
                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

درود بر تمام دوستان گرامی
                  امروز چشمه همچنان در جایگاه اول قرار داره و اراک بورس با 3 پله صعود جایگاه دوم رو تصاحب کرد.
                  حالا میشه حدس زد کیا ممکنه ستاره بگیرن (*) و کیا ستاره از دست بدن x_x

لینک سبدها
                  لینک رتبه بندی

نظر

• Yusef_sbm12
                    كاربر فعال
                    • Dec 2011
                    • 311

آنالیست عزیز لازم دانستم از اینکه اسامی هر سبد را در کنار آن قرار داده ای تشکر ویژه ای از شما داشته باشم .

باید بگم واقعا کار برای کاربران راحت شده است و دیگر نیاز نیست در صفحه های قبل نام فرد پیشنهاد دهنده سبد را جستجو کنیم . ( هرچند که زحمات و کار شما بیشتر شده است )

حقیقتا این چند روزی که نبودی جای خالی شما واقعا احساس می شد.

بنده و تمامی کاربران از شما و همچنین حجت جان که وظایف ارایه نتایج مسابقه را برعهده گرفته اید و به بهترین شکل ممکن آن را انجام
                    می دهید تشکر می کنیم و می گوییم خسته نباشید ؛ انشاا... که همیشه پایدار باشید ...

از طرف تمامی کاربران و شرکت کنندگان در تاپیک مسابقه ( سایت بورسی )
                    @};->:d<
                    زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                    که با رنگهای بدیع ؛
                    و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                    خیال انگیز ؛
                    و پر شور ساخته است .

نظر

• مصطفي رستمي
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1159

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                      درود بر تمام دوستان گرامی
                      امروز چشمه همچنان در جایگاه اول قرار داره و اراک بورس با 3 پله صعود جایگاه دوم رو تصاحب کرد.
                      حالا میشه حدس زد کیا ممکنه ستاره بگیرن و کیا ستاره از دست بدن
                      .

خودم رو اماده كرده بودم براي ستاره از دست دادن مهم نيست . مهم اينه كه بالاخره بترانسح روسفيدمون كرد . امروز زيمنس بيش از 6 ميليون فروخت . كمتر از 7 ميليون سهم مونده كه اون هم شنبه ميده و تمام ميكنه . براي هفته بعد ميخواستم بترانس و بترانسح را معرفي كنم و ستاره ام رو پس بگيرم كه هر دوتاشون خوشبختانه صف خريد هستند.
                      .
                      آخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/08/03, 11:28.
                      خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• analyst
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 446

با سلام به همه شرکت کنندگان عزیز
                        نفرات برتر این هفته عبارتند از
                        (*)<:-p@};-@};-arak_bourse
                        جناب اراک بورس بدست آوردن اولین ستاره تون رو تبریک می گم.
                        <:-p~^o^~mehran89
                        <:-pfm2006

و اما نفرات آخر:
                        در این دوره بخاطر وجود 19 شرکت کننده دو نفر آخر یک ستاره از دست خواهند داد ، که نتیجه جناب رستمی دو ستاره می شوند:-q و جناب rise2rise هم که ستاره ای ندارند که از دست بدهند . و تنها سه ستاره مسابقه وحید20 باقی می ماند . که البته خودمونیم این دوره خوب شانس آوردی;)

لینک سبدها
                        لینک رتبه بندی

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

وحید میان جگری کردم این حجت و انالیست ستارتو نگرفتن حالا به جای این زحمتی که کشیدم :d این ستارتو این هفته به رضا نده بدش به من تا یه دوری بزنم ببینم چه حالی داره :d
                          یل یاتار ، طوفان یاتار
                          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

دوست عزیزم اراک بورس<البته کاش اسم واقعیتون رو میدونستم>

مادر آقا مهران

و fm 2006

بهتون تبریک میگم واقعا به قول حجت خان حفظ سرمایه وقتی شکل بازار اینطوری میشه اولین اصل موفقیت یه سهامداره برای هر سه شما در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت و سربلندی دارم...........

خوب زدم خاکی که کسی متوجه نشه چه افتضاحی زدم...:D

نظر

• محاد
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 601

به نفرات برگزیده تبریک میگم به خصوص اراک بورس<:-p <:-p <:-p <:-p

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

من هم به جناب اراک بورس و جناب مهران عزیز و همنطور fm2006 تبریک عرض میکنم . این هفته دوست عزیزم مهندس چشمه تا روز آخر اول بود ولی خیلی بدشانس بود غپینو با صف خریدی که چند روز عرضه نشد البته فکر میکنم جناب مهران هم غپینو را انتخاب کرده بودن .
                                یه پیشنهاد هم داره ولی میترسم باز مثل هفته گذشته واسه دوستان سوءتفاهم بشه بعدا مطرح میکنم .
                                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                                X