مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahimi
    عضو جدید
    • Feb 2011
    • 17

میشه حد اکثر سهم رو 6 سهم کنید؟
    باتشکر

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط rahimi پست شده است View Post
      میشه حد اکثر سهم رو 6 سهم کنید؟
      باتشکر
      سلام
      نه امکان پذیر نیست.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• Yusef_sbm12
        كاربر فعال
        • Dec 2011
        • 311

سلام :

سبد این هفته من به شرح زیر است :

1. خزامیا
        تشکیل الگوی مثلث صعودی - آغاز واگرایی مثبت در نمودار macd - روند صعودی کوتاه مدت .

2. پردیس
        روند صعودی کوتاه مدت و میان مدت سهم - تشکیل الگوی سرو شانه معکوس - افزایش سرمایه 30 درصدی از محل سود انباشته .

4-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/16, 22:02.
        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
        که با رنگهای بدیع ؛
        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
        خیال انگیز ؛
        و پر شور ساخته است .

نظر

• rahimi
          عضو جدید
          • Feb 2011
          • 17

سبد هفته آینده من:
          1-خزاميا :ایجاد مثلث شکست حجم p/e مناسب و روند تعدیل مثبت
          2-شزنگ:واگرایی مثبت - برخورد به خط روند صعودی -کف دوقولو -موج دوم به نظرم تمام شده
          3-فرآور:روند صعودی - به نظر مقاومت 660 تومن شکسته شده است - حجم معاملات بالا
          4-قنيشا:برخورد به 61.8 فیبو ریتریسمنت - حجم بالای معاملات - واگرایی مثبت

5-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/16, 22:34.

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

با سلام خدمت دوستان و کسانی که واقعا در این تایپیک زحمت می کشند
            من پیشنهادی داشتم که اگر امکان دارد ملاک را روی قیمت پایانی قرار ندهید. به دو دلیل
            1- چون کسی که اول هفته سهم را میخرد رو قیمت تابلو خواهد خرید و اگر هم بخواهد بفروشد رو قیمت تابلو خواهد فروخت نه رو قیمت پایانی مثلا شاید یک سهم در آن روز فقط یک معامله در آن انجام شود اونم با -4 درصد و روی قیمت پایانی ان تاثیری نگذارد یا مثلا برای یک روز یک سهم با حداکثر مثبت معامله بشه ولی فردا در حداکثر منفی یا حداقل قیمت معامله گردد ولی قیمت پایانی مثبت بماند یا حتی صف فروش گردد ولی قیمت پایانی 1 درصد افت کند.( به نظره من اگر کسی واقعا روی یک سبدی که بازده واقعی آن بر اساس قیمت پایانی هست خرید کند به احتمال 90 درصد آخر هفته ضرر می کند حتی اگر بازده اوون سبد طبق قیمت پایانی بالای 5 درصد باشد)
            2- دلیل دوم اگر قیمت پایانی را ملاک قرار دهیم رو عملکرد دوستان نیز تاثیر منفی خواهد گذاشت چون به دنبال سهم هایی میگردند که حجم مبنای پایینی دارند و سهامی خوب بازار را از دست خواهیم داد یا بررسی نخواهیم کرد
            به هر حال این نظره من بود
            بهتر هست مسابقه حالت واقعی تر داشته باشد تا حالت دمو
            دوستان نظرشون را اعلام کنند
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
              با سلام خدمت دوستان و کسانی که واقعا در این تایپیک زحمت می کشند
              من پیشنهادی داشتم که اگر امکان دارد ملاک را روی قیمت پایانی قرار ندهید. به دو دلیل
              1- چون کسی که اول هفته سهم را میخرد رو قیمت تابلو خواهد خرید و اگر هم بخواهد بفروشد رو قیمت تابلو خواهد فروخت نه رو قیمت پایانی مثلا شاید یک سهم در آن روز فقط یک معامله در آن انجام شود اونم با -4 درصد و روی قیمت پایانی ان تاثیری نگذارد یا مثلا برای یک روز یک سهم با حداکثر مثبت معامله بشه ولی فردا در حداکثر منفی یا حداقل قیمت معامله گردد ولی قیمت پایانی مثبت بماند یا حتی صف فروش گردد ولی قیمت پایانی 1 درصد افت کند.( به نظره من اگر کسی واقعا روی یک سبدی که بازده واقعی آن بر اساس قیمت پایانی هست خرید کند به احتمال 90 درصد آخر هفته ضرر می کند حتی اگر بازده اوون سبد طبق قیمت پایانی بالای 5 درصد باشد)
              2- دلیل دوم اگر قیمت پایانی را ملاک قرار دهیم رو عملکرد دوستان نیز تاثیر منفی خواهد گذاشت چون به دنبال سهم هایی میگردند که حجم مبنای پایینی دارند و سهامی خوب بازار را از دست خواهیم داد یا بررسی نخواهیم کرد
              به هر حال این نظره من بود
              بهتر هست مسابقه حالت واقعی تر داشته باشد تا حالت دمو
              دوستان نظرشون را اعلام کنند
              سلام دوست گرامی
              موارد مختلف قبلا بررسی شده، از طرفی این قوانین فعلی بهترین راه برای تشخیص نتایج هم هست.

نظر

• esi_mohammadi
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 1105

لطفا نظر سنجی تشکیل دهید و از دوستان نظر بخواهید
                شما اگر حجت خان یه سهمی را معرفی کنی صف خرید گردد ولی عرضه در آن کم باشد به دلیل اینکه سهم واقعا از همه لحاظ چه تکنیکال و چه بنیادی اکی هست قیمت آخرین معامله در روز 3.99 درصد رشد می کند ولی قیمت پایانی 0.5 درصد هم رشد نمی کند به نظره من اوون مسابقه عادلانه نمی باشد با بلعکس اگر سهم صف فروش میشه شما روی قیمت پایانی سهمتون را میفروشید یا روی قیمت حداقل ؟
                اگر یک سهمی کله یک روز را در حداقل قیمت منفی خورد یا فقط یک معامله در ان انجام شد اونم در حداقل قیمت ولی قیمت پایانیش 0.01 درصد یا حتی اصلا افتی نکرد بازم عادلانه هست قیمت پایانی را ملاک قرار دهیم ؟
                این مسابقه از نظره من دمو هست تا اینکه یه مسابقه واقعی باشد که دوستان بتونند طبق آن خرید کنند. فقط جنبه سرگرمی دارد
                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

دوست عزیز ، نمادی که با حجم همراه نباشه، درجا میزنه. یعنی شما اگر سهمی در -4 خرید کنی ولی حجم مبناشو پر نکنه، قیمت اگر در همون روز تا +4 هم بره فایده ای نداره. چون با یک گل بهار نمیشه. ضمن اینکه روز بعد بورس قیمت پایانی روز قبل رو ملاک قیمت روز گذشته قرار میده. ما بانوسانات روزانه کاری نداریم. میخواهیم بدونیم از شنبه تا چهارشنبه چقدر رشد کرده. وقتی حجمی نزده شاید از اول هفته تا پایان هفته توی یک سهم 100 تومانی چهار تومان هم بالا نره، اما روزی هشت درصد نوسان کنه.
                  این که با قیمت پایانی که متاثر از حجم هست که جلو بریم واقعی تره. تازه بورس هم این قیمت رو قبول داره. بعد یه چیزه دیگه کسی که قراره اعلام نتایج کنم از کجا بدونه توی اون هشت درصد نوسان شما کجا بهت رسیده و خریدی؟؟؟؟

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

مثلا سبد بنده هفته گذشته شماره 7 بود، میشه بگی اگر شما اعلام نتایج میکردی، در پایان هر روز کاری چه بازدهی بهش میدادی؟

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

حرف شما درست هست اما رو قیمت پایانی کسی خرید و فروش نمی کنه.منم همین را میگم بیشتر جنبه سرگرمی دارد تا کاربردی که به درد دوستان بخوره .
                      سهمه کگاز که شما معرفی نمودید در حداکثر + خورد ولی قیمت پایانیش 1.05 درصد رشد کرد ولی سهمی مثل سهم مثلا x صف فروش میشه قیمت پایانیش 2.5 درصد مثبت موند و روز بعد سهم منفی 4 درصد معامله میشه ولی قیمت پایانیش 0.25 درصد افت می کنه چون صف فروش هست و کسی معاملعه انجام نمیده .
                      مثلا کسی هم که سهم x را معرفی کرده خوب در مسابقه هم مسلما اول میشه چون قیمت پایانتیش افتی نکرده ، ولی یه بنده خدایی که سهم x را خریده آیا بازده سبدش تا پایان هفته مثلا مثبت هست چون قیمت پایانی افت محسوسی نکرده ؟
                      به طبع عکسش هم صادق هست
                      به هر حال مبنای کار را روی قیمت آخرین معامله یا بهتر از اوون روی قیمت اولبن معامله یا همون open price با میتوان میانگین بین دو قیمت اولین و اخرین معامله گرفته شود و به عتوان قیمت مبنای اوون روز به صورت درصدی لحاظ گردد( البته میدونم که این کار برای کسی که روی سبد ها مدیریت می کنه سخته و ایجاد زحمت می کنه اما واقعا اینجوری کاربردی تر هست و بازده واقعی یک سبد اینجا مشخص خواهد شد )
                      به هر حال نظرات متفاوت هست و من هم به نظرات تمام دوستام احترام خواهم گذاشت و صرفا نظرم را اعلام کردم .

نظر

• boofekoorr
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 44

سبد این هفته
                        1)بالاس بنیادی برای سال دیگه 3000تومن مقاومت فعلع 1800 و 2000
                        2)هپکو تکنیکال
                        3)زامیاد تکنیکال
                        4)پسهند مقاومت شدید در 207
                        5)کاذر تکنیکال
                        دلایل تکنیکال رو دوستان بهتر از من میدونن و در بخش های مختلف همین سایت دیده میشه
                        با تشکر

نظر

• rahimi
                          عضو جدید
                          • Feb 2011
                          • 17

جهت اطلاع سایت تالار مجازی امکان ایجاد مسابقه خصوصی هم فراهم می کنه بعد می تونید برای کسایی که میخواهند شرکت کنند دعوت نامه بفرستید
                          تو این تالار اگر قصد معامله داشته باشید باید یکی از گزینه هایی که در صف فروش یا خرید وجود دارند را انتخاب کنید و ملاک معامله وجود یک درخواست واقعی در صف فروش یا خرید است درضمن در طول مسابقه می توانید بی نهایت معامله انجام دهید

نظر

• meshki
                            عضو جدید
                            • Feb 2011
                            • 17

سلام سبد من
                            1_بانك سينا احتمال بازگشائي همراه اول
                            2_ خاور قرار داشتن در كف قيمت
                            3_ شخارك تعديل مثبت اعلام شده سال 90

6-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/17, 12:42.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                              حرف شما درست هست اما رو قیمت پایانی کسی خرید و فروش نمی کنه.منم همین را میگم بیشتر جنبه سرگرمی دارد تا کاربردی که به درد دوستان بخوره .
                              سهمه کگاز که شما معرفی نمودید در حداکثر + خورد ولی قیمت پایانیش 1.05 درصد رشد کرد ولی سهمی مثل سهم مثلا x صف فروش میشه قیمت پایانیش 2.5 درصد مثبت موند و روز بعد سهم منفی 4 درصد معامله میشه ولی قیمت پایانیش 0.25 درصد افت می کنه چون صف فروش هست و کسی معاملعه انجام نمیده .
                              مثلا کسی هم که سهم x را معرفی کرده خوب در مسابقه هم مسلما اول میشه چون قیمت پایانتیش افتی نکرده ، ولی یه بنده خدایی که سهم x را خریده آیا بازده سبدش تا پایان هفته مثلا مثبت هست چون قیمت پایانی افت محسوسی نکرده ؟
                              به طبع عکسش هم صادق هست
                              به هر حال مبنای کار را روی قیمت آخرین معامله یا بهتر از اوون روی قیمت اولبن معامله یا همون open price با میتوان میانگین بین دو قیمت اولین و اخرین معامله گرفته شود و به عتوان قیمت مبنای اوون روز به صورت درصدی لحاظ گردد( البته میدونم که این کار برای کسی که روی سبد ها مدیریت می کنه سخته و ایجاد زحمت می کنه اما واقعا اینجوری کاربردی تر هست و بازده واقعی یک سبد اینجا مشخص خواهد شد )
                              به هر حال نظرات متفاوت هست و من هم به نظرات تمام دوستام احترام خواهم گذاشت و صرفا نظرم را اعلام کردم .
                              سلام دوست گلم، شما افتخار میدید که پیشنهاد میدید و مشارکت میکنید. مطمئنا هدف همه عزیزان همچون شما بهبود وضعیت مسابقه هست.
                              اول اینکه :در واقعیت من اگر سهمی رو شنبه بخرم و نتونه حجم بزنه چهارشنبه اگر بخوام بفروشم وقتی حجمی معامله نشده قیمت هر روز روی قیمت پایانی روز قبل بسته میشه و در حقیقت سهم درجا زده، (این حجم هست که قیمت رو تکون میده). قیمت بالا و پایین و قیمت آخرین معامله، فقط نمایشی از بازی فعالان بازار در یک روز معامله هست نه بیشتر؛ پس برای نوسانگیر به هیچ دردی نمیخوره (البته در نمودار قیمت روزانه به صورت کندل؛ برای تکنیکالیست با ارزشه) . قیمت پایانی بهترین قیمت تاثیر گرفته از حجم هست. مجدد میگم، اگر شما در یک روز خریدی انجام بدی، و صد روز بعد بخوای بفروشی در صورتی که در این بین حجمی معامله نشده، قیمت حتی یک ریال هم با خرید و فروش شما تنها، جابجا نمیشه، مگه اینکه بتونی به اندازه حجم مبنا بخری.
                              یک مثال دیگه شاید امروز شما قصد کنید یک نماد رو بخرید، اول معاملات روی پایین ترین قیمت مثلا 1000 ریال؛ ده برابر حجم مبنا معامله میشه و تا پایان دیگه معامله نمیشه و در آخرین معامله بنده میام 10 دونه سهم به قیمت 1080 ریال میخرم. حالا به نظر شما قیمت سهم در اون روز چند هست؟ 1000 یا 1080
                              دوم : قرار شد شما بفرمایید بازده سبد بنده در هفته گذشته بر اساس محاسبه شما چنده؟ اگر محاسبه کنید و روش محاسبه رو بزارید و عادلانه باشه و دیگران هم بپذیرند، اعمال میکنیم.

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

در ضمن برای قیمت خرید بنده همیشه تلاش میکنم، در خرید های خودم زیر قیمت پایانی روزانه خرید کنم و در زمان فروش بالای اون بفروشم. حالا این قسمت قضیه به زرنگی خودت و کارگزارت بستگی داره. ما هم اون در صد از زرنگی شما رو اغماض میکنیم. شاید شما بتونی توی کمترین قیمت بخری، این نشون میده شما خیلی باهوش و خوش شانسی، اما بنده راستش خیلی کم در حد انگشت شمار این مورد برام پیش اومده فکر میکنم برای دیگران هم اینطور باشه، پس ملاک اگر قیمت پایانی روز باشه، به نحوی عادلانه هست.

نظر

در حال کار...
                                X