مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

ممنون از مشارکت دوستان، تاپیک برای مدت 12 ساعت بسته شد، و در بخش مهم تالار گفتگو قرار گرفت. دوستانی که اطلاعات آماری ارائه میکنند و دسترسی به تاپیک بسته ندارند. اطلاعات خودشون رو برای بنده پیام خصوصی بزنن، بنده با نام خودشون در تاپیک قرار میدم.
    برای همه هفته پر سود آرزو میکنم.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

اینم گزارش دوست گلمون جناب عمو حسین. ممنون.

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است
      با سلام به همه دوستان و شرکت کنندگان عزیز
      مطابق روال هر هفته گزارشی مختصر از سهام های معرفی شده در مسابقه تقدیم دوستان می گردد.
      آنچه که در طی دو هفته گذشته و پس از بازنگری در قوانین مسابقه به چشم می خورد که مهمترین آن ارائه دلیل انتخاب سهم می باشد، شاهد ریزش حدود 35% تعداد سبدهای پیشنهادی میباشیم که این میتواند دلیلی بر موثر بودن اصلاح قوانین باشد.
      نکته جالب توجه دیگری که در 2 هفته اخیر شاهد آن هستیم، کاهش در تکرار سهام در سبدهای پیشنهادی میباشیم بطوری که در این دو هفته اخیر به سختی تکرار به عدد 4 رسیده است.
      توجه شرکت کنندگان به سه گروه مالی (در صنایع مختلف) ، شیمایی و معدنی بسیار مشهود است و جالب اینکه در گروه بانکی در 4 هفته گذشته تنها سهام وسینا در نوک پیکان دید شرکت کنندگان بوده است و تقریبا با بالاترین تکرار در هر هفته به روی تابلوی مسابقه آمده است.
      در هر صورت گزارش هفته اول اسفند ماه به شرح ذیل در قالب 23 سبد و 34 سهم و یک حق تقدم تقدیم حضورعلاقه مندان می گردد، امید است که مفید واقع شود.

در پایان از 2 :star::star: این مسابقه (آقای رستمی) به دلیل اشتباه در خصوص عدم درج ومعادن در گزارش هفته گذشته عذر خواهم.

پر سود ، پاینده و پیروز باشید.
      عموحسین :by:

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

چه میکنه این معروفیت، دوستان تماس میگیرن جویای سبد آقای رستمی میشن. بنده با اجازه ایشون باز نویسی میکنم.

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
        سبد هفته اينده من:
        باز ميخوام چراغ اول رو خودم روشن كنم.
        1- فراوري: به همان دلايلي كه هفته گذشته گفتم(قيمتهاي جهاني + خريد سهامداران عمده و تعديلات مكرر اين گروه)
        2- كطبس: به دليل افزايش سرمايه 100 درصدي از محل سود انباشته و معامله پر حجم در چند روز گذشته و ...

1-سبد شما مورد تایید است.

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

در ضمن از گوشه کنار خبر رسیده، دوستان برای اینکه سبد آقای رستمی این هفته هم اول نشه، دارن توطعه میچینن. حالا از ما گفتن.

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است
          در اصل توسط (حجت) پست شده است
          دوستی پیام داد گفت رتکو جا مونده، ممنون میشم بررسی کنید، اصلاحیه بدید.
          با تشکر
          با عرض پوزش

:t: اصلاحیه گزارش به دلیل عدم درج نماد "رتکو" در تابلوی مسابقه.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/19, 13:25.

نظر

• analyst
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 446

با سلام
            :t: اینهم نتایج امروز، توی این بازار منفی اکثر سبدها سبز بودند

عکس سبدها
            عکس رتبه ها

نظر

• مصطفي رستمي
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              در ضمن از گوشه کنار خبر رسیده، دوستان برای اینکه سبد آقای رستمی این هفته هم اول نشه، دارن توطعه میچینن. حالا از ما گفتن.

خوب شد چشمم زديد 20 ام شدم!!
              گذشته از شوخي به نظر من اين دو سهمي كه اين هفته معرفي شد از بهترين و پر پتانسيل ترين سهم هاي بازار هستند سود خوبي نصيب سهامدارانشون خواهند كرد.
              خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• esi_mohammadi
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 1105

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                خوب شد چشمم زديد 20 ام شدم!!
                گذشته از شوخي به نظر من اين دو سهمي كه اين هفته معرفي شد از بهترين و پر پتانسيل ترين سهم هاي بازار هستند سود خوبي نصيب سهامدارانشون خواهند كرد.
                سلام
                از نظر بنیادی کاملا با شما موفقم اما از نظر ورود و خروج تکنیکال هر دو سهم مذکور باید فعلا اصلاح کنند
                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مصطفي رستمي
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1159

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                  سلام
                  از نظر بنیادی کاملا با شما موفقم اما از نظر ورود و خروج تکنیکال هر دو سهم مذکور باید فعلا اصلاح کنند
                  با توجه به حجم معاملاتشون اصلاح انچناني ندارند دوست عزيز

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1422

اساتید عزیز حجت و انالیست
                    روز اول که مسابقه شما رو دیدم خیلی برام جذاب بود و کارتان قابل تقدیر
                    اما امروز : به نظرم متاسفانه از انجایی که بورس ما سالم کار نمی کند و خیلی ها با رانت و اخباری که دارند معامله می کنند که به نظرم این پول خوردن نداره و بسیار کثیف می باشد کلیت این مسابقه هم به همین علت زیر سوال رفته برایم
                    متاسفانه می بینیم اساتیدی مثل شما که زحمت می کشید و تحلیل می کنید به اندازه دوستان سفته باز و رانتی از بازار برداشت ندارید و این واقعا منو متاسف کرد
                    ای کاش می شد در قوانینتان کاری کنید که کسی نتواند با رانت و سفته بازی و ..... برنده شود و از معروف کردن این گونه افراد جلوگیری شود تا این محیط سالم هم مثل بورسمان به الودگی و لجن کشیده نشود
                    با سپاس

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

................

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                        اساتید عزیز حجت و انالیست
                        روز اول که مسابقه شما رو دیدم خیلی برام جذاب بود و کارتان قابل تقدیر
                        اما امروز : به نظرم متاسفانه از انجایی که بورس ما سالم کار نمی کند و خیلی ها با رانت و اخباری که دارند معامله می کنند که به نظرم این پول خوردن نداره و بسیار کثیف می باشد کلیت این مسابقه هم به همین علت زیر سوال رفته برایم
                        متاسفانه می بینیم اساتیدی مثل شما که زحمت می کشید و تحلیل می کنید به اندازه دوستان سفته باز و رانتی از بازار برداشت ندارید و این واقعا منو متاسف کرد
                        ای کاش می شد در قوانینتان کاری کنید که کسی نتواند با رانت و سفته بازی و ..... برنده شود و از معروف کردن این گونه افراد جلوگیری شود تا این محیط سالم هم مثل بورسمان به الودگی و لجن کشیده نشود
                        با سپاس
                        سلام دوست گرامی،
                        سفته بازها و کسانی که اخبار رانتی دارن هم اشتباه میکنن، اگر این طور نبود، پولدار ترین آدمهای دنیا بودن.
                        یک سوال، چرا در بازاری با شاخص منفی (امروز)، 19 سبد از 23 سبد معرفی شده مثبت هستند؟؟؟؟؟؟؟

تکنیکال همیشه درست عمل میکنه، فقط یک دلیل باعث میشه فکر کنیم، تکنیکال اشتباه میکنه؟ اونم اطلاعات کم ما از تکنیکال هست.

"شاید حقیقت این است که تفسیر نمودارها کاملا یک فعالیت ذهنی است. خواندن یک نمودار یک هنر است. (ممکن است واژه مهارت این مهم را بهتر بیان کند) الگو های نمودارها به ندرت آنقدر واضح هستند که همه تحلیلگران تکنیکی با تجربه یک پیشگویی را از آن ارایه بدهند. همواره جایی برای شک کردن وجود دارد." تحلیل تکنیکال در بازارهای سرمایه نوشته جان مورفی ص 13

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                          سلام دوست گرامی،
                          سفته بازها و کسانی که اخبار رانتی دارن هم اشتباه میکنن، اگر این طور نبود، پولدار ترین آدمهای دنیا بودن.
                          یک سوال، چرا در بازاری با شاخص منفی (امروز)، 19 سبد از 23 سبد معرفی شده مثبت هستند؟؟؟؟؟؟؟

تکنیکال همیشه درست عمل میکنه، فقط یک دلیل باعث میشه فکر کنیم، تکنیکال اشتباه میکنه؟ اونم اطلاعات کم ما از تکنیکال هست.

"شاید حقیقت این است که تفسیر نمودارها کاملا یک فعالیت ذهنی است. خواندن یک نمودار یک هنر است. (ممکن است واژه مهارت این مهم را بهتر بیان کند) الگو های نمودارها به ندرت آنقدر واضح هستند که همه تحلیلگران تکنیکی با تجربه یک پیشگویی را از آن ارایه بدهند. همواره جایی برای شک کردن وجود دارد." تحلیل تکنیکال در بازارهای سرمایه نوشته جان مورفی ص 13
                          جناب خجت عزیز
                          با سلام شما دارید دقیقا چیزی که بنده عرض کردم می فرمائید
                          بنده خودم تکنیکالیست هستم و به این علم اعتقاد دارم اما می بینم که کسانی که رانت دارند و برای خودشون گروه راه انداختند ( من اسمشو می ذارم سفته بازی نه حرکت دسته جمعی ) دارند تو مسابقه شرکت می کنند و برای خودشون نوشابه هم باز می کنند ولی بنده در جریان کار هستم و می دونم از چه روشی استفاده می کنند
                          نظر حقیر این است که نان رو به هر نرخی نباید خورد و اون کسی که با رانت سهم می خره و یا با جمع اوری یک عده سهم و بالا می بره و خالی می کنه رو سر مردم بدبخت ........بماند
                          خدا خودش از دل من و بقیه اگاه است و فقط می خواستم درد دلی کرده باشم

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                            سلام
                            جناب محمدی هر کس میتونه در خصوص سبد خودش صحبت کنه، اما از همه دوستان خواهش میکنم. اگر دوست دارید تاپیک از مسیر خودش منحرف نشه، در خصوص سبد دیگران صحبت نکنید. این مطلب به جز اینکه قانون هست، در صورت اتفاق باعث جبهه گیری طرفین درمقابل هم میشه. بزارید نتایج همه چیز رو مشخص کنه. ضمنا این مسابقه نبرد خوبی بین علم تکنیکال و فاندامنتال هست. تاکنون تلاش کردیم، با کاربری برخورد جدی مطابق قانون انجام ندیم. اما اصولا میبایست سبد های دو دوست عزیزمون حذف میشد. ممنون میشم رعایت کنید.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

جناب خجت عزیز
                              بنده خودم تکنیکالیست هستم و به این علم اعتقاد دارم اما می بینم که کسانی که رانت دارند و برای خودشون گروه راه انداختند ( من اسمشو می ذارم سفته بازی نه حرکت دسته جمعی ) دارند تو مسابقه شرکت می کنند و برای خودشون نوشابه هم باز می کنند ولی بنده در جریان کار هستم و می دونم از چه روشی استفاده می کنند
                              نظر حقیر این است که نان رو به هر نرخی نباید خورد و اون کسی که با رانت سهم می خره و یا با جمع اوری یک عده سهم و بالا می بره و خالی می کنه رو سر مردم بدبخت ........بماند
                              حرف شما متین هست، خوشحال میشیم از نظراتتون استفاده کنیم. اگر دیدید میشه در جایی از قوانین نکاتی رو اعمال کرد که دست سفته بازها کوتاه بشه، اعلام کنید، بررسی میکنیم، اگر اجرایی باشه، چرا که نه؟

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

جناب خجت عزیز
                                دوست عزيز
                                اين اخرين پستي است كه به شما جواب ميدهم:
                                1 - شما از روش تكنيكالتون استفاده بفرماييد و من هم روش خودم را ميروم. تمام ما تو اين بازار كار ميكنيم تا به شيوه اي كه بلد هستيم و بهش اعتقاد داريم در بازار سود كنيم.
                                2- خدا رو شكر تو همين حركتهاي دسته جمعي با همكاري و مشورت دوستان طبس 540 توماني معرفي شد و تا 830 اومد بالا فراوري هفته گذشته روي 620 معرفي شد و 1 هفته اي تا 700 اومد بالا - خعتبار 160 توماني تا 220 - بهمن 200 توماني تا 300 - فملي 880 توماني تا 1320 - ومعادن 530 توماني تا 800 و (البته برخي از اينها رو تاپيكشون رو من باز كردم و تو سايت نوشتم مثل فملي طلاي ناب و ومعادن سهمي براي تمام فصول و ... ولي حركت جمعي روشون انجام نداديم ).
                                3- رانت هم جزيي از بازاره و تو همين تاپيك و در صفحات قبلش هم توضيح داده شد كه همين سبدهايي كه دوستان معرفي ميكنند بعضا رانت از سهم خاصي دارند و به همين دليل هم سبدشون سود خوبي كسب ميكنه.
                                4- به نظرم بهتره بياييم و به جاي متهم كردن ديگران خودمون قوي بشيم كه با گفته مثلا شخصي مثل مصطفي رستمي سهمي رو نخريم و اگر كسي بهمون سهم معرفي كرد ابتدا سهم رو خودمون بررسي كنيم و اگر سهم ارزشمند بود خريد كنيم.
                                5- شما هم اگر دوست داشتي شماره ات رو بده تا بيارمت تو حركت جمعي(هر چند شماره شما رو قبلا داشتم ).
                                6- ايا كسي از دوستا ديده كه من به شما توهيني كرده باشم(يا به شخص ديگري تو اين سايت يا سايتهاي همسايه) . پس بهتره همه ما كمي ارامتر و با متانت با همديگه صحبت كنيم. تو اين سايتها همه مختارند نظراتشون رو بنويسند و دليلي هم به صحت و سقم تمامي مطالب وجود نداره.
                                ممنونم از شما

نظر

در حال کار...
                                X