کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
** باتوجه به مشغله های کاری و درسی پیش امده واقعا دیگه نمیرسم برای نتایج در خدمتتون باشم، دوستان همگی موفق باشید **
با سلام و عرض ادب
از هامد عزیز ممنونیم که سه سال تمام بی وفقه و بدون کوچکترین حاشیه ای نتایج مسابقات را صادقانه و در کوتاهنرین زمان ممکن در اختیارمان قرار داد و از صمیم قلب برایش آرزوی سلامتی و موفقیت دارم .. خدا قوت دلاور .. :x
ضمنأ دوستانی که میتوانند در اعلام نتایج همکاری کنند لطفا دریغ نفرمایند.
با تشکــــــر ..
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
با تشکر از دوست عزیزمون که هر هفته زحمت اینکار رو میکشن
میشه هر کسی درصد سبد خودشو اعلام کنه یکنفر بررسی کنه و نتیجه نهایی رو بزنه
پایانی پلاسک در روز پنجشنبه 853 پایان چهارشنبه 1004
ختوفا 1805 به 1852
با تشکر از دوست عزیزمون که هر هفته زحمت اینکار رو میکشن
میشه هر کسی درصد سبد خودشو اعلام کنه یکنفر بررسی کنه و نتیجه نهایی رو بزنه
پایانی پلاسک در روز پنجشنبه 853 پایان چهارشنبه 1004
ختوفا 1805 به 1852
پیشنهاد خوبیه .. تنها اشکالی که داره ممکنه نفرات آخر انگیزه ای برای محاسبه سبدشون نداشته باشن
دوستان اگر کسی پیشنهاد بهتری داره لطفأ مطرح کنه
به نظرم باید هر هفته یکی از شرکت کننده گان مسئولیت اعلام نتایج را بعهده بگیره البته کسی که عنوان اولی یا اخری را کسب کرده هفته بعد اعلام نتایج را بر عهده بگیره تا یک روال شود. و زحمت دوستان زیاد نگردد. اگر نفر اول باشد چون ستاره دار هست در صورتی که هفته بعد نتیجه اعلام نکرد یک ستاره حذف شود. یا هر هفته یک نفر ستاره دار که بین نفرات ستاره دار اخرین رتبه را اورد نه اینکه اخر شده باشه موظف به اعلام نتایج باشد تا ستاره اش حذف نشود . و یا چیزهایی شبیه به این تا نظر دوستان چی باشد.
و یک کار دیگر هم میشه کرد برای اینکه مسابقه جذاب تر شود ورودی هر نفر به مسابقه یک مبلغ ناچیز مثلا 500 تومان کمتر یا بیشتر باشد (مثلا شارژ ایرانسل یا همراه اول و غیره یا حسابهای الکترونیکی راه های دیگر) به نفر اول داده شود هر هفته به عنوان جایزه و هم به عنوان بعهده گرفتن اعلام نتایج هفته بعد.
با سلام
ضمن تشکر از زحمات هامد عزیز برای ایسان ارزوی موفقیت دارم
پیشنهاد من اینه که تقسیم کار بشه و یک نفر سبد ها را تایید کنه و یک نفر زحمت اعلام نتایج را قبول کنند
جناب رادمنش پیشنهاد میدم ابتدا یک فراخوان داده بشه اگه کسی از دوستان اعلام امادکی کردن که مسابقه به روال قبل خواهد بود اگه نشد فکر دیگری بکنیم
این هفته سبد پیشنهاد بدیم یا خیر
با سلام
ضمن تشکر از زحمات هامد عزیز برای ایسان ارزوی موفقیت دارم
پیشنهاد من اینه که تقسیم کار بشه و یک نفر سبد ها را تایید کنه و یک نفر زحمت اعلام نتایج را قبول کنند
جناب رادمنش پیشنهاد میدم ابتدا یک فراخوان داده بشه اگه کسی از دوستان اعلام امادکی کردن که مسابقه به روال قبل خواهد بود اگه نشد فکر دیگری بکنیم
این هفته سبد پیشنهاد بدیم یا خیر
با سلام و تشکر
موافقم .. یکهفته فراخوان میدیم تا انشالا یکنفر اعلام آماده گی کند .. سبد هم پیشنهاد بدید نهایت اینستکه طبق پیشنهاد دوستمون هر کس سبد خودش را پایان هفته حساب میکند.
نظر