صندوق پالایشی یکم-سهام (پالایش)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3146

پاسخ : صندوق پالایشی یکم-سهام (پالایش)

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    اگر کسی رفته سکه ۱۵ میلیونی خریده و ضرر کرده تقصیر خودش هست چون همتی اخطار داد،
    ولی دولت همه جوره تبلیغ خرید صندوق کرد، حتی با تخفیف مردم را ترغیب کردن!
    کسانی که هنوز وام یک میلیونی میگیرن و نیازمند هستن اومدن با هزار امید پالایش خریدن، دولت باید فکری برای این مردم بکنه واقعا ظلم هست،
    برای سهامداران شاید مهم نباشه همچین ضررهایی پولی نیست ولی برا خیلی ها سرمایه زندگیشون هست که داره نابود میشه، ظلم هست.
    میشه یک مستند بگذارید که نشان دهد دولت برای خرید صندوق پالایش تبلیغ کرده است.من برای دارا یکم تبلیغ دیده ام ولی برای پالایش ندیده ام ولی حتما هست که شما و بقیه میگن.

نظر

• sundaaay
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 742

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      میشه یک مستند بگذارید که نشان دهد دولت برای خرید صندوق پالایش تبلیغ کرده است.من برای دارا یکم تبلیغ دیده ام ولی برای پالایش ندیده ام ولی حتما هست که شما و بقیه میگن.
      خدمت شما:

فایل های ضمیمه شده

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3146

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
        خدمت شما:

عجب!!!

تبلیغ بعد از پذیره نویسی؟!!!!

یعنی فکر کردی این شد مستند؟

من که خودم گفتم برای دارا یکم تبلیغ کردند.(چون خودم دیدم)

من گفتم مشخصا برای خرید صندوق پالایش مستند بگذارید.
        آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2021/01/08, 20:31.

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3146

عجب!!!

من که خودم گفتم برای دارا یکم تبلیغ کردند.

دقت#تشکر#

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

انصافا اگر خودت هم واحد های این صندوق رو نخریده بودی اینجور برای نیازمندان دل می سوزوندی؟ اگر خودت سهامدار نباشی و اینطور بگی، دمت گرم اما خودت این وسط سهامداری
            الان حوصله پیدا کردن پست های قدیمی را ندارم،
            در زمان عرضه پالایش بارها در همین تالار بورسی نوشتم سهم های به مراتب ارزشمند تر وجود دارند و گول تخفیف پالایش را نخورید،
            الان اینقدر دوست و آشنا و فامیل در مورد پالایش میگن چه کنیم که ناخوداگاه دلم میسوزه و نمیدونم چی بهشون بگم،
            خودم به شخصه حتی حوصله خرید عرضه اولیه هم ندارم، میگم نوش جون بقیه اگه چندرغاز سود میخواد بده

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

نه نمیشه،
              شما درست میگید دولت هیچ تبلیغی نکرده، و البته حق هم داره هر جور بخواد سر مردمش کلاه بزاره.

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

عجب!!!

من که خودم گفتم برای دارا یکم تبلیغ کردند.(چون خودم دیدم)

عجب حرفی میزنید. خب کجای دنیا چنین چیزی هست که شما این رو عادی جلوه میدید؟ یعنی دولت به مردم ضرر بزنه ؟؟ که شما میگی چون تبلیغ نکرده پس ضرر هم عادیه... اگر گرون فروخته و محاسبات دولت غلط از آب دراومده الان مشکل نداره؟ معلومه اینجا خود دولت مقصره.

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

خدمت شما:
                  این تبلیغ درست بود

علیرغم ریزش سنگین پالایشی ها قبل از بازگشایی این صندوق، دولت این صندوق را با سود باز کرد و هر فردی تمایل داشت می‌توانست با سود خارج شود.

حالا اگر فردی تمایل داشته سهامش را نگه داری کند، حرف دیگه ای هست و دولت تا ابد این سهام را تضمین نکرده بود.

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

یک جورایی اگر تبلیغی هم برای خرید پالایشی یکم نشده چون نیازی هم نبوده !
                    همین که تبلیغات برای دارا یکم شده و قیمت باز شدن صندوق خودش یک تبلیغ بوده برای پالایش !
                    و اینکه همه چیز خود را به بورس بسپارید !:D
                    سلام

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                      این تبلیغ درست بود
                      علیرغم ریزش پالایشی ها، دولت این صندوق را با سود باز کرد. حالا اگر فردی تمایل داشته سهامش را نگه داری کند، حرف دیگه ای هست.
                      شما رو تو تاپیک های مختلف دیدم. ماشالله یک ماله گرفتی دستت، هر چی کثافت کاری میبینی ماله کشی میکنه...حالا ترامپ رفت. مقصر بعدی مشکلات ایران کی هست؟ حتما خود مردم؟!

نظر

• Rubi
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 52

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                        این تبلیغ درست بود

علیرغم ریزش سنگین پالایشی ها قبل از بازگشایی این صندوق، دولت این صندوق را با سود باز کرد و هر فردی تمایل داشت می‌توانست با سود خارج شود.

حالا اگر فردی تمایل داشته سهامش را نگه داری کند، حرف دیگه ای هست و دولت تا ابد این سهام را تضمین نکرده بود.
                        ببخشید چن روز فرصت داشتن تا خروج بزنن؟ صمن اینکه کسی که از طریقی بجز بورس خریده باشه مثلا از بانک....فقط چن روز طول میکشید تا بعد از باز شدن صندوق...وارد پورتوفوش بشه..یعنی عملا زمانی برای خروج با سود نداشت

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1190

موقع پذیره نویسی پالایش،‌ شخصا بارها شاهد بودم که تو صدا و سیما از ارزش بسیار بالای این صندوق گفته شد و یا توی میزگردها و مصاحبه‌ها گفته میشد که هدف ما این است که همه مردم بتونن از این سود منتفع بشن. دلیل اینکه خیلی خوب یادم مونده اینه که پدر و مادرم از روی همین برنامه‌ها، هی اومدن بهم گفتن: "میگن حتما بخرید، خیلی سود خوبی داره" و من بهشون گفتم اگر هم سود خوبی داشته باشه، جاهای دیگه‌ای هست که میشه سودهای بهتری به دست آورد و نخریدم براشون. ولی خب اگر بخوام مستند براتون بیارم باید برم سراغ آرشیو صدا و سیما، تازه اونم اگه بشه پیدا کرد که از حوصله و توان من خارجه.

نظر

• pahlevan
                            ستاره دار (1)
                            • Sep 2020
                            • 439

مردم عزیز ممنون از اعتماد شما...ارادتمند شما: مسئولان عالی رتبه ایران
                            یادتان باشد ما امن ترین کشور جهان هستیم
                            در ضمن....مرگ بر آمریکا

Sent from my MAR-LX1M using Tapatalk

نظر

• amirparsamosavi
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 606

یادی کنیم از مصاحبه وزیر اقتصاد که در رابطه با پالایش یکم فرمودند:

از مردم میخوام که زودتر در این پذیره نویسی شرکت کنند

و ان شاالله که بتونیم از این فرصت توزیع‌ثروت بین آحاد ایرانی استفاده کنیم

توزیع ثروتت کشتمون !

لینک فیلم

نظر

• Bruce
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 288

نقل قول:
                                اکه تخم مرغ ۱۰۰تومن گرون بشه صداوسیما براش یه مستند درست میکنه و کلی خبرنگار میریزن تو بازار.جالبه که بیش از ۴میلیون کدبورسی دومیلیون رفتن تو ضرر هیچ رسانه ای کوچکترین اشاره ایی بهش نمیکنه.نه صداوسیما و نه مطبوعات و....اون حسینی بای با اون فک سکته ایش کجاست؟ یا اون رضوانی و....طرف یه کاسب درسته تو پرت ترین گوشه ایران، که وظیفه ش هم هست، صرفا جهت اطلاع با کلی خرج و تشکیلات میرن براش مشتند میسازن یا یه کارگاه پرتی تو روستا تعطیل شده و ۶نفر از کار برکنار شدن نیمساعت وقت تلویزیون رو میگیرن یا اون آمنه سادات تا خشتک آمری کا و انگ لیس رو درنیاره ول کن نیستن.شماها اگه متعهد به کار رسانه ای و حامی مردم هستین خب اینم رسانه ای کنید.نکنه شما هم........

داستان یکی از سهامداران پالایش:
                                دوستان گرامی من یه بازنشسته هستم که بدون هیچ گونه آگاهی ودانش وارد بورس شدم واندوخته یه عمرم رو به باد دادم که دودش به چشم خانواده ای که من سرپرست ومدیر اونها هستم رفت با اینکه این پول حاصل دسترنج خودم بوده وهیچیک از اونها در به دست اوردنش نقشی نداشتن با این حال احساس شرمساری عجیبی دارم درتعجبم از کسانی که بدون تخصص ودانش بر سرنوشت یک ملت مستولی شدن وبا ندانم کاری هست ونیستشون رو به باد فنا داددن ولی همچنان وقیحانه از کارهاشون دفاع میکنن وجز با زور ملک الموت از صندلیهاشون جدا نمیشن درحالی که این امول تباه شده یک ریالش متعلق به اونا نیست وسر سوزنی در راه به دست اوردنش تلاش نکردن
                                خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

در حال کار...
                                X