کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز یک پله دیگر ثاخت تو منفی 4 اضافه کردم سهم با یک p/e خنده داره داره معامله میشه.معمولا سهم هایی که تو حاشیه هستند رو دوست دارم تا بموقعش.حقوقی هم داره ناخنکی میزنه به فال نیک میگیریم.
من هم امروز درکف قیمت 2019 ریال وارد شدم .هولدینگ ثاخت با P/E 4 و 52% باغمیشه و 42% آ.اس .پ .بسیار وسوسه برانگیز است .
در 4 ماه گذشته فقط سه روز ( 23 و26 و27 بهمن ) چنین کف قیمتی را لمس کرده است .92/12/7
تبریک به همه سهامدارن ثاخت که رتبه سوم را کسب کرد
با داشتن سهامدار عمده چون غدیر(بازار را به همراه چند حقوقی دیگر به خاک سیاه نشاند ) مالک اصلی سهم است p/e=4 در بازار از آخر سوم شده (واقعی p/e=3.2 )
البته امروز با باز شدن
(تاپيكو) و معامله 41 ملیونی آن و خرید حقوقی و آزاد شدن نقدینگی مدیران آشغال تامین و..........انتظار می رود با جابجایی نقدینگی اندک بازار اقبال به ساختمانی و سایر شرکتها برگردد
هیچ کس فکر نمی کرد به خاطر بی لیاقتی مدیران سازمان و............. بورس به این روز بیافتد ولی چیکار میشه کرد جزع صبر
امروز یک خبری را شنیدم که شرکتهای ساختمانی نامه ای تهیه کردند و به بورس ارسال کردند که از محل دارایی هایی که قابل فروش نیستند افزایش سرمایه بدهند به صورت تجدید ارز یابی این خبر چقدر صحت دارد نمی دانم
با حجم معاملات بورس که روز به روز کمتر می شود واقعا شرایط به بحران غیر قابل کنترل تبدیل می شود و ضعیت واقعا خطر ناک است من که نمی دانم چیکار کنم خدا به داد سهامدارن برسد انشا الله شرایط تک به تک شما خوب باشد ولی وضعیت من اصلا
فردا اخرین پله خرید رو انجام خواهم داد.ثاخت تنها سهم بازار میباشد که با 1 سوم ناو خودش در حال معامله و پایین ترین p/e گروه رو داراست.ثاخت با پروژه های متعدد یک از 3 سهم برتره گروه میباشد که دارای پتانسیل انفجاری میباشد.خرید ثاخت زیره 220 تومان یک خرید بی ریسک و ارزنده میباشد.
وغدیر سود هر سهم سال مالی منتهی به 30/9/92 خود را از 1186 ریال به 1208 ریال افزایش داده است.و سود هر سهم سال مالی 93 خود را نیز به دلیل افزایش نرخ خوراک شرکت های پتروشیمی از 130 تومان به 122 تومان کاهش داده است. ، میزان تعدیل تعدیل منفی شرکت را 8 تومان بدست آوردیم
این هم p/e =3.87 امروز ثاخت (با کم کردن اندوخته p/e واقعی =3.1 می شود )
معمولا شرکتهای سرمایه گذاری متناسب زیر گروههایش ارز یابی می شو د بنا براین غدیری که بزرکترین شرکت ساختمانی را در زیر گروه با p/e= 3.1 دارد خودش چند p/e می گیرد
جواب = بعد از اینکه دردانه ها با قیمت تقریبا بدون زیان فروختن به نظر من p/e=3.1 هم زیادیش است
بلاخره معاملات غدیر هم شروع شد ولی این دفعه بازار هوشیار عمل کرد علارغم محودیت 4% اجازه فروش به آقایان نداد صف فروش تشکیل شد ماند بارسان =مبنا=وبتروشیمی ها
واما ثاخت p/e=3.73 ( واقعی 3) هر روز داریم رکورد می زنیم قیمت به قیمت ارزش اسمی رسید قوانین من در آوردی مدیران بورس از فردا محدویت اعتبار را می خواهند بردارند من نمی دانم اینها چه فکر می کنند آیا در بین اینها حتی یک نفر هم نیست بگوید این همه دستکاری قوانین انجام دادید درس عبرت نگرفتید تا کجا می خواهید جلو بروید
آقای صالح آبادی اگر یک ماه بیش مردانگی نشان میدادید و استعفاء می دادید الان به عنوان ابر مرد بورس با شاخص 89500 واحد می شناختن و اگر شاخص بدون شما می ریخت الان همه به دنبال یکی مثل شما می گشتند که بیایی وبازار درست کنی ولی افسوس
در منفی ها پله ای اضافه کردم
خیلی ها از این سهم ناامید شدند /:.sadsmiley.:/و خیلی نوسانگیر ها هم خدارو شکر خارج شدند/:.rolleyessmileyani
امیدوارم بهانه های خوبی برای استارت سهم باشند/:.smilingsmiley.:/
سلام بهروز جان
چرا با وجود اینکه آ س پ صف خرید سنگین دارد اما ثاخت این شکلی معامله میشه
خداییش خیلی از نوسانگیر ها هم از ثاخت خارج شدند
امروز عرضه حقوقی دیدم حالم گرفت /:.sadsmiley.:/
آخه چرا وقتی آ س پ صف خریده عرضه میکنی اگه سهم بیاد رو 100 تومان دلت خنک میشه اگه نمیخواستی این سهم برای چی وارد شدی که حالا تو این قیمت وولوولک گرفتی/:.hmmsmiley.:/
به خودم قول دادم توهین نکنم ولی وقتی حقوقی ثشرق میبینم و حقوقی ثاختم میبینم دست خودم نیست باید یه چیزی بگم/:.zzzzzz.:/
021-87123 شماره امور سهامه-برای اینکه الاف نشید اول شماره 1 و بعدش شماره 0 بگیرید تا از حالت منشی تلفنی خارج شه
خواهشا هر کسی براش مقدوره با تلفن زدن اعتراض خودش به این مدل عرضه کردن نشون بده/:.weirdsmiley.:/
خیلی ممنون
نظر