بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : این سرُّ بر ما کن آشکارا

در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post

جناب اقای نامدار
    با سلام و احترام
    بنده معمولا وارد بحث ها نمیشم
    از سوابقم در سایت هم مشخصه
    ولی خوب به ثاخت یه جورایی انس دارم ?
    و مخصوصا حواشیش برام همیشه از حتی قیمتش مهم تر بوده
    باری
    علی رغم اینکه فرمودید آخرین پستتون توو این تاپیک بوده بنده دوتا سوال دارم از محضرتون
    اول اینکه
    سوال دوستمون جناب مدافع بیشتر بر چگونه فروختن این تعداد سهم موکد بود تا چگونه خریدنش
    و شما بجای عکس فروش ها، عکس خرید رو گذاشتید
    (البته که خرید و فروش هاتون به خودتون مربوطه تا وقتی که تووی پرتفوتونه
    اما وقتی برای ثبت در حافظه ی تاریخی دارید علنی میکنید قسمت فروش هم ثبت بفرمایید لطفا)
    سوال دوم
    شما فرمودید مقاومت ۲۴۱ مقاومت تاریخی سهمه
    چطور دقیقا زیر مقاومت اقدام به خرید کردید اون هم نه پله ای بلکه یکجا ، فوری سریع انقلابی
    و تازه با پست های رگباری ملت رو هم ترغیب به خرید کردین
    این سرُّ بر ما کن آشکارا

درود ...

پیشنهادی دارم ...

اگر عمل کردید ، بنده تمام سوالات تمام خوانندگان تاپیک را مو به مو پاسخ خواهم داد ( شفاف شفاف شفاف)

تمام سهامداران این تاپیک و منتقدان شبیه بنده ، یک اسکرین شات از خرید شان قرار دهند ...

شفافیت منتقدان با درخواست بنده عیان خواهد شد ...

اگر پاسخی نگیرم ، خوانندگان متوجه خواهند شد که کدام کاربر مرد عمل است و کدام کاربر مرد حرف ...

در ضمن گفتنی های مهمی از آن روز دارم که نگفتم
    .

نظر

• حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو
      ستاره‌دار(4)
      • Dec 2013
      • 93

زخم از این تیغ و تبر تا که بخواهی خوردم_____عشقِ من ، ارّه تن تیز تری هم داری؟

اصلا من ادعایی نکردم که بخوام ثابت کنم
      یا اصلا اسکرین خریدای من اینجا محلی از اعراب نداره چون نه اون روز خریدار بودم و نه از رو پست شما خرید میکنم
      حتی نگفتم ثاخت رو دارم
      گفتم با ثاخت انس دارم
      اما شما ادعاهایی کردی که پر از تناقضه
      چرا کسی که دست به ترسیم مقاومتش اینقد خوبه باید زیر مقاومت خرید کنه
      مگه اینکه از جایی بهش چیزی گفته شده باشه و از این رهگذر خواسته باشه "به فرموده"! تلاطمی مصنوعی در سهم ایجاد کنه (از جنس همون تلاطماتی که بازیگر اخیرا با شل کن سفت کن سر آگهی فروش نارنجستان در سهم درست میکرد) و ازین رهگذر حجمی برا آینده دست و پا کنه برا فرمان ده!
      برا همونی که در صورت لزوم اسکرین خرید بهش میده ولی اسکرین فروش فعلا نداره که بهش بده مگه اینکه دست به فتوشاپ بشه

اصلا بحث و کل کل خوشایندم نیست
      اما جواب ندادن گاهی وقتها باعث میشه مدعی در افکار باطلی سیر کنه
      مثلا اینکه چقدر سهامدارای ثاخت ساده اند

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما

غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

نه مرادم نه مریدم

نه پیامم نه کلامم،

نه سلامم نه علیکم،

نه سپیدم نه سیاهم.

نه چنانم که تو گویی،

نه چنینم که تو خوانی ونه آن گونه که گفتند و شنیدی.

نظر

• arsenal2009
        عضو فعال
        • Jun 2015
        • 356

پاسخ : بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

به نظرم کسی که تلیسه و مارگارین و شپدیس و ...خریده باهوش تر و تریدرتر از من هست که مدت هاست تو ثاخت گیر کردم .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

پاسخ : این سرُّ بر ما کن آشکارا

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          درود ...

پیشنهادی دارم ...

اگر عمل کردید ، بنده تمام سوالات تمام خوانندگان تاپیک را مو به مو پاسخ خواهم داد ( شفاف شفاف شفاف)

تمام سهامداران این تاپیک و منتقدان شبیه بنده ، یک اسکرین شات از خرید شان قرار دهند ...

شفافیت منتقدان با درخواست بنده عیان خواهد شد ...

اگر پاسخی نگیرم ، خوانندگان متوجه خواهند شد که کدام کاربر مرد عمل است و کدام کاربر مرد حرف ...

در ضمن گفتنی های مهمی از آن روز دارم که نگفتم

صد رحمت به مدافع ...

قانع شد و بازی را با زیرکی درست خواند ...

دیگران نه تنها
          بیشتر سانسور کردند واقعیت های خودشان را , بنده را هم متهم به فتوشاپ و جعل و ... کردند !!

شفاف نیستید , یک کلام

.................................................. ........................

در ضمن امروز
          زیر مقاومت بسیار مهمی !! زدم زیر این سهم و بازیگر بسیار محترم سهم پشت بند بنده صف را قوی کرد ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/05/14, 09:43.
          .

نظر

• Omid_Khan
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 714

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
            به نظرم کسی که تلیسه و مارگارین و شپدیس و ...خریده باهوش تر و تریدرتر از من هست که مدت هاست تو ثاخت گیر کردم .
            واقعا قشنگ گفتی.
            خود من فلوله نازنین را فروختم و اومدم با بخشی از اون، این ثاخت آشغالی را خریدم.
            میترسم هم که بفروشم و برم یه چیز دیگه بخرم و بعد این آشغال تکون بخوره و اون یکی منفی بشه!

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

پاسخ : زخم از این تیغ و تبر تا که بخواهی خوردم_____عشقِ من ، ارّه تن تیز تری هم داری؟

رسیدیم به یکی از کاربران غلط انداز ...

البته
              کم نیستید! کاربران غلط انداز ...!

...........................................

تحلیلی رایگان برای شما تا
              تحلیلگری را بیاموزی و سودی هم به جیب بزنی و نه تنها به بهرام تالار بورس حمله نکنی , بلکه دعاگو هم بشوی ...

نسبت خمهر به ثاخت :

نسبت خمهربه ثاخت
              صعودی است و با قدرت سقف کانال صعودی را شکست و از کانال هم خارج شد ...

مفهوم این نسبت را خودت می دانی ...!!

...............................

بعید می دانم بخواهی برای
              خوانندگان واقعیت را توضیح دهی ...

..................................

(جهت
              اطلاع خوانندگان عرض کنم خمهر 195 تومانی طبق این تحلیل بازدهی بهتری از ثاخت 200 تومانی خواهد داد )

بهرام : 1400/8/26

در اصل توسط توپ4گوش پست شده است View Post
              نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟

اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
              در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
              اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد

هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند

من چند تا فرضیه اینجا مینویسم
              موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
              دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
              دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند
              و حقیقتا این رفتار بسیار عجیب و سوال برانگیز هست!!

خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
              شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است

و آنرا محکوم میکنیم !!

باتوجه به این موارد و عدم روشن شدن پاسخ این سوالها فرضیه دوم مطرح میشود

که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟

اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند

این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
              همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!

ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
              این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد

از مدیریت سایت خواهشمندیم که ایدی ایشان را مسدود دائم نماید
              در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

من درین مدتی که در این تاپیک مینویسم بارها به فراخور حال، شعری در پستهام درج کردمو گاهی باهاش سهم بد قلقمون ثاخت، گاهی بازیگردان ناجوانمردش، گاهی اجیر شده های حقوقیها که نمک روی زخم سهامدار میپاشیدن و گاهی رسم روزگار که "دهد به مردم نادان زمام امور" رو مخاطب قرار دادم...
              .
              .
              الان هم فراخور حال رو در نقل این شعر از مولوی دیدم:
              .
              .
              شمع حق را پف کنی تو ای عجوز؟
              .
              هم تو سوزی هم سرت ای گنده‌ گوز!
              .
              کی شود دریا ز پوز سگ نجس
              .
              کی شود خورشید از پُف مُنطَمِس (یعنی پوشیده)
              .
              مه فشاند نور و سگ عو عو کند
              .
              سگ ز نور ماه کی مرتع کند (یعنی هرگز از نور ماه بهره مند نمیشه)
              .
              شب روان و همرهان مه بتگ (یعنی از آزار دیدن و به تنگ آمدن)
              .
              ترک رفتن کی کنند از بانگ سگ
              .
              .

به به بهرام چاخان! چه عجب شما اینورا؟! عه؟!! اسمتو عوض کردی؟:-? ... خوبه...بهت میاد/:.happysmiley:./
              .
              .
              بهرام مشخاتو خوب انجام ندادیا
              .
              .
              همیشه همینطوری کانال رسم میکنی؟؟
              .
              .
              عب نداره..بالاخره مام یه روزی تاتی تاتی کردیم تا راه افتادیم..تو هم درست میشی... البته رواناً نه عا، اونو باس دعا کنی فقط!
              .
              .
              ولی ازینا گذشته حالا که نقاشی گذاشتی اینجا و آرزوهاتو بیان کردی ... بذار ببینیم چی گفتی... بینم معلمتون چیزی از واگرایی بهتون یاد نداده؟ کلاس چندم بودی؟ شایدم نرسیدین هنوز به اونجاها :D ...
              .
              .
              ببین دلبندم این نموداری که گذاشتی رو به یه نوآموز تکنیکالم که نشونش بدی واگرایی رو توی قیمت تشخیص میده...اصن نیاز به ابزار و اسیلاتور و این حرفام نیست حتی...یعنی قیمت داره داد میزنه که من زورم داره تموم میشه...به قول خودت "قدرتی" برام نمونده ...الانه که چپه بشم...
              .
              .
              اما خب حالا که تا اینجا "این همه راه آمده ای" بذار دست خالی نری:D ...نمودار خمهر به ثاخت هم در تایم ماهانه و هم در تایم سه ماهه واگرایی داره...و هرچی هم که اینجوری سینه خیز بالا بره یهو شالاپی میخوره زمین و دست کم تا کف 2015 یعنی 0.16 واحد میریزه...یعنی از همینجا دست کم یک پنجم میشه
              .

.
              در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
              سلام و عرض ادب... زیر پست هیچ کدام تشکر نگذاشتم چون مجادله و بحث را بی فایده می دانم و متاسفانه دوستان در حال این کار هستند.... هر سنی اقتضایی دارد، بنده آقای نامدار را نمی شناسم ولی احتمالا کمتر از 30 سال دارند و منم منم کردن اقتضای این سن و سال است و امر عجیبی نیست که بخواهیم شاخ درآوریم... از دوستان عاجزانه درخواست دارم کمی صبوری کنند و اشتباهات دیگران یا پیش بینی های درست خود را به رخ نکشند.... خوش بود گر محک تجربه آید به میان... موفق باشید.
              شما بر خلاف آقا سید , حتی یکی به نعل و یکی به میخ هم نزدید ...

دقیقا از
              توهین ها و هتاکی های کاربران غلط انداز چشم پوشی کردید ...

و حتی
              زیر پوستی به بهرام تاختید ...
              در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post

اصلا من ادعایی نکردم که بخوام ثابت کنم
              یا اصلا اسکرین خریدای من اینجا محلی از اعراب نداره چون نه اون روز خریدار بودم و نه از رو پست شما خرید میکنم
              حتی نگفتم ثاخت رو دارم
              گفتم با ثاخت انس دارم
              اما شما ادعاهایی کردی که پر از تناقضه
              چرا کسی که دست به ترسیم مقاومتش اینقد خوبه باید زیر مقاومت خرید کنه
              مگه اینکه از جایی بهش چیزی گفته شده باشه و از این رهگذر خواسته باشه "به فرموده"! تلاطمی مصنوعی در سهم ایجاد کنه (از جنس همون تلاطماتی که بازیگر اخیرا با شل کن سفت کن سر آگهی فروش نارنجستان در سهم درست میکرد) و ازین رهگذر حجمی برا آینده دست و پا کنه برا فرمان ده!
              برا همونی که در صورت لزوم اسکرین خرید بهش میده ولی اسکرین فروش فعلا نداره که بهش بده مگه اینکه دست به فتوشاپ بشه

اصلا بحث و کل کل خوشایندم نیست
              اما جواب ندادن گاهی وقتها باعث میشه مدعی در افکار باطلی سیر کنه
              مثلا اینکه چقدر سهامدارای ثاخت ساده اند

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما

غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

نه مرادم نه مریدم

نه پیامم نه کلامم،

نه سلامم نه علیکم،

نه سپیدم نه سیاهم.

نه چنانم که تو گویی،

نه چنینم که تو خوانی ونه آن گونه که گفتند و شنیدی.

صرفا مرور تحلیل های درست و غلط و البت خاطرات تلخ این تاپیک ...

که پر از
              توهین به بنده بود و ماه پشت ابر نماند ...

.

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1189

پاسخ : زخم از این تیغ و تبر تا که بخواهی خوردم_____عشقِ من ، ارّه تن تیز تری هم داری؟

صرفا مرور تحلیل های درست و غلط و البت خاطرات تلخ این تاپیک ...

که پر از
                توهین به بنده بود و ماه پشت ابر نماند ...

ما که نفهمیدیم چطور شد! یه باسواد بیاد ما رو هم روشن کنه! /.:biggrinsmiley.:/

خب از تاریخ 26 آبان 1400 تا حالا: خمهر از 1960 ریال شده 2286 ریال یعنی رشدش یه ذره از 17 درصد کمتر بوده
                و ثاخت از 2002 ریال شده 2343 ریال یعنی رشدش یه ذره از 17 درصد بیشتر بوده
                تا اینجا رشد هر دو تقریبا برابر بوده. خب از این چه نتیجه‌ای میشه گرفت؟! اصلا مگه نتیجه‌ای میشه گرفت؟!

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                  ما که نفهمیدیم چطور شد! یه باسواد بیاد ما رو هم روشن کنه! /.:biggrinsmiley.:/

خب از تاریخ 26 آبان 1400 تا حالا: خمهر از 1960 ریال شده 2286 ریال یعنی رشدش یه ذره از 17 درصد کمتر بوده
                  و ثاخت از 2002 ریال شده 2343 ریال یعنی رشدش یه ذره از 17 درصد بیشتر بوده
                  تا اینجا رشد هر دو تقریبا برابر بوده. خب از این چه نتیجه‌ای میشه گرفت؟! اصلا مگه نتیجه‌ای میشه گرفت؟!
                  ای بی‌خبر بکوش که صاحب خبر شوی ... تا راهرو نباشی کی راهبر شوی

نگرفتی ...

آیا ارزش آن همه
                  توهین داشت ؟

.

نظر

• Omid_Khan
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 714

آقایون بس کنید لطفا دیگه.
                    اصلا این بحثها یعنی چی؟! اینکه من درست گفتم، اون اشتباه گفت! چه فایده داره؟!
                    این بحثها فقط از جانب یکی از آیدیها مطرح میشه تو این تالار و فروم!
                    خیلی عجیبه! همچین چیزی ندیده بودیم تو این تالار!

نظر

• الکساندر آلخین
                      ستاره‌دار(4)
                      • Jun 2013
                      • 828

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                      سلام و درود خدمت همگی..
                      نگران ثاخت نباشید... روند ثاخت صعودی است ولی مثل بعضی سهم های دیگه با صف خرید بالا نمی برنش... مطمئن باشید این بازی برای سود کم نیست.. صبر کنید، مزد صبوری در این سهم را خواهید دید... یا حق.محدوده ی 240 تا 250 هم مقاومت سنگین و مهمی است ولی به امید خدا بر این مقاومت غلبه خواهد کرد..
                      فعلا بالای 240 تومان صف خرید خوبی دارد.. نگهداری کنید و به نوسانات کاری نداشته باشید... طبق معمول تکرار می کنم: ثاخت هالی است..
                      هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• Zabih
                        عضو فعال
                        • Feb 2017
                        • 450

قبلنا هم واس ثاخت نوشته بودم و توصیه خرید کردم اما امروز باس بگم ثاخت سوپرمفت و تک دل/:.Heart.:/ بازاره......
                        اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست
                        فواره چون به اوج رسد سرنگون شود

نظر

• Zabih
                          عضو فعال
                          • Feb 2017
                          • 450

در اصل توسط Zabih پست شده است View Post
                          قبلنا هم واس ثاخت نوشته بودم و توصیه خرید کردم اما امروز باس بگم ثاخت سوپرمفت و تک دل/:.Heart.:/ بازاره......
                          دیرو نشد بنویسم وگرنه ما تو منفی سهم میخریم و سیگنال میکنیم دادا.... نه تو مثبت (دیروز زیر ۲۳۰ اضاف شد).

نظر

• Zabih
                            عضو فعال
                            • Feb 2017
                            • 450

....
                            آخرین ویرایش توسط Zabih؛ 2022/05/16, 10:58.

نظر

• arsenal2009
                              عضو فعال
                              • Jun 2015
                              • 356

دیرو نشد بنویسم وگرنه ما تو منفی سهم میخریم و سیگنال میکنیم دادا.... نه تو مثبت (دیروز زیر ۲۳۰ اضاف شد).
                              حالا فرقی هم‌نداره ۲۳۰ یا ۲۴۰ بخری اگه اعتقاد داری که سوپرمفت هست.

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

کاملا حق با شماست
                                من چندین ساله سهامدار بلندمدتی هستم، نامردتر و خدانشناس تر از بازیگران و حقوقی های این شرکت تا حالا ندیدم. اگر پا را از گلوی سهم بردارن باید راه نرفته ۱۰ ساله را بره و این یعنی حداقل ۱۰ برابر قیمت فعلی تا فقط برسیم به تورم در ملک کلنگی نه سرمایه گذاری در بین الملی ساختمان ایران و نارنجستان و مگا پارس و کیش و ...
                                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/05/17, 09:21.

نظر

در حال کار...
                                X